Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.

Hitta rätt flyg från Moskva till Pisa med MrJet

Söker du efter budgetvänliga flyg från MOW till PSA? Då är det lätt att hitta rätt med MrJet. Allt du behöver göra är att kolla upp flyg Moskva-Pisa på dina önskade resedatum, så får du snart se vilka bolag och priser som erbjuds. Eftersom det går att filtrera sökningen - bland annat genom att välja de flygbolag du föredrar - kommer all information du behöver finnas tillgänglig på bara några sekunder.

Innan du kliver på ditt flyg till Pisa från Moskva

Det är en barnlek att hitta kalasbra erbjudanden på resor med MrJet, genom att jämföra och se hur priserna matchar ditt schema och din resplan. Priserna kan dock variera kraftigt beroende på vilket datum och vilken tid flyget avgår, så det är alltid ett plus om dina vistelsedatum är flexibla. När du bokar din flygbiljett till PSA från MOW är det värt att samtidigt kika på hotell i Pisa. Du som bokar flyg och boende i samma veva kan nämligen få upp till 15% rabatt med MrJet. Med våra detaljerade hotellbeskrivningar är det lätt att välja en bostad som passar dig som hand i handske.

En minnesvärd resa till Pisa

Inte nog med att det går utmärkt att leta upp billiga flyg Moskva till Pisa - vi bjuder på inspiration också. Det hjälper dig som vill ta reda på vad för slags underhållning, sevärdheter och andra guldkorn som väntar i Pisa. Spana in vårt verktyg för saker att göra, så kan du själv välja vilka russin du vill plocka ur limpan. När du väl är igång bör du kolla om våra hyrbilserbjudanden kan vara något för dig. Även om din destination har välfungerande kommunaltrafik finns inget som bräcker att ha tillgång till egen bil. På så sätt sparar du in taxiutgifter på kvällstid, kan ta med dig sportutrustning utan att få ryggskott, eller helt enkelt njuta av landsbygden i din egen takt.

Hotellen i Pisa

Se alla 460 boenden i Pisa

Uppskattat pris för 1 natt och 2 vuxna

AC Hotel Pisa by Marriott

AC Hotel Pisa by Marriott

Via Delle Torri, 20, Pisa, PI
  4.0 av 5.0
   
   

  Detta hotell i affärskvarteren ligger 4,1 km från Lutande tornet och 4,2 km från Piazza dei Miracoli.

  AC Hotel Pisa by Marriott854 kr

  19 juni - 20 juni

  AC Hotel Pisa by Marriott854 kr
  Grand Hotel Continental

  Grand Hotel Continental

  Largo Belvedere 26, Tirrenia, Pisa, PI
   4.0 av 5.0
    
    

   Detta hotell vid stranden ligger bredvid en golfbana i Pisa, 15 minuters promenad från Lunaparken, Sunlight Park och Tirrenia, golfklubb.

   Grand Hotel Continental1 476 kr

   19 juni - 20 juni

   Grand Hotel Continental1 476 kr
   Hotel Relais Dell Orologio

   Hotel Relais Dell Orologio

   Via Uguccione della Faggiola 12-14, Pisa, PI
    4.0 av 5.0
     
     

    Detta hotell i lyxstil i Centrala Pisa ligger tio minuters promenad från Torre dei Gualandi, Lutande tornet och Piazza del Duomo. Pisa-katedralen och Pisa-klostret ...

    Hotel Relais Dell Orologio1 129 kr

    26 maj - 27 maj

    Hotel Relais Dell Orologio1 129 kr
    Villa Tower Inn

    Villa Tower Inn

    Via Bonanno Pisano 62, Pisa, PI
     4.0 av 5.0
      
      
     5,0 av 5 (1 recensioner)

     Detta hotell ligger i Centrala Pisa, tio minuters promenad från Piazza dei Miracoli, Pisa-klostret och Pisa-katedralen. Universitetssjukhuset Santa Chiara och ...

     Villa Tower Inn886 kr

     10 juni - 11 juni

     Villa Tower Inn886 kr
     Hotel Pisa Tower

     Hotel Pisa Tower

     via Andrea Pisano 23, Pisa, PI
      3.0 av 5.0
       
       

      Detta hotell ligger i Centrala Pisa, tio minuters promenad från Universitetssjukhuset Santa Chiara, Museo dell'Opera del Duomo och Orto Botanico di Pisa. Pisa ...

      Hotel Pisa Tower912 kr

      26 maj - 27 maj

      Hotel Pisa Tower912 kr
      Grand Hotel Bonanno

      Grand Hotel Bonanno

      Via Carlo Francesco Gabba, 17, Pisa, PI
       4.0 av 5.0
        
        
       4,0 av 5 (1 recensioner)

       Grand Hotel Bonanno är ett hotell med utmärkt läge nära flygplatsen, en kvarts promenad från Museet för matematiska instrument, Lutande tornet och Piazza del ...

       Grand Hotel Bonanno939 kr

       7 juni - 8 juni

       Grand Hotel Bonanno939 kr

       Biljettpris, skatter och avgifter: Priserna hittades på MrJet.se och uppdateras dagligen. De inkluderar alla skatter och avgifter förutom bagageavgift.

       Återbetalningar, ändringar, inställda flyg: För ändringar i resplanen, om sådana tillåts i priset, debiterar MrJet.se en serviceavgift på £10.00 / 45.00 Euro utöver eventuella tillkommande kostnader för nytt biljettpris och tillkommande skatter.

       Övriga villkor: Tidtabeller, biljettpriser, och villkor kan ändras utan föregående meddelande. Antalet platser är begränsat och kanske inte tillgängliga på alla flyg, datum och destinationer. Priser återbetalas inte retroaktivt eller som ersättning för helt eller delvis outnyttjad biljett. Biljetter kan ej överlåtas eller återbetalas. Gällande biljettregler för vald resplan visas före bokning.