Viktigt: På grund av covid-19 kan reserestriktioner ha införts för den här destinationen, så som specifika boenderestriktioner. Kontrollera hälsoinformation från nationella och lokala källor för destinationen innan du bokar.

Billiga flygbiljetter till Salerno

Förslag på billiga flygresor till Salerno

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 1 099 kr för enkelflyg och 1 408 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

sön 11 juli
ARN
Stockholm
NAP
Naples
1 099 kr
Vueling Airlines
sön 11 juli
ARN
Stockholm
NAP
Naples
1 123 kr
Air Baltic
tis 6 juli - tis 27 juli
ARN
Stockholm
NAP
Naples
1 408 kr
Lufthansa
mån 31 maj - mån 7 juni
ARN
Stockholm
NAP
Naples
1 506 kr
Swiss International Air Lines
sön 11 juli
ARN
Stockholm
NAP
Naples
1 538 kr
Iberia
mån 16 aug. - mån 23 aug.
GOT
Göteborg
NAP
Naples
1 688 kr
KLM
tis 1 juni
ARN
Stockholm
NAP
Naples
1 866 kr
KLM
lör 14 aug. - lör 4 sep.
ARN
Stockholm
NAP
Naples
1 907 kr
Austrian Airlines
ons 2 juni
ARN
Stockholm
NAP
Naples
1 977 kr
Vueling Airlines
sön 30 maj
ARN
Stockholm
NAP
Naples
2 010 kr
KLM
fre 28 maj
ARN
Stockholm
NAP
Naples
2 090 kr
KLM
fre 29 okt. - fre 5 nov.
GOT
Göteborg
NAP
Naples
2 330 kr
Brussels Airlines
mån 2 aug. - fre 6 aug.
ARN
Stockholm
NAP
Naples
2 599 kr
Vueling Airlines
ons 14 juli - tors 15 juli
ARN
Stockholm
NAP
Naples
2 676 kr
Air France

Tips för att hitta billiga flyg

❓ Hur mycket kostar det att flyga till Salerno?

✔️ Priset för resor tur-och-retur till Salerno varierar mellan 1 408 kr och 2 676 kr. Resenärer som bokar en enkelbiljett till Salerno kan hitta fantastiska flyg för så lite som 1 099 kr. Tips för fyndjägare: Juli är den bästa månaden att hitta ett billigt flyg till Salerno.

❓ Hur hittar jag det billigaste flyget till Salerno?

✔️ Flygpriserna till Salerno varierar stort, beroende på ett flertal olika faktorer. Det är lättare att hitta ett billigt flyg till Salerno om du är flexibel med datum för avgång och återresa, men dessutom kan valet av flygplats och flygbolag påverka biljettpriserna. För att hitta de bästa erbjudanden kan du försöka ändra sökkriterierna för att täcka alternativa datum och flygplatser. MrJet erbjuder stora rabatter, ett enormt utbud av flygbolag och en användarvänlig bokningsplattform, så det är enkelt för dig att hitta det perfekta flyget till Salerno, oavsett om du bokar en affärsresa, letar efter en spontan weekendresa eller planerar familjesemestern. Så vad säger du — fönster eller gång?

❓ Vilka är de bästa flygbolagen som flyger till Salerno?

✔️ Om du vill boka ett flyg till Salerno kan du hitta ett stort antal flygbolag att välja mellan, som till exempel Vueling Airlines, Air Baltic, Lufthansa, Swiss International Air Lines, Iberia, KLM, Austrian Airlines, Brussels Airlines, Air France. MrJet gör det enkelt att jämföra flyg för att se vilket flygbolag som passar dig bäst, så att du kan få ut så mycket som möjligt för pengarna och kan koppla av under flygresan.

❓ Kan jag avboka mitt flyg till Salerno med MrJet?

✔️ Vi vet hur det är — livet kan vara oberäkneligt, planer kan ändras och du behöver flexibilitet. Om du behöver ändra eller avboka ditt flyg till Salerno kan du kontakta MrJet via kundtjänstportalen, där du dessutom hittar praktiska resetips, som täcker allt från flyg och hyrbilar till aktiviteter och hotell.

❓ Hur söker man efter ett flexibelt flyg till Salerno?

✔️ För att få ut så mycket som möjligt av MrJets flexibla flygalternativ kan du använda rullgardinsmenyn på flygsidan. Du hittar menyn genom att klicka på knappen "Avancerade alternativ". Härifrån kan du anpassa dina sökinställningar för att hitta det perfekta flyget för dig. När du har sökt efter ditt flyg kan du dessutom jämföra priser på närliggande datum genom att klicka på länken "Visa flexibla datum" ovanför sökresultaten.

❓ Vilka är de billigaste dagarna att boka ett flyg?

✔️ Det verkar vara bäst att boka flyg på fredag. Vi har märkt att biljetter som bokades på fredagar gav resenärer de bästa erbjudandena i genomsnitt 2020. Däremot verkar onsdag vara den värsta dagen att köpa flygbiljetter, då det var den dagen som visar det högsta snittpriset baserat på efterfrågan hos MrJet 2020.

❓ Vilka är de billigaste dagarna att flyga?

✔️ Vi analyserade efterfrågan efter flyg på MrJet 2020 och måndagar visade sig vara den billigaste dagen att flyga. Det är definitivt något du borde ha i åtanke när du bokar nästa resa! Helgen kan verka vara den mest logiska tiden att börja semester, men flygbiljetter var i genomsnitt dyrare för flyg som agvick på lördagar, så det kan vara värt att tänka på när du planerar nästa resa.

*Enligt efterfrågan efter flyg på ebookers.com från januari till december 2020. Besparingar kan variera beroende på vilka alternativ som har valts.

Flyg till Salerno

Så då var det äntligen dags att boka den där resan till Salerno! Vi på MrJet ser fram emot att få hjälpa dig att hitta det billigaste flyget till Är det inte priset som är det viktiga så kan vi såklart stå till tjänst ändå. I vår smarta sökfunktion finns över 400 olika flygbolag att välja mellan, så vi är ganska så säkra på vår sak när vi säger att vi kan hitta den perfekta resan för dig.

Börja din sökning med att skriva in Salerno. Sen anger du det datum du vill åka och antal passagerare. Det är nu magin sker, här kan du arrangera sökresultatet efter det som är viktigt för dig. Använd dig av den flexibla sökningen för att hitta det billigaste flyget, eller för att se olika avgångar dagarna runt det avgångsdatum du valt. Vill du flyga på natten för att få en tidig start när du landar i Salerno, då kan du söka på bara nattflyg om du vill. Vill du åka med ett specifikt flygbolag så kan du lätt filtrera bort alla andra och bara se avgångar från ditt favoritbolag, och oroa dig inte över flygpoäng, dessa följer såklart med även då du bokar via oss.

Om du ska mellanlanda någonstans, eller behöver någonstans att vila trötta ben på under din resa så kan du såklart boka ett hotell samtidigt. På detta vis sparar du både tid och pengar. Pengar som du kanske hellre spenderar på en rejäl shoppingrunda i Salerno.

Du kan också passa på att boka en hyrbil ifall du vill ut och äventyra och se dig omkring när du är framme. Vi har över 100 000 hotell och välkända hyrbilsföretag över hela världen, det finns garanterat ett alternativ som passar dig.

Finns ingen anledning att vänta längre, låt oss hitta det billigaste flyget till Salerno, så du kan börja planera din resa.

Behöver du en hyrbil efter flygresan?

Economy

Chevrolet Spark eller liknande
  • 4 personer
undefined Airport (undefined)
Chevrolet Spark

Compact

Ford Focus eller liknande
  • 4 personer
undefined Airport (undefined)
Ford Focus

Midsize

Toyota Corolla eller liknande
  • 5 personer
undefined Airport (undefined)
Toyota Corolla

SUV

Jeep Compass eller liknande
  • 5 personer
undefined Airport (undefined)
Jeep Compass

Biljettpris, skatter och avgifter: Priserna hittades på MrJet.se och uppdateras dagligen. De inkluderar alla skatter och avgifter förutom bagageavgift.

Återbetalningar, ändringar, inställda flyg: För ändringar i resplanen, om sådana tillåts i priset, debiterar MrJet.se en serviceavgift på £10.00 / 45.00 Euro utöver eventuella tillkommande kostnader för nytt biljettpris och tillkommande skatter.

Övriga villkor: Tidtabeller, biljettpriser, och villkor kan ändras utan föregående meddelande. Antalet platser är begränsat och kanske inte tillgängliga på alla flyg, datum och destinationer. Priser återbetalas inte retroaktivt eller som ersättning för helt eller delvis outnyttjad biljett. Biljetter kan ej överlåtas eller återbetalas. Gällande biljettregler för vald resplan visas före bokning.