Viktigt: På grund av covid-19 kan reserestriktioner ha införts för den här destinationen, så som specifika boenderestriktioner. Kontrollera hälsoinformation från nationella och lokala källor för destinationen innan du bokar.

Resor till Pium de Cima

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Pium de Cima med MrJet

  • Våra paketresor för 2020 är otillgängliga för tillfället, men du kan söka bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Pium de Cima

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Pium de Cima
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter i Pium de Cima

0

Flyg och hotell i Pium de Cima

Sugen på att boka flyg och hotell till Pium de Cima? Med hjälp av det duktiga teamet på MrJet kan du sätta ihop en resa du aldrig kommer att glömma.

Vill du ha mer pengar på banken? Du sparar stort genom att välja att ordna både flygbiljetter och hotell med oss.

Om du bokar med oss finns det ingen gräns för allt du kan se och göra. Med en global databas på över 500 flygbolagspartners och mer än 500 000 internationella boenden kan du få allt du vill ha.

Och kom ihåg att om du bokar ett paketerbjudande med MrJet och snubblar över ett bättre erbjudande någon annanstans inom 48 timmar efter bokning, så matchar vi det och och för över skillnaden enligt vår prisgaranti. Du har allt att vinna!

Vi kan hjälpa dig att utforska allt från pulserande storstäder till lugna tillflyktsorter. Så leta fram passet och låt din inre kompass styra. Världen väntar! Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Pium de Cima

Är du redo att leka upptäcktsresare? En resa till Pium de Cima kommer med allt vad Rio Grande do Norte erbjuder, inklusive dess pittoreska stränder, regnskogar och våtmarker. Du kan behöva röra dig bort från turiststråken, men det gör bara ditt äventyr mer spännande.

Huvudstaden Brasilia ligger ungefär 1 750 km sydväst om Pium de Cima.

Njut av solen och lugnet på Genipabu Beach eller Praia do Amor.

I detta område hittar du många naturattraktioner, som bland andra Baía dos Golfinhos strand, 30 km bort, och Genipabu lagun, 30 km bort.

Arena das Dunas ligger 17 km bort och är en favorit för de som följer fotboll. Packa lite kläder i svarta och vita färger och tajma in en spännande match med ABC Futebol Clube under din semester i Pium de Cima. Eller också kan du gå och heja fram América Futebol Clube, som också har arenan som hemmaplan.

Är det dags att ge sig ut på en utflykt? Styr kosan mot Nisia Floresta, 9 km från Pium de Cima. Här kan du upptäcka sevärdheter som Pirangi do Sul och Praia de Pirambuzios. Om det finns tid ska du också bege dig till Senador Georgino Avelino, som ligger 20 km bort. Här kan du bland annat hitta Madeiro strand och Giz strand.

Utforska regionen från ett annorlunda perspektiv med terrängcykling eller bergsklättring. Båda lockar många som är ute efter äventyr i området.

Cykelturer och fiske från land är båda utmärkta sätt att spendera en lugn och skön dag.

Känner du att du inte hinner med allt du hade velat under din semester i Pium de Cima? Boka i så fall in dig på guidade naturvandringar, viltsafari och stadsvandringar, så sköter någon annan det praktiska en stund under din vistelse.

Med bara en liten summa av din semesterkassa kvar i din plånbok och några underbara minnen som aldrig kommer att blekna är det dags att säga ett sista Até logo till Pium de Cima.

Om du flyger är det troligtvis en smart idé att planera din resväg till flygplatsen i förväg. Från centrum av Pium de Cima måste du resa ungefär 30 km till Governador Aluizio Alves Intl, som är den närmast belägna flygplatsen.

Hotell i Pium de Cima

Till och med vana resenärer måste vara snabba för att hinna boka boende här. Pium de Cima erbjuder endast några få olika boenden. Dem kan du läsa mer om i vår reseguide.

När det finns så pass bra alternativ som Hotel Ocean Imperium och Pousada Bella Morena att välja och vraka mellan kan du ta dig från flygplatsen och in i en varm dusch på nolltid.