Det kan finnas reserestriktioner för Spanien med anledning av covid-19.

Resor till Teulada

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Teulada med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Teulada

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Teulada
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter i Teulada

Flyg och hotell i Teulada

Gör livet enkelt och låt det skickliga reseteamet på MrJet boka flyg och hotell till Teulada. Flygbiljetter, boenden och fantastiska upplevelser — vi kan ordna allt. Allt du behöver göra är att packa väskan!

Med oss kan du spara pengar om du bokar både flygbiljetter och hotell på samma gång.

Visualisera den perfekta semestern medan du granskar vårt stora utbud av flygbolagspartners och över 500 000 internationella boenden.

Och glöm inte att om du bokar din paketresa genom MrJet och får syn på ett billigare erbjudande någon annanstans inom en 48-timmarsperiod, så matchar vi det och betalar tillbaka skillnaden enligt vår prisgaranti. Du har allt att vinna!

Alla har sina egna unika reseplaner. Vare sig dina inkluderar rofyllda dagar på stranden eller nervkittlande äventyr finns vi här för att hjälpa dig att få allt precis som du vill ha det. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resor till Teulada

Skulle du vilja uppleva Alicante från en helt ny synvinkel? Då ska du utforska de många sevärdheterna i Teulada. Med tanke på att den här staden befolkas av 330 000 människor lär du inte känna dig ensam. Den trevliga lokalbefolkningen gör detta till en semester att minnas. När du väl har landat på Alicante Intl. och har tagit dina väskor från rullbandet ligger Teulada 75 km åt nordöst. Från innerstaden i Alicante ligger det 65 km åt nordöst.

Ett stort antal av stadens sevärdheter ligger i närheten av Teulada, och Ifachs klippa och Club de Golf Ifach är två som är svåra att glömma. Efter ett besök vid dessa platser lär du vilja fortsätta din upptäcktsresa med Arenals strand och Javea golfklubb. Ett riktigt bra sätt att få en bättre bild av denna fantastiska stad är att utforska några av dess olika områden. Så se till att titta förbi närliggande Moraira och Centrala Moraira för att uppleva allt de har att erbjuda.

Du lär inte få ont om saker att göra i stadskärnan. Det finns otaliga fantastiska attraktioner att underhålla sig med, exempelvis Santa Barbara-slottet.

Hotell i Teulada

Vi föredrar när det är enkelt. Därför har vi samlat fler än 94 rekommenderade boenden i Teulada i vår reseguide. Det gör det enklare för dig att boka ditt perfekta boende.

Du behöver inte lägga ut allt för mycket för att bo en natt i Teulada. Apartamentos Esmeralda Suites vid Calle Mitjorn 2 och Apartamentos Larimar vid Avenida Juan Carlos I, 4 är två alternativ för dig som vill bo billigt. Om du däremot är en sådan som vill unna dig lite på semestern kommer El Rodat Hotel Village & Spa eller Hotel Swiss Moraira vara mer för dig.