Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
Ikväll
Till helgen
24 jan. - 26 jan.
Nästa helg
31 jan. - 2 feb.

Rubano hotell

Hotel Pex 602 kr
Hotel Pex

Hotel Pex

   
  3.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell i Rubano ligger mindre än 5 km från Rubanos etnografiska park, San Nicolòs kyrka och Palazzo Liviano. Scoletta del Carmine och Stadio Euganeo ligger också 5 km härifrån.

  Hotel El Rustego 634 kr
  Hotel El Rustego

  Hotel El Rustego

  Via Antonio Rossi, 16, Rubano, PD
    
   4.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell i Rubano ligger 6,4 km från Gran Teatro Geox och 8,9 km från Terme Euganee.

   Vittoria Hotel 943 kr
   Vittoria Hotel

   Vittoria Hotel

   Via Della Provvidenza 6, Sarmeola, Rubano, PD
     
    4.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta familjevänliga hotell i Rubano ligger mindre än 5 km från Gran Teatro Geox, Giardini dell'Arena och Pedrocchi Café. Padovas universitet och Eremitanikyrkan ligger också 5 km härifrån.

    Le Calandre Hotel 674 kr
    Le Calandre Hotel

    Le Calandre Hotel

    Via Liguria, 1, Rubano, PD
      
     3.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell i Rubano ligger 2,8 km från Rubanos etnografiska park och 4,8 km från Palazzo Eugenio Maestri. Giardini dell'Arena och Scrovegni Chapel ligger också mindre än en mil härifrån.

     Karta

     Hitta hotell i Rubano


     Många resenärer vill se Rubano, men om du tycker det är svårt att hitta boende och letar efter andra alternativ, kan dessa närbelägna städer vara bra att ha i åtanke.

     • 3 hotell i Sarmeola
     • 623 hotell i Ponterotto

     Topphotell och andra boendealternativ i Rubano


     Det är lätt att hitta någonstans att bo i Rubano med MrJet, du kan söka efter hotell som har höghastighetsinternet, gratis flygtransfer eller pool till exempel. Använd gärna filtren för att begränsa din sökning så att du kan få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom pentry på rummet eller luftkonditionering.


     Gästerna uppskattar dessa hotell i Rubano, och framför allt deras gratis frukost:

     • Vittoria Hotel
     • Hotel El Rustego
     • Hotel Sereno

     Utforska Rubano


     I Rubano finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Rubano med omnejd:

     • Giardini dell'Arena
     • Scrovegni Chapel
     • Eremitanikyrkan
     • Pedrocchi Café
     • Olympic Theatre
     • Basilica Palladiana
     • Stadio Euganeo

     När du planerar resan till Rubano kan du använda MrJet för att hitta ett passande flyg till flygplatsen i Treviso (TSF). Du kan välja antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta det som du vill ha.


     När passar det bäst att utforska Rubano?


     Om du funderar på när det är bäst att besöka Rubano, kan denna info om vädret vara bra att ha under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Rubano brukar vara juli och augusti, och de kallaste januari och februari. De regnigaste månaderna är maj och juni, medan de torraste är januari och augusti.


     Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 17°C under dagen och 0°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 174 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 29°C under dagen och 7°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 277 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 31°C under dagen och 13°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 218 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 23°C under dagen och 0°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 248 millimeter.
     • Snittet för den årliga nederbörden i Rubano ligger på 917 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma