Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Nästa helg
5 juni - 7 juni

Rubano hotell

Hotel El Rustego Hämta priser
Hotel El Rustego

Hotel El Rustego

Via Antonio Rossi, 16, Rubano, PD
   
  4.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell i Rubano ligger mindre än en mil från Gran Teatro Geox, Eremitanikyrkan och Scrovegni Chapel. Giardini dell'Arena och Pedrocchi Café ligger dessutom mindre än en mil härifrån.

  Le Calandre Hotel Hämta priser
  Le Calandre Hotel

  Le Calandre Hotel

  Via Liguria, 1, Rubano, PD
    
   3.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell i Rubano ligger 2,8 km från Rubanos etnografiska park och 4,8 km från Palazzo Eugenio Maestri. Gran Teatro Geox och Palazzo Liviano ligger också mindre än en mil härifrån.

   Hotel Pex Hämta priser
   Hotel Pex

   Hotel Pex

     
    3.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell i Rubano ligger mindre än 5 km från Rubanos etnografiska park, San Nicolòs kyrka och Palazzo Liviano. Scoletta del Carmine och Stadio Euganeo ligger också 5 km härifrån.

    Dimora di Bosco Room & Breakfast Hämta priser
    Dimora di Bosco Room & Breakfast

    Dimora di Bosco Room & Breakfast

    Via Daniele Manin 5, Rubano, Province of Padua
      
     0.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta bed and breakfasti Rubano ligger 0,6 km från Rubanos etnografiska park och mindre än 15 km från Stadio Euganeo och Terme Euganee. Mindre än 15 km härifrån hittar du Colli Euganei-parken och Gran Teatro Geox.

     Karta

     Hitta hotell i Rubano


     Många resenärer vill se Rubano, men om du tycker det är svårt att hitta boende och letar efter andra alternativ, kan dessa närbelägna städer vara bra att ha i åtanke.

     • 3 hotell i Sarmeola
     • 623 hotell i Ponterotto

     Topphotell och andra boendealternativ i Rubano


     Det är lätt att hitta någonstans att bo i Rubano med MrJet, du kan söka efter hotell som har höghastighetsinternet, gratis flygtransfer eller pool till exempel. Använd gärna filtren för att begränsa din sökning så att du kan få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom pentry på rummet eller luftkonditionering.


     Gästerna uppskattar dessa hotell i Rubano, och framför allt deras gratis frukost:

     • Vittoria Hotel
     • Hotel El Rustego
     • Hotel Sereno

     Utforska Rubano


     I Rubano finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Rubano med omnejd:

     • Giardini dell'Arena
     • Scrovegni Chapel
     • Eremitanikyrkan
     • Pedrocchi Café
     • Olympic Theatre
     • Basilica Palladiana
     • Stadio Euganeo

     När du planerar resan till Rubano kan du använda MrJet för att hitta ett passande flyg till flygplatsen i Treviso (TSF). Du kan välja antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta det som du vill ha.


     När passar det bäst att utforska Rubano?


     Om du funderar på när det är bäst att besöka Rubano, kan denna info om vädret vara bra att ha under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Rubano brukar vara juli och augusti, och de kallaste januari och februari. De regnigaste månaderna är maj och juni, medan de torraste är januari och augusti.


     Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 17°C under dagen och 0°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 174 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 29°C under dagen och 7°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 277 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 31°C under dagen och 13°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 218 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 23°C under dagen och 0°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 248 millimeter.
     • Snittet för den årliga nederbörden i Rubano ligger på 917 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma