Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
27 nov. - 29 nov.
Nästa helg
4 dec. - 6 dec.

Benitachell hotell

Book It Villa Moraira Villotel Hämta priser
Book It Villa Moraira Villotel

Book It Villa Moraira Villotel

   
  3.5 av 5.0 Stjärnor

  Denna villa i Benitachell ligger mindre än 5 km från Playa El Portet, Castillo de Moraira och Playa L'Ampolla. Cala del Moraig och Javea golfklubb ligger också 5 km härifrån.

  Casa Maria Hämta priser
  Casa Maria

  Casa Maria

    
   3.5 av 5.0 Stjärnor

   Denna villa nära stranden ligger 1,9 km från Cala del Moraig och 4,7 km från La Granadellas strand. Cala dels Testos och Morro Falqui ligger också 3 km härifrån.

   Casa Antiquary 153 kr
   Casa Antiquary

   Casa Antiquary

     
    2.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta pensionat med golfbana i Benitachell ligger 1,9 km från Javea golfklubb och mindre än en mil från Cala del Moraig och Arenals strand. Mindre än 15 km härifrån hittar du Javeas hamn och Cabo de la Naos fyr.

    Apartment Vista Mar Hämta priser
    Apartment Vista Mar

    Apartment Vista Mar

    Calle Vistamar 2, Cumbre del Sol, Benitachell
      
     3.5 av 5.0 Stjärnor

     Denna lägenhet nära stranden ligger mindre än 5 km från Cala del Moraig , Cala dels Testos och Cala del Llebeig. Morro Falqui ligger 3,9 km härifrån.

     Karta

     Hitta hotell i Benitachell


     Du tänker alltså ta en semester i Benitachell? Om du vill ha ett boende nära sevärdheterna, kan du ange dina semesterdatum och använda filtren bredvid dina sökresultat för att hitta något nära områdets höjdpunkter. Du kan välja bland 194 hotell och andra boendealternativ i Benitachell.


     Topphotell och andra boendealternativ i Benitachell


     Det är busenkelt att hitta boende i Benitachell med MrJet, det är bara att söka efter hotell som har höghastighetsinternet, en pool eller gratis flygtransfer till exempel. Använd gärna filtren för att begränsa din hotellsökning så att du kan få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom luftkonditionering eller pentry på rummet.


     Dessa hotell i Benitachell rankas högt av resenärerna, som brukar uppskatta deras pool:

     • Vacker Villa med Privat Pool i Närheten av Moraira
     • Apartment in Benitachell - 104115 by MO Rentals
     • Bekväm Villa Barnvänligt, Nära den Naturliga Stranden med Havsutsikt

     Utforska Benitachell


     I Benitachell finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Benitachell med omnejd:

     • Cala del Moraig
     • Morro Falqui
     • Javea golfklubb
     • La Granadellas strand
     • Playa L'Ampolla
     • Playa l'Andrago
     • Arenals strand

     När passar det bäst att utforska Benitachell?


     Om du försöker komma fram till när det är bäst att resa till Benitachell, kan denna info om vädret vara till hjälp under planeringen av resan. De varmaste månaderna i Benitachell brukar vara augusti och juli, och de kallaste januari och februari. De regnigaste månaderna är november och december, medan de torraste är juli och augusti.


     Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 20°C under dagen och 7°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 3 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 29°C under dagen och 10°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 3 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 32°C under dagen och 17°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 2 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 27°C under dagen och 8°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 6 millimeter.
     • Snittet för den årliga nederbörden i Benitachell är 14 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma