Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.

Billiga flygbiljetter från Stockholm till Luleå

Priser som hittats under de senaste 7 dagarna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Hitta rätt flyg från Stockholm till Luleå med MrJet

Söker du efter budgetvänliga flyg från STO till AJR? Då är det lätt att hitta rätt med MrJet. Allt du behöver göra är att kolla upp flyg Stockholm-Luleå på dina önskade resedatum, så får du snart se vilka bolag och priser som erbjuds. Eftersom det går att filtrera sökningen - bland annat genom att välja de flygbolag du föredrar - kommer all information du behöver finnas tillgänglig på bara några sekunder.

Innan du kliver på ditt flyg till Luleå från Stockholm

Det är en barnlek att hitta kalasbra erbjudanden på resor med MrJet, genom att jämföra och se hur priserna matchar ditt schema och din resplan. Priserna kan dock variera kraftigt beroende på vilket datum och vilken tid flyget avgår, så det är alltid ett plus om dina vistelsedatum är flexibla. När du bokar din flygbiljett till AJR från STO är det värt att samtidigt kika på hotell i Luleå. Du som bokar flyg och boende i samma veva kan nämligen få upp till 15% rabatt med MrJet. Med våra detaljerade hotellbeskrivningar är det lätt att välja en bostad som passar dig som hand i handske.

En minnesvärd resa till Luleå

Inte nog med att det går utmärkt att leta upp billiga flyg Stockholm till Luleå - vi bjuder på inspiration också. Det hjälper dig som vill ta reda på vad för slags underhållning, sevärdheter och andra guldkorn som väntar i Luleå. Spana in vårt verktyg för saker att göra, så kan du själv välja vilka russin du vill plocka ur limpan. När du väl är igång bör du kolla om våra hyrbilserbjudanden kan vara något för dig. Även om din destination har välfungerande kommunaltrafik finns inget som bräcker att ha tillgång till egen bil. På så sätt sparar du in taxiutgifter på kvällstid, kan ta med dig sportutrustning utan att få ryggskott, eller helt enkelt njuta av landsbygden i din egen takt.

Hotellen i Luleå

Se alla 106 boenden i Luleå

Uppskattat pris för 1 natt och 2 vuxna

Elite Stadshotellet Luleå

Elite Stadshotellet Luleå

Storgatan 15, Luleå
  4.0 av 5.0
   
   

  Detta hotell med miljövänlig profil i centrala Luleå ligger nära Isbanan och Luleå domkyrka. Kulturens Hus och Gultzauuddens badplats ligger också en kvarts ...

  Elite Stadshotellet Luleå884 kr

  13 maj - 14 maj

  Elite Stadshotellet Luleå884 kr
  Tree Hotel

  Tree Hotel

  Edeforsväg 2 A, Harads
   5.0 av 5.0
    
    
   5,0 av 5 (1 recensioner)

   Detta trädhus i lyxstil vid floden ligger 2,3 km från Edefors kyrka och mindre än fem mil från Havremagasinet och Bodens fästning. Försvarsmuseum Boden och Rödbergsfortet ...

   Tree Hotel5 200 kr

   19 maj - 20 maj

   Tree Hotel5 200 kr
   Clarion Hotel Sense

   Clarion Hotel Sense

   Skeppsbrogatan 34 SE, Luleå
    4.0 av 5.0
     
     

    Detta hotell i centrala Luleå ligger fem minuters promenad från Kulturens Hus och Isbanan. Luleå domkyrka och Gultzauuddens badplats ligger också 2 km härifrån. ...

    Clarion Hotel Sense832 kr

    25 apr. - 26 apr.

    Clarion Hotel Sense832 kr
    Storforsen Hotell

    Storforsen Hotell

    Bredsel 105, Vidsel
     4.0 av 5.0
      
      

     Detta hotell ligger vid floden, 1,6 km från Storforsens naturreservat och 40,4 km från Bagerimuseet.

     Storforsen Hotell1 672 kr

     23 apr. - 24 apr.

     Storforsen Hotell1 672 kr
     Best Western Hotell Savoy

     Best Western Hotell Savoy

     Storgatan 59, Luleå
      4.0 av 5.0
       
       
      4,0 av 5 (11 recensioner)

      Detta hotell med golfbana i centrala Luleå ligger tio minuters promenad från Kulturens Hus, Luleå domkyrka och Isbanan. Gultzauuddens badplats och Luleås tekniska ...

      Best Western Hotell Savoy1 015 kr

      14 maj - 15 maj

      Best Western Hotell Savoy1 015 kr
      Örnvik hotell och konferens

      Örnvik hotell och konferens

      87 Örnviksvägen, Luleå, Norrbottens län
       2.5 av 5.0
        
        

       Detta hotell i Luleå ligger mindre än en mil från Gammelstads kyrka, Nederlulea Kyrka och Friluftsmuseet Hägnan. Gultzauuddens badplats och Luleås tekniska universitet ...

       Örnvik hotell och konferens700 kr

       1 maj - 2 maj

       Örnvik hotell och konferens700 kr

       Biljettpris, skatter och avgifter: Priserna hittades på MrJet.se och uppdateras dagligen. De inkluderar alla skatter och avgifter förutom bagageavgift.

       Återbetalningar, ändringar, inställda flyg: För ändringar i resplanen, om sådana tillåts i priset, debiterar MrJet.se en serviceavgift på £10.00 / 45.00 Euro utöver eventuella tillkommande kostnader för nytt biljettpris och tillkommande skatter.

       Övriga villkor: Tidtabeller, biljettpriser, och villkor kan ändras utan föregående meddelande. Antalet platser är begränsat och kanske inte tillgängliga på alla flyg, datum och destinationer. Priser återbetalas inte retroaktivt eller som ersättning för helt eller delvis outnyttjad biljett. Biljetter kan ej överlåtas eller återbetalas. Gällande biljettregler för vald resplan visas före bokning.