Resor till Luleå

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Luleå med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Luleå

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Luleå
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter att besöka

Flyg och hotell i Luleå

Drömmer du om Luleå? MrJet är mästare på allt från biluthyrning och rundturer till flyg och hotell i Luleå.

Vem tackar nej till ett bra erbjudande? Om du bokar paketresor med både flyg och hotellrum genom oss sparar du en rejäl slant.

Med ett ständigt växande antal på över 500 partnerflygbolag och fler än 500 000 internationella hotell är alternativen oändliga oavsett var du vill åka.

Vi erbjuder även en prisgaranti. Det innebär att om du hittar ett bättre paketerbjudande någon annanstans inom 48 timmar efter genomförd bokning, så matchar vi det och betalar tillbaka skillnaden.

Packa dina resväskor. Det är dags att bege sig! Från platt öken till snötäckta bergstoppar och alla strandorter däremellan - vi hjälper dig att hitta äventyraren inom dig. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Luleå

Ta en paus från vardagslivet och planera en resa till Luleå.

I den här delen av Norrbottens län bor det cirka 46 000 människor.

Huvudstaden i landet, Stockholm, ligger 720 km söder om Luleå medan Råneå ligger 35 km åt norr.

Tycker du om att besöka lärorika platser när du reser? På Bensinmuseet kan du se flera unika saker i en lugn miljö. Missa inte heller att kolla upp vad som står på programmet på Försvarsmuseum Boden och Bagerimuseet, två andra museum som är populära bland besökare.

Bege dig ut över de sju haven på Piteå båtmuseum, ett värdefullt museum över regionens maritima förflutna.

Havremagasinet erbjuder massvis med vackra och fascinerande verk. Be om att få höra mer om konstnären om du blir intresserad av något specifikt.

Vill du få chansen att uppleva historiska Luleå? Isåfall är ett besök till Friluftsmuseet Hägnan något för dig.

Besök de två otroliga försvarsfästena Rödbergsfortet och Bodens fästning och beundra deras speciella design medan du lär dig mer om deras turbulenta förflutna.

Oavsett vad du tror på kan Luleå domkyrka och Gammelstads kyrka få dig att komma i kontakt med din spirituella sida. Älvsby kyrka och Piteå stadskyrka kommer även intressera alla som är ute efter lite tid för självreflektion.

Byxtorget är en riktigt bra plats för att ta in den omgivande miljön och bekanta sig med den livfulla staden. Om du vill träffa nya människor är det bara att utbyta ett par ord med en av lokalborna. Och man vet aldrig, du kanske får några bra tips om vad du inte får missa när du är i staden.

Se till att du har pengar kvar att spendera i butikerna på Galleria Kalix. Här kan de som gillar att shoppa bli kvar länge.

Kulturens Hus är en omtyckt plats som ofta rekommenderas av lokalbefolkningen. Ta reda på vad som händer när du är här.

Om du hoppas på att klämma in en dag på golfgreenen är det bara att hämta upp några klubbor och bege dig till Luleå Golfklubb.

Vill du se allt som den här destinationen har att erbjuda? Kalix Golfklubb är en av sevärdheterna som du kanske har missat.

Hotell i Luleå

Har du bokat en resa till Luleå? Här finns det bara ett fåtal boenden, så kom ihåg att vara ute i god tid. I vår reseguide hittar du mer information.

Scandic Luleå och Clarion Hotel Sense rekommenderas av många besökare vilket gör det lätt som en plätt för dig att välja hotell.