Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
4 dec. - 6 dec.

La Vall de Laguar hotell

Hotel Alahuar 883 kr
Hotel Alahuar

Hotel Alahuar

   
  4.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell i bergen ligger mindre än två mil från Cueva de Las Calaveras, Jalon Valley och Barranc de los Altos. Arte Rupestre Pla De Petracos och Lavenderträdgårdarna ligger också mindre än två mil härifrån.

  Ca LLuis Hämta priser
  Ca LLuis

  Ca LLuis

    
   3.0 av 5.0 Stjärnor

   Denna semesterbostad i La Vall de Laguar ligger mindre än 15 km från Cueva de Las Calaveras, Jalon Valley och Barranc de los Altos. Arte Rupestre Pla De Petracos och Lavenderträdgårdarna ligger också mindre än två mil härifrån.

   Poseidon Resort 460 kr
   Poseidon Resort

   Poseidon Resort

     
    3.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell med spa i Benidorm Centro ligger 15 minuters promenad från L'Aiguera-parken, Playa de Levante och Playa de Malpas. Playa de Poniente och Estadio Municipal Guillermo Amor ligger också 2 km härifrån. Benidorm hållplats ligger på 20 minuters gångavstånd.

    Villa del Mar Hotel 5 131 kr
    Villa del Mar Hotel

    Villa del Mar Hotel

      
     4.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell vid stranden ligger vid strandpromenaden i Benidorm, tio minuters promenad från Playa de Poniente och Playa de Malpas. Playa de Levante och Estadio Municipal Guillermo Amor ligger också 2 km härifrån. Benidorm hållplats ligger på 24 minuters gångavstånd.

     Karta

     Topphotell och andra boendealternativ i La Vall de Laguar


     Det går lätt att hitta boende i La Vall de Laguar med MrJet, det är bara att söka efter hotell som erbjuder höghastighetsinternet, en pool eller gratis flygtransfer till exempel. Du kan använda filtren för att begränsa din sökning och få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom pentry på rummet eller luftkonditionering.


     Gästerna tycker om detta boende i La Vall de Laguar och särskilt deras gratis frukost:

     • Hotel Alahuar

     Gästerna brukar tycka om detta hotell i La Vall de Laguar och framför allt poolen:

     • Hotel Alahuar

     Utforska La Vall de Laguar


     Det promenadvänliga La Vall de Laguar är känt för sina restauranger. Populära sevärdheter i La Vall de Laguar med omnejd:

     • Cueva del Rull
     • Castell d'Ambra
     • Cueva de Las Calaveras
     • Penya de la Foradada
     • Vall de Guadalest
     • Marjal de Oliva-Pego Natural Park
     • Museo Etnológico de Guadalest

     När passar det bäst att utforska La Vall de Laguar?


     Om du försöker komma fram till när det är bäst att besöka La Vall de Laguar, kan denna info om vädret vara till hjälp under reseplaneringen. De varmaste månaderna i La Vall de Laguar brukar vara augusti och juli, och de kallaste januari och februari. De regnigaste månaderna är december och september, medan de torraste är augusti och juli.


     Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 20°C under dagen och 7°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 3 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 29°C under dagen och 10°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 3 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 32°C under dagen och 17°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 2 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 27°C under dagen och 8°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 6 millimeter.
     • Den genomsnittliga nederbörden under året i La Vall de Laguar är 14 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma