Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
27 nov. - 29 nov.
Nästa helg
4 dec. - 6 dec.

Pium de Cima hotell

Kristie Resort 465 kr
Kristie Resort

Kristie Resort

Av Engenheiro Roberto Freire, 5464, Natal, RN
   
  4.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell med direkt tillgång till stranden ligger vid strandpromenaden i Ponta Negra, en kvarts promenad från Morro do Careca och Ponta Negra-stranden. Artesanato Villarte butiker och Ponta Negras hantverksmässa ligger också 2 km härifrån.

  Serhs Natal Grand Hotel & Resort 762 kr
  Serhs Natal Grand Hotel & Resort

  Serhs Natal Grand Hotel & Resort

  Avenida Senador Dinarte Mariz 6045, Via Costeira Ponta negra, Natal, RN
    
   5.0 av 5.0 Stjärnor

   Denna resort på stranden i Via Costeira ligger en kvarts promenad från Dunes Park och Ponta Negra-stranden. Morro do Careca ligger 3,4 km härifrån.

   Atol das Rocas Apart Hotel Hämta priser
   Atol das Rocas Apart Hotel

   Atol das Rocas Apart Hotel

   Avenida Engenheiro Roberto Freire, 5120, Ponta Negra, Natal, RN
     
    3.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell med direkt tillgång till stranden i Ponta Negra ligger en kvarts promenad från Artesanato Villarte butiker och Ponta Negra-stranden. Morro do Careca ligger 1,3 km härifrån.

    VOA Paraíso Natal Hotel 173 kr
    VOA Paraíso Natal Hotel

    VOA Paraíso Natal Hotel

    Av. Governador Silvio Pedroza 34, Areia Preta, Natal, RN
      
     3.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell vid stranden i Areia Preta ligger nära Meiostranden och Praia dos Artistas. Handicrafts Fair of Artists Beach/Meio Beach och Dunes Park ligger också tio minuter härifrån. Natal station ligger på 26 minuters gångavstånd.

     Karta

     Hitta hotell i Pium de Cima


     Många turister vill besöka Pium de Cima, men om du inte kan hitta boende och letar efter andra alternativ, kan dessa städer i närheten vara bra att ha i åtanke.

     • 4 hotell i Cotovelo
     • 12 hotell i Parnamirim
     • 6 hotell i Pirangi do Norte

     Utforska Pium de Cima


     I Pium de Cima finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Pium de Cima med omnejd:

     • Julgran
     • Pirangis cashewträd
     • Arena das Dunas
     • Cotovelo strand
     • Praia de Pirangi
     • Pirangi do Sul
     • Frasqueirão

     När du planerar resan till Pium de Cima kan du använda MrJet för att boka ett passande flyg till flygplatsen i Natal (NAT-Governador Aluizio Alves Intl.). Du kan välja antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta något som passar dina behov.


     När passar det bäst att utforska Pium de Cima?


     Om du funderar på när det är bäst att åka till Pium de Cima, kan denna info om vädret vara till hjälp under planeringen av resan. De varmaste månaderna i Pium de Cima brukar vara februari och januari, och de kallaste augusti och juli. De regnigaste månaderna är april och mars, medan de torraste är oktober och september.


     Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 31°C under dagen och 24°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 424 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 31°C under dagen och 22°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 462 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 30°C under dagen och 22°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 196 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 31°C under dagen och 23°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 149 millimeter.
     • Snittet för den årliga nederbörden i Pium de Cima är 1231 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma