Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
27 nov. - 29 nov.
Nästa helg
4 dec. - 6 dec.

Santa Clara hotell

Poseidon Resort 457 kr
Poseidon Resort

Poseidon Resort

   
  3.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell med spa i Benidorm Centro ligger 15 minuters promenad från L'Aiguera-parken, Playa de Levante och Playa de Malpas. Playa de Poniente och Estadio Municipal Guillermo Amor ligger också 2 km härifrån. Benidorm hållplats ligger på 20 minuters gångavstånd.

  Villa del Mar Hotel 786 kr
  Villa del Mar Hotel

  Villa del Mar Hotel

    
   4.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell vid stranden ligger vid strandpromenaden i Benidorm, tio minuters promenad från Playa de Poniente och Playa de Malpas. Playa de Levante och Estadio Municipal Guillermo Amor ligger också 2 km härifrån. Benidorm hållplats ligger på 24 minuters gångavstånd.

   Hotel La Estacion 357 kr
   Hotel La Estacion

   Hotel La Estacion

     
    4.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell ligger nära stranden, mindre än 5 km från Playa de Levante, Playa de Poniente och Benidorm Palace. Terra Natura och Magic Natura ligger dessutom 5 km härifrån. Benidorm hållplats ligger på 17 minuters gångavstånd.

    Port Benidorm Hotel & Spa Hämta priser
    Port Benidorm Hotel & Spa

    Port Benidorm Hotel & Spa

      
     4.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell vid stranden i Benidorm ligger mindre än 2 km från Casino Mediterráneo Benidorm, Benidorm Palace och Aqualandia. Mundomar och Playa de Malpas ligger också 3 km härifrån.

     Karta

     Använd MrJet om du vill hitta rätt hotell i Santa Clara

     Om du bestämt att Santa Clara är nästa resmål är det dags att klura på vilket slags boende som kan passa dig. Med MrJet går beslutsprocessen lite snabbare. Våra sökverktyg gör det lätt att leta upp hotell i Santa Clara på bara några sekunder, och alternativen är bekvämt sammanställda i en lista. Ett annat sätt att söka är genom att kika på hotellen som markerats på en detaljerad karta. Det är rätt metod om du vill se till att ha nära till stadens spännande attraktioner. På tal om det, du kan filtrera din sökning för att hitta hotell i närheten av destinationens viktigaste landmärken. Det passar dem som redan har ett hum om vad de vill ha nära till under semestern. Med hjälp av hotellbeskrivningarna får du sedan överblick över hotellrum och bekvämligheter, så att du kan välja ett boende som antingen är lyxigt, helt krusidullfritt, eller någonstans mitt emellan.

     Planera resan till ditt hotell i Santa Clara

     MrJet hjälper inte bara till att hitta rätt hotell i Santa Clara, vi assisterar även när du planerar resan dit. Det spelar ingen roll vilken stad du reser från när du bokar flyg till Santa Clara. Ange det flygbolag och den rutt som passar dina önskemål och din budget. Välj sedan resedatum, så gör vi resten. Du som snabbt vill åka från flygplatsen till hotellet kan se till att en bil väntar på dig vid ankomst. Varför inte undersöka om det finns något lämpligt erbjudande på hyrbilar? Det går inte att nog understryka hur mycket smidigare semestern blir när du inte måste anpassa dig efter kollektivtrafiken. Det finns fantastiska sevärdheter bortom stadens gränser, vare sig vill vill besöka små byar eller susa fram på landsbygden.

     Saker att göra nära ditt hotell i Santa Clara

     Väl framme i Santa Clara väntar mängder av aktiviteter och med MrJet kan du skräddarsy resplanen. Det är bara att prova vårt verktyg för att hitta aktiviteter, så ser du snabbt vad det finns för populära landmärken och attraktioner vid ditt hotell i Santa Clara. Med hjälp av den här användarvänliga tjänsten kommer din vistelse i Santa Clara att bli oförglömlig. Det är sant vare sig du vill koppla av, hitta barnvänliga saker att göra, eller åka på sightseeing bland alla sevärdheter.


     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma