Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
4 dec. - 6 dec.
Nästa helg
11 dec. - 13 dec.

Rugat hotell

Oasis Country Park - Campground 287 kr
Oasis Country Park - Campground

Oasis Country Park - Campground

   
  1.5 av 5.0 Stjärnor

  Denna familjevänliga camping på landet ligger mindre än tre mil från Ducal-palatset i Gandia, Oliva strand och Gandia Beach. Daimuz-stranden och L’Ahuirs strand ligger också mindre än tre mil härifrån.

  Hotel Don Pablo Hämta priser
  Hotel Don Pablo

  Hotel Don Pablo

    
   3.5 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell vid stranden i Grau i Platja ligger mindre än 2 km från L’Ahuirs strand och Gandia Beach. Gandias småbåtshamn och Platja Nord ligger också 3 km härifrån.

   Oliva Nova Golf Beach & Golf Hotel 1 298 kr
   Oliva Nova Golf Beach & Golf Hotel

   Oliva Nova Golf Beach & Golf Hotel

     
    4.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell på stranden i Oliva ligger mindre än 5 km från Playa les Deveses och Font Salada. Plaza del Ayuntamiento och Olivas arkeologiska museum ligger dessutom mindre än en mil härifrån.

    VIVOOD Landscape Hotel & 5E Spa - Adults Only 2 929 kr
    VIVOOD Landscape Hotel & 5E Spa - Adults Only

    VIVOOD Landscape Hotel & 5E Spa - Adults Only

      
     4.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell med spa i bergen ligger tio minuters promenad från Museo de Saleros y Pimenteros de Guadalest, Museo Microgigante och Castillo de San Jose. Museo Etnológico de Guadalest och Vall de Guadalest ligger också 3 km härifrån.

     Karta

     Topphotell och andra boendealternativ i Rugat


     Du kan enkelt hitta någonstans att bo i Rugat med MrJet, det är bara att söka efter hotell som erbjuder höghastighetsinternet, en pool eller gratis flygtransfer till exempel. Du kan använda filtren för att begränsa din hotellsökning och få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom luftkonditionering eller pentry på rummet.


     Gästerna brukar uppskatta detta hotell i Rugat och bland annat poolen:

     • Oasis Country Park - Campground

     Utforska Rugat


     I Rugat finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Rugat med omnejd:

     • Cova de l'Or
     • Barranco de l' Encantada
     • Sant Jeroni de Cotalba-klostret
     • Penya de la Foradada
     • Centro Interpretación Parpallo-Borrell
     • Faller-museet
     • Cueva del Rull

     När passar det bäst att utforska Rugat?


     Om du undrar när det är bäst att resa till Rugat, kan denna info om vädret vara bra att ha under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Rugat brukar vara juli och augusti, och de kallaste januari och februari. De regnigaste månaderna är augusti och september, medan de torraste är november och april.


     Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 22°C under dagen och 5°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 3 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 30°C under dagen och 9°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 3 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 32°C under dagen och 16°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 7 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 28°C under dagen och 5°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 4 millimeter.
     • Den genomsnittliga nederbörden under året i Rugat ligger på 17 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma