Flyg från Göteborg till Luleå från

Billiga flygbiljetter från Göteborg till Luleå

Priser som hittats under de senaste 7 dagarna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Information om flyg till Luleå
IATA-kod för avreseflygplatsGOT
IATA-kod för ankomstflygplatsLLA
Flygpris1 538 kr

Bäst dagar att flyga från GOT till LLA

Luleå — flyguppgifter

Från Göteborg
IATA-kod för avreseflygplats GOT
Till Luleå
IATA-kod för ankomstflygplats LLA
Antal verksamma flygbolag
Tillgängliga flygbolag SAS, Norwegian Air International Ltd
Avstånd
Restid
Flygpris 842 kr

Flyginformation

Hitta rätt flyg från Göteborg till Luleå med MrJet

Söker du efter budgetvänliga flyg från GOT till LLA? Då är det lätt att hitta rätt med MrJet. Allt du behöver göra är att kolla upp flyg Göteborg-Luleå på dina önskade resedatum, så får du snart se vilka bolag och priser som erbjuds. Eftersom det går att filtrera sökningen - bland annat genom att välja de flygbolag du föredrar - kommer all information du behöver finnas tillgänglig på bara några sekunder.

Innan du kliver på ditt flyg till Luleå från Göteborg

Det är en barnlek att hitta kalasbra erbjudanden på resor med MrJet, genom att jämföra och se hur priserna matchar ditt schema och din resplan. Priserna kan dock variera kraftigt beroende på vilket datum och vilken tid flyget avgår, så det är alltid ett plus om dina vistelsedatum är flexibla. När du bokar din flygbiljett till LLA från GOT är det värt att samtidigt kika på hotell i Luleå. Du som bokar flyg och boende i samma veva kan nämligen få upp till 15% rabatt med MrJet. Med våra detaljerade hotellbeskrivningar är det lätt att välja en bostad som passar dig som hand i handske.

En minnesvärd resa till Luleå

Inte nog med att det går utmärkt att leta upp billiga flyg Göteborg till Luleå - vi bjuder på inspiration också. Det hjälper dig som vill ta reda på vad för slags underhållning, sevärdheter och andra guldkorn som väntar i Luleå. Spana in vårt verktyg för saker att göra, så kan du själv välja vilka russin du vill plocka ur limpan. När du väl är igång bör du kolla om våra hyrbilserbjudanden kan vara något för dig. Även om din destination har välfungerande kommunaltrafik finns inget som bräcker att ha tillgång till egen bil. På så sätt sparar du in taxiutgifter på kvällstid, kan ta med dig sportutrustning utan att få ryggskott, eller helt enkelt njuta av landsbygden i din egen takt.

Just nu finns billiga flygresor från Göteborg till Luleå

Besök oss på Mr. Jet nu! Sök igenom och spara pengar på våra billiga resor från Göteborg to Luleå. Leta efter sista-minuten-biljetter från Göteborg till Luleå till oslagbara priser speciellt framtagna för resenärer som önskar få så mycket som möjligt för pengarna. På Mr. Jet jämför och uppdaterar vi hela tiden utbudet av tillgängliga biljetter mellan Göteborg och Luleå från över 400 flygbolag och vi arbetar dygnet runt för att hitta de bästa priserna. Varifrån du än reser, finner du på Mr. Jet den perfekta kombinationen av flyg, hotell och hyrbil för en fantastisk semester till rimligt pris, allt med hjälp av vår smidiga databas med resor över hela världen. Alla detaljer är utformade för att passa dig. Många billiga flygresor från Göteborg till Luleå finns tillgängliga liksom hotell och hyrbilsavtal för att drömsemestern ska bli din till överkomligt pris. Besök oss på Mr. Jet och börja planera den perfekta semestern redan i dag.

Upptäck flygresor från Göteborg till Luleå – boka din semester i förväg.

Funderar du på din nästa semester? Besök Mr. Jet och upptäck vårt utbud av billiga flygresor och flygbiljetter från Göteborg till Luleå Mr. Jet har rabatterade priser från ett stort urval flygbolag, alla noggrant valda för att ge dig utmärkt service till ett överkomligt pris. Göteborg till Luleå flyg , hotell och bilhyra – skapa ditt semesterpaket hos oss. Våra speciella erbjudanden innehåller mer än bara billiga resor. På Mr. Jet har vi också stjärngradering och översikter och kartor för att hjälpa dig att på bästa sätt välja hotell. På Mr. Jet, tillkommer inga dolda extra avgifter. Välj din egen kombination med flygresa, hotell och bilhyra från vår stora databas och få en perfekt semester eller drömweekend till rabatterat pris. Vänta inte tills det blir för sent!

Behöver du en hyrbil efter flygresan från Göteborg till Luleå

Topphotell i Luleå

Clarion Hotel Sense

Clarion Hotel Sense

4 out of 5
Skeppsbrogatan 34 SE, Luleå
Priset är 925 kr per natt mellan 21 jan. och 22 jan.
Detta hotell i centrala Luleå ligger fem minuters promenad från Kulturens Hus och Isbanan. Luleå domkyrka och Gultzauuddens badplats ligger också 2 km härifrån. ...
Clarion Hotel Sense
Best Western Hotell Savoy

Best Western Hotell Savoy

4 out of 5
Storgatan 59, Luleå
Priset är 1 075 kr per natt mellan 23 jan. och 24 jan.
Detta hotell med golfbana i centrala Luleå ligger tio minuters promenad från Kulturens Hus, Luleå domkyrka och Isbanan. Gultzauuddens badplats och Luleås tekniska ...
Best Western Hotell Savoy
Scandic Luleå

Scandic Luleå

3.5 out of 5
Banvägen 3, Luleå
Priset är 1 114 kr per natt mellan 29 jan. och 30 jan.
Detta hotell i Luleå ligger mindre än 3 km från Luleås tekniska universitet, Isbanan och Kulturens Hus. Luleå domkyrka och Gultzauuddens badplats ligger också ...
Scandic Luleå

Du skulle kunna se lägre priser

Med medlemspriser skulle du kunna spara minst 10 % nu på tusentals boenden.
Amber Hotell

Amber Hotell

3 out of 5
Stationsgatan 67, Luleå, Norrbotten
Priset är 845 kr per natt mellan 21 jan. och 22 jan.
Detta hotell i centrala Luleå ligger tio minuters promenad från Luleå domkyrka och Kulturens Hus. Mindre än 15 km härifrån hittar du Isbanan och Gammelstads ...
Amber Hotell
Sunderby Folkhögskola Hotell & Konferens

Sunderby Folkhögskola Hotell & Konferens

3 out of 5
Kråkbergsvägen 7, Södra Sunderbyn, Luleå
Priset är 700 kr per natt mellan 21 jan. och 22 jan.
Detta hotell i Luleå ligger mindre än en mil från Gammelstads kyrka, Nederlulea Kyrka och Friluftsmuseet Hägnan. Luleås tekniska universitet och Kulturens Hus ...
Sunderby Folkhögskola Hotell & Konferens
Elite Stadshotellet Luleå

Elite Stadshotellet Luleå

4 out of 5
Storgatan 15, Luleå
Priset är 1 032 kr per natt mellan 30 jan. och 31 jan.
Detta hotell i centrala Luleå ligger nära Isbanan och Luleå domkyrka. Kulturens Hus och Gultzauuddens badplats ligger också en kvarts promenad härifrån. Luleå ...
Elite Stadshotellet Luleå
Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Luleå
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Biljettpris, skatter och avgifter: Priserna hittades på MrJet.se och uppdateras dagligen. De inkluderar alla skatter och avgifter förutom bagageavgift.

Återbetalningar, ändringar, inställda flyg: För ändringar i resplanen, om sådana tillåts i priset, debiterar MrJet.se en serviceavgift på £10.00 / 45.00 Euro utöver eventuella tillkommande kostnader för nytt biljettpris och tillkommande skatter.

Övriga villkor: Tidtabeller, biljettpriser, och villkor kan ändras utan föregående meddelande. Antalet platser är begränsat och kanske inte tillgängliga på alla flyg, datum och destinationer. Priser återbetalas inte retroaktivt eller som ersättning för helt eller delvis outnyttjad biljett. Biljetter kan ej överlåtas eller återbetalas. Gällande biljettregler för vald resplan visas före bokning.