Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
4 dec. - 6 dec.

Jacumã hotell

Rustica e charmosa Casa em JacumãRN Hämta priser
Rustica e charmosa Casa em JacumãRN

Rustica e charmosa Casa em JacumãRN

Rua Beira-Mar Sul, 04, Loteamento Ponta de Jacuma, Ceará-Mirim, RN
   
  3.5 av 5.0 Stjärnor

  Denna semesterbostad i Ceará-Mirim ligger mindre än 2 km från Praia de Jacumã och Portomirím. Praia de Muriú och Pitanguis vattenfall ligger också 5 km härifrån.

  Sua melhor temporada em Porto Mirim RN Hämta priser
  Sua melhor temporada em Porto Mirim RN

  Sua melhor temporada em Porto Mirim RN

  Rua Beira Mar, 44, Praia de Porto Mirim, Jacumã, Ceará-Mirim, RN
    
   3.0 av 5.0 Stjärnor

   Denna lägenhet i Ceará-Mirim ligger mindre än 2 km från Praia de Jacumã och Portomirím. Praia de Muriú och Pitanguis vattenfall ligger också 5 km härifrån.

   Serhs Natal Grand Hotel & Resort 757 kr
   Serhs Natal Grand Hotel & Resort

   Serhs Natal Grand Hotel & Resort

   Avenida Senador Dinarte Mariz 6045, Via Costeira Ponta negra, Natal, RN
     
    5.0 av 5.0 Stjärnor

    Denna resort på stranden i Via Costeira ligger en kvarts promenad från Dunes Park och Ponta Negra-stranden. Morro do Careca ligger 3,4 km härifrån.

    Wish Natal Hämta priser
    Wish Natal

    Wish Natal

    Via Costeira, 5525, Natal, RN
      
     4.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell på stranden i Via Costeira ligger mindre än 5 km från Dunes Park, Ponta Negra-stranden och Morro do Careca. Natals kongresscenter och Praia Shopping ligger också 5 km härifrån.

     Karta

     Utforska Jacumã


     I Jacumã finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Jacumã med omnejd:

     • Pitanguis vattenfall
     • Genipabu Beach
     • Fästningen El Morro
     • Arena das Dunas
     • Farol do Cabo de São Roque
     • Cabo de São Roque
     • Praia de Santa Rita

     När du planerar din resa till Jacumã kan du använda MrJet för att hitta ett bra flyg till flygplatsen i Natal (NAT-Governador Aluizio Alves Intl.). Du kan ställa in antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta något som passar bra för dig.


     När passar det bäst att utforska Jacumã?


     Om du undrar när det är bäst att besöka Jacumã, kan denna info om vädret vara till hjälp under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Jacumã brukar vara februari och januari, och de kallaste augusti och juli. De regnigaste månaderna är mars och maj, medan de torraste är oktober och september.


     Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 31°C under dagen och 24°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 424 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 30°C under dagen och 22°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 287 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 30°C under dagen och 22°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 196 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 31°C under dagen och 23°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 103 millimeter.
     • Snittet för den årliga nederbörden i Jacumã är 1010 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma