Det kan finnas reserestriktioner för Spanien med anledning av covid-19.

Resor till Javea

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Javea med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Javea

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Javea
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter i Javea

Flyg och hotell i Javea

Vare sig du vill resa till Javea för en snabb visit eller för en längre tid kan MrJet ordna med flyg och hotell till Javea, så att vistelsen blir precis som du vill.

Nu kan du spara en rejäl slant genom att boka både flyg och hotellrum med oss.

Om du bokar genom oss finns det absolut inga gränser för alla fantastiska upplevelser du kommer att få. Med en internationell databas på över 500 flygbolagspartners och mer än 500 000 boenden världen över kan du få allt du föreställt dig.

Med vår prisgaranti behöver du aldrig tveka. Boka ett paketerbjudande med MrJet idag och om du råkar snubbla över ett bättre erbjudande inom 48 timmar, så möter vi det och lämnar tillbaka skillnaden.

Vänta inte längre! Följ din inre äventyrare oavsett var den leder. Varje plats är fylld av överraskningar och helt nya erfarenheter, så låt oss hjälpa dig att ta del av dem. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Javea

Vare sig du är i staden bara några dagar eller under flera veckor kommer du att hitta en mängd platser att utforska och få nya upplevelser på din resa till Javea.

I den här staden bor det cirka 32 000 invånare.

Huvudstaden i landet, Madrid, ligger 380 km nordväst om Javea. Denia ligger 10 km åt nordväst.

Visst är det skönt att få komma bort ett tag? Börja semestern med en dag i solen på Cala Portitxol eller Arenals strand, några av regionens finaste stränder. Om du har tid över ska du också passa på att utforska La Granadellas strand.

Är du redo för ett spännande äventyr bland växter och djur? Då är Cova Tallada eller Cabo de la Nao perfekta ställen att åka till.

Genom ett besök vid San Bartolome-kyrkan och Jungfru Maria av Loreto-kyrkan kan du få en inblick i vilken viktig roll spiritualiteten spelar för många invånare i staden.

Anta en stark hållning, kontrollera din position och ha ögonen på bollen. Nu är det dags att slå ut från Javea golfklubb!

Hotell i Javea

Vill du ha hjälp med att välja ut ett bra boende? Du hittar massor av utmärkta boenden i Javea samlade i vår reseguide.

Som tur är finns det rumspriser för alla plånböcker i Javea. Om du satsar på att spara pengar utan att dra ned på kvalitet kan du boka ett rum på antingen Hotelet de la Raconà (Camí Ample 19) eller Hotel Oasis (Carrer Boga, 5). Du kanske hellre vill leva som en kung eller drottning medan den erfarna personalen på El Rodat Hotel Village & Spa tar hand om alla dina behov? Hotel Swiss Moraira är ett annat utmärkt alternativ för de som vill unna sig på semestern.