Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
10 apr. - 12 apr.
Nästa helg
17 apr. - 19 apr.

Pianiga hotell

AHR Hotel Antille Hämta priser
AHR Hotel Antille

AHR Hotel Antille

Via Monte Rosa 2, Cazzago, Pianiga, VE
   
  3.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell i Pianiga ligger 3 km från Villa Ferretti Angeli och mindre än en mil från Villa Pisanis nationalmuseum och Villa Valmarana i Mira. Villa XXV Aprile och Villa Farsetti ligger också mindre än 15 km härifrån. Dolo station ligger på 26 minuters gångavstånd.

  Giardino di Ro Hämta priser
  Giardino di Ro

  Giardino di Ro

  Via Molinella 27, Cazzago, Pianiga, Venezia
    
   0.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta bed and breakfast i Pianiga ligger 3,4 km från Villa Ferretti Angeli och mindre än en mil från Villa Valmarana i Mira och Villa Pisanis nationalmuseum. Villa XXV Aprile och Villa Farsetti ligger också mindre än 15 km härifrån. Dolo station ligger på 21 minuters gångavstånd.

   15.92 hotel Hämta priser
   15.92 hotel

   15.92 hotel

   Via Provinciale Nord, Pianiga, Città Metropolitana di Venezia
     
    3.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell i Pianiga ligger 3,8 km från Villa Ferretti Angeli och mindre än en mil från Villa Valmarana i Mira och Villa XXV Aprile. Villa Pisanis nationalmuseum och Villa Farsetti ligger också mindre än 15 km härifrån. Dolo station ligger på 13 minuters gångavstånd.

    Hotel In Hämta priser
    Hotel In

    Hotel In

    Via Provinciale Nord 47, Cazzago, Pianiga, VE
      
     3.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell i boutique-stil i Pianiga ligger 3,6 km från Villa Ferretti Angeli och mindre än en mil från Villa Valmarana i Mira och Villa Pisanis nationalmuseum. Villa XXV Aprile och Villa Farsetti ligger också mindre än 15 km härifrån. Dolo station ligger på 15 minuters gångavstånd.

     Karta

     Topphotell och andra boendealternativ i Pianiga


     Det är busenkelt att hitta boende i Pianiga med MrJet, det är bara att söka efter hotell som har höghastighetsinternet, gratis flygtransfer eller pool till exempel. Använd gärna filtren för att begränsa hotellsökningen så att du kan få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom luftkonditionering eller pentry på rummet.


     Resenärer som bor på detta hotell i Pianiga brukar gilla gymmet:

     • Hotel In

     Utforska Pianiga


     I Pianiga finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Pianiga med omnejd:

     • Rialto-bron
     • Markuskyrkan
     • Scrovegni Chapel
     • Giardini dell'Arena
     • Eremitanikyrkan
     • Pedrocchi Café
     • Ca' Rezzonico

     När du planerar din resa till Pianiga kan du använda MrJet för att boka ett passande flyg till flygplatsen i Venedig (VCE-Marco Polo). Du kan ställa in antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta det som passar dina behov.


     När passar det bäst att utforska Pianiga?


     Om du undrar när det är bäst att åka till Pianiga, kan denna info om vädret vara till hjälp under planeringen av resan. De varmaste månaderna i Pianiga brukar vara juli och augusti, och de kallaste januari och februari. De regnigaste månaderna är maj och juni, medan de torraste är mars och augusti.


     Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 17°C under dagen och 0°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 174 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 29°C under dagen och 7°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 277 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 31°C under dagen och 13°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 218 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 23°C under dagen och 0°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 248 millimeter.
     • Snittet för den årliga nederbörden i Pianiga är 917 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma