Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Nästa helg
14 aug. - 16 aug.

Pescia hotell

Agriturismo Le Fontanacce 908 kr
Agriturismo Le Fontanacce

Agriturismo Le Fontanacce

Via Casa Nuova 5-7, Pescia, PT
   
  0.0 av 5.0 Stjärnor

  Denna gård i Pescia ligger mindre än 5 km från Gipsoteca Libero Andreotti, San Domenico och Porta Fiorentina. Villa Garzoni och Pinocchio-parken ligger också mindre än en mil härifrån.

  Hotel Villa delle Rose 764 kr
  Hotel Villa delle Rose

  Hotel Villa delle Rose

  Via Del Castellare 21, Pescia, PT
    
   4.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell i Pescia ligger mindre än 3 km från Porta Fiorentina, Gipsoteca Libero Andreotti och San Domenico. Villa Garzoni och Pinocchio-parken ligger också 5 km härifrån. Pescia station ligger på 6 minuters gångavstånd.

   Villaggio Albergo San Lorenzo e Santa Caterina 1 114 kr
   Villaggio Albergo San Lorenzo e Santa Caterina

   Villaggio Albergo San Lorenzo e Santa Caterina

   Via San Lorenzo 15/24, Pescia, PT
     
    3.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta familjevänliga hotell på landet i Pescia ligger mindre än 3 km från Gipsoteca Libero Andreotti, San Domenico och Porta Fiorentina. Pinocchio-parken och Villa Garzoni ligger också mindre än en mil härifrån.

    B&B Nuovo Paradiso 334 kr
    B&B Nuovo Paradiso

    B&B Nuovo Paradiso

    Via del Paradiso 12/E, Pescia
      
     0.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta bed and breakfast i en förort ligger mindre än 3 km från Villa Garzoni, Pinocchio-parken och Porta Fiorentina. Gipsoteca Libero Andreotti och San Domenico ligger också 5 km härifrån. Pescia station ligger på 14 minuters gångavstånd.

     Karta

     Hitta hotell i Pescia


     Du funderar alltså på att ta en semester i Pescia? Om du vill hitta ett boende som ligger nära sevärdheterna, kan du ange dina semesterdatum och använda filtren bredvid dina sökresultat för att bo nära områdets höjdpunkter. Du kan välja bland 32 hotell och andra boendealternativ i Pescia.


     Topphotell och andra boendealternativ i Pescia


     Du kan enkelt hitta boende i Pescia med MrJet, det är bara att söka efter hotell som erbjuder höghastighetsinternet, gratis flygtransfer eller pool till exempel. Du kan använda filtren för att begränsa hotellsökningen och få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom luftkonditionering eller pentry på rummet.


     Gästerna uppskattar följande hotell i Pescia, och i synnerhet deras gratis frukost:

     • Hotel Villa delle Rose
     • Villaggio Albergo San Lorenzo e Santa Caterina

     Dessa hotell i Pescia är populära hos resenärerna, som brukar gilla deras pool:

     • Agriturismo Monte a Pescia
     • Autentiska Toskansk hem Ligger Mellan Pistoia och Lucca
     • Vackert Fritidshus med Privat Pool och Fantastisk Lantlig Utsikt

     Gäster som bor på detta hotell i Pescia brukar gilla fitnesscentret:

     • I Hjärtat av den Toskanska Kullarna

     Utforska Pescia


     I Pescia finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Pescia med omnejd:

     • Gipsoteca Libero Andreotti
     • San Domenico
     • Porta Fiorentina
     • Villa Garzoni
     • Pinocchio-parken
     • Ponte della Maddalena
     • Piazza dell'Anfiteatro

     När du planerar resan till Pescia kan du använda MrJet för att boka ett bra flyg till flygplatsen i Pisa (PSA-Galileo Galilei). Du kan välja antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta det som du vill ha.


     När passar det bäst att utforska Pescia?


     Om du funderar på när det är bäst att åka till Pescia, kan denna info om vädret vara bra att ha under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Pescia brukar vara juli och augusti, och de kallaste januari och februari. De regnigaste månaderna är juli och mars, medan de torraste är februari och december.


     Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 18°C under dagen och 4°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 7 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 29°C under dagen och 8°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 9 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 31°C under dagen och 15°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 9 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 25°C under dagen och 4°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 8 millimeter.
     • Den genomsnittliga nederbörden under året i Pescia är 33 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma