Viktigt: På grund av covid-19 kan reserestriktioner ha införts för den här destinationen, så som specifika boenderestriktioner. Kontrollera hälsoinformation från nationella och lokala källor för destinationen innan du bokar.

Flyg från Charleroi till Pisa från

Information om flyg till Pisa
IATA-kod för avreseflygplatsBRU
IATA-kod för ankomstflygplatsPSA

Pisa — flyguppgifter

Från Charleroi
IATA-kod för avreseflygplats BRU
Till Pisa
IATA-kod för ankomstflygplats PSA
Antal verksamma flygbolag
Tillgängliga flygbolag
Avstånd
Restid
Flygpris

Flyginformation

Hitta rätt flyg från Charleroi till Pisa med MrJet

Söker du efter budgetvänliga flyg från BRU till PSA? Då är det lätt att hitta rätt med MrJet. Allt du behöver göra är att kolla upp flyg Charleroi-Pisa på dina önskade resedatum, så får du snart se vilka bolag och priser som erbjuds. Eftersom det går att filtrera sökningen - bland annat genom att välja de flygbolag du föredrar - kommer all information du behöver finnas tillgänglig på bara några sekunder.

Innan du kliver på ditt flyg till Pisa från Charleroi

Det är en barnlek att hitta kalasbra erbjudanden på resor med MrJet, genom att jämföra och se hur priserna matchar ditt schema och din resplan. Priserna kan dock variera kraftigt beroende på vilket datum och vilken tid flyget avgår, så det är alltid ett plus om dina vistelsedatum är flexibla. När du bokar din flygbiljett till PSA från BRU är det värt att samtidigt kika på hotell i Pisa. Du som bokar flyg och boende i samma veva kan nämligen få upp till 15% rabatt med MrJet. Med våra detaljerade hotellbeskrivningar är det lätt att välja en bostad som passar dig som hand i handske.

En minnesvärd resa till Pisa

Inte nog med att det går utmärkt att leta upp billiga flyg Charleroi till Pisa - vi bjuder på inspiration också. Det hjälper dig som vill ta reda på vad för slags underhållning, sevärdheter och andra guldkorn som väntar i Pisa. Spana in vårt verktyg för saker att göra, så kan du själv välja vilka russin du vill plocka ur limpan. När du väl är igång bör du kolla om våra hyrbilserbjudanden kan vara något för dig. Även om din destination har välfungerande kommunaltrafik finns inget som bräcker att ha tillgång till egen bil. På så sätt sparar du in taxiutgifter på kvällstid, kan ta med dig sportutrustning utan att få ryggskott, eller helt enkelt njuta av landsbygden i din egen takt.

Just nu finns billiga flygresor från Charleroi till Pisa

Besök oss på Mr. Jet nu! Sök igenom och spara pengar på våra billiga resor från Charleroi to Pisa. Leta efter sista-minuten-biljetter från Charleroi till Pisa till oslagbara priser speciellt framtagna för resenärer som önskar få så mycket som möjligt för pengarna. På Mr. Jet jämför och uppdaterar vi hela tiden utbudet av tillgängliga biljetter mellan Charleroi och Pisa från över 400 flygbolag och vi arbetar dygnet runt för att hitta de bästa priserna. Varifrån du än reser, finner du på Mr. Jet den perfekta kombinationen av flyg, hotell och hyrbil för en fantastisk semester till rimligt pris, allt med hjälp av vår smidiga databas med resor över hela världen. Alla detaljer är utformade för att passa dig. Många billiga flygresor från Charleroi till Pisa finns tillgängliga liksom hotell och hyrbilsavtal för att drömsemestern ska bli din till överkomligt pris. Besök oss på Mr. Jet och börja planera den perfekta semestern redan i dag.

Upptäck flygresor från Charleroi till Pisa – boka din semester i förväg.

Funderar du på din nästa semester? Besök Mr. Jet och upptäck vårt utbud av billiga flygresor och flygbiljetter från Charleroi till Pisa Mr. Jet har rabatterade priser från ett stort urval flygbolag, alla noggrant valda för att ge dig utmärkt service till ett överkomligt pris. Charleroi till Pisa flyg , hotell och bilhyra – skapa ditt semesterpaket hos oss. Våra speciella erbjudanden innehåller mer än bara billiga resor. På Mr. Jet har vi också stjärngradering och översikter och kartor för att hjälpa dig att på bästa sätt välja hotell. På Mr. Jet, tillkommer inga dolda extra avgifter. Välj din egen kombination med flygresa, hotell och bilhyra från vår stora databas och få en perfekt semester eller drömweekend till rabatterat pris. Vänta inte tills det blir för sent!

Behöver du en hyrbil efter flygresan från Charleroi till Pisa

Economy Chevrolet Spark

Economy

Chevrolet Spark eller liknande
  • 4 personer
Chevrolet Spark
Compact Ford Focus

Compact

Ford Focus eller liknande
  • 4 personer
Ford Focus
Midsize Toyota Corolla

Midsize

Toyota Corolla eller liknande
  • 5 personer
Toyota Corolla
SUV Jeep Compass

SUV

Jeep Compass eller liknande
  • 5 personer
Jeep Compass

Topphotell i Pisa

Grand Hotel Duomo

Grand Hotel Duomo

4 out of 5
Via Santa Maria 94, Pisa, PI
Priset är 1 006 kr per natt mellan 24 juni och 24 juni
Detta hotell i Centrala Pisa ligger nära Piazza del Duomo och Orto Botanico di Pisa. Lutande tornet och Pisa-katedralen ligger dessutom fem minuter härifrån. ...
Grand Hotel Duomo
Toscana Charme Resort

Toscana Charme Resort

5 out of 5
68 Viale del Tirreno, Pisa
Priset är 1 220 kr per natt mellan 24 juni och 24 juni
Detta hotell vid stranden i Pisa ligger en kvarts promenad från Tirreniastranden och Lunaparken. Tirrenia, golfklubb och Parco Regionale Migliarino San Rossore ...
Toscana Charme Resort
NH Pisa

NH Pisa

4 out of 5
Piazza Stazione 2, Pisa, PI
Priset är 915 kr per natt mellan 25 juni och 25 juni
Detta hotell i Centrala Pisa ligger 15 minuters promenad från Mezzogiorno och Pisas universitet. Lutande tornet och Piazza del Duomo ligger också 2 km härifrån. ...
NH Pisa

Du skulle kunna se lägre priser

Med medlemspriser skulle du kunna spara minst 10 % nu på tusentals boenden.
Hotel Bologna

Hotel Bologna

4 out of 5
Via Mazzini 57, Pisa, PI
Priset är 795 kr per natt mellan 23 juni och 23 juni
Detta hotell i Centrala Pisa ligger tio minuters promenad från Mezzogiorno och Pisas universitet. Lutande tornet och Piazza del Duomo ligger också 2 km härifrån. ...
Hotel Bologna
Time Out

Time Out

Via Santa Maria, 50, Pisa
Priset är 407 kr per natt mellan 23 juni och 23 juni
Detta townhouse i Centrala Pisa ligger fem minuters promenad från Torre dei Gualandi, Lutande tornet och Piazza del Duomo. Pisa-katedralen och Pisas universitet ...
Time Out
Grand Hotel Bonanno

Grand Hotel Bonanno

4 out of 5
Via Carlo Francesco Gabba, 17, Pisa, PI
Priset är 905 kr per natt mellan 18 juli och 18 juli
Grand Hotel Bonanno är ett hotell med utmärkt läge nära flygplatsen, en kvarts promenad från Museet för matematiska instrument, Lutande tornet och Piazza del ...
Grand Hotel Bonanno
Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Pisa
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Biljettpris, skatter och avgifter: Priserna hittades på MrJet.se och uppdateras dagligen. De inkluderar alla skatter och avgifter förutom bagageavgift.

Återbetalningar, ändringar, inställda flyg: För ändringar i resplanen, om sådana tillåts i priset, debiterar MrJet.se en serviceavgift på £10.00 / 45.00 Euro utöver eventuella tillkommande kostnader för nytt biljettpris och tillkommande skatter.

Övriga villkor: Tidtabeller, biljettpriser, och villkor kan ändras utan föregående meddelande. Antalet platser är begränsat och kanske inte tillgängliga på alla flyg, datum och destinationer. Priser återbetalas inte retroaktivt eller som ersättning för helt eller delvis outnyttjad biljett. Biljetter kan ej överlåtas eller återbetalas. Gällande biljettregler för vald resplan visas före bokning.