Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Nästa helg
6 nov. - 8 nov.

Ceará-Mirim hotell

Pousada Estrelamar Hämta priser
Pousada Estrelamar

Pousada Estrelamar

Avenida Beira Mar SN, Ceará-Mirim, RN
   
  2.5 av 5.0 Stjärnor

  Detta vandrarhem på stranden ligger mindre än tre mil från Portomirím, Praia de Pitangui och Barra do Rio. Praia de Muriú och Praia de Jacumã ligger också mindre än tre mil härifrån.

  Pousada Estrelamar Hämta priser
  Pousada Estrelamar

  Pousada Estrelamar

  Av. Beira Mar 15, Ceará-Mirim, RN
    
   2.5 av 5.0 Stjärnor

   Detta vandrarhem i Ceará-Mirim ligger mindre än 2 km från Portomirím, Praia de Muriú och Praia de Jacumã. Pitanguis vattenfall ligger 4,7 km härifrån.

   Moderna Casa Beira Mar em Porto Mirim RN Hämta priser
   Moderna Casa Beira Mar em Porto Mirim RN

   Moderna Casa Beira Mar em Porto Mirim RN

   Rua Beira Mar, 00, Praia de Jacumã, Ceará-Mirim, RN
     
    3.5 av 5.0 Stjärnor

    Denna semesterbostad i Ceará-Mirim ligger mindre än tre mil från Portomirím, Praia de Pitangui och Barra do Rio. Praia de Muriú och Pitanguis vattenfall ligger också mindre än tre mil härifrån.

    OYO Pousada Shammah 147 kr
    OYO Pousada Shammah

    OYO Pousada Shammah

    Rua São Francisco 843, Praia de Muriú, Ceará-Mirim, RN
      
     2.5 av 5.0 Stjärnor

     Detta vandrarhem i Ceará-Mirim ligger mindre än 2 km från Portomirím, Praia de Muriú och Praia de Jacumã. Pitanguis vattenfall ligger 4,6 km härifrån.

     Karta

     Utforska Ceará-Mirim


     I Ceará-Mirim finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Ceará-Mirim med omnejd:

     • Pitanguis vattenfall
     • Genipabu Beach
     • Fästningen El Morro
     • Arena das Dunas
     • Farol do Cabo de São Roque
     • Cabo de São Roque
     • Genipabu lagun

     När du planerar din resa till Ceará-Mirim kan du använda MrJet för att boka ett bra flyg till flygplatsen i Natal (NAT-Governador Aluizio Alves Intl.). Du kan ställa in antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta det som du vill ha.


     När passar det bäst att utforska Ceará-Mirim?


     Om du undrar när det är bäst att resa till Ceará-Mirim, kan denna info om vädret vara bra att ha under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Ceará-Mirim brukar vara januari och februari, och de kallaste juli och augusti. De regnigaste månaderna är april och mars, medan de torraste är oktober och september.


     Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 31°C under dagen och 24°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 424 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 31°C under dagen och 22°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 462 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 30°C under dagen och 22°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 196 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 31°C under dagen och 23°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 149 millimeter.
     • Den genomsnittliga nederbörden under året i Ceará-Mirim är 1231 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma