Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
Ikväll
Till helgen
28 feb. - 1 mars
Nästa helg
6 mars - 8 mars

Ceará-Mirim hotell

OYO Pousada Shammah 178 kr
OYO Pousada Shammah

OYO Pousada Shammah

Rua São Francisco 843, Praia de Muriú, Ceará-Mirim, RN
   
  2.5 av 5.0 Stjärnor

  Detta vandrarhem i Muriú ligger 4,6 km från Pitanguis vattenfall och mindre än 15 km från Farol do Cabo de São Roque och Cabo de São Roque. Genipabu Beach och Manoa Parque ligger också mindre än 25 km härifrån.

  Pousada Estrelamar 345 kr
  Pousada Estrelamar

  Pousada Estrelamar

  Avenida Beira Mar SN, Ceará-Mirim, RN
    
   2.5 av 5.0 Stjärnor

   Detta vandrarhem på stranden ligger mindre än tre mil från Genipabu Beach, Genipabu lagun och Pitanguis vattenfall. Teatro Riachuelo och Barra De Punau ligger också mindre än fyra mil härifrån.

   Casa de luxo na beira mar Porto Mirim Hämta priser
   Casa de luxo na beira mar Porto Mirim

   Casa de luxo na beira mar Porto Mirim

     
    3.5 av 5.0 Stjärnor

    Denna semesterbostad i Muriú ligger 4,9 km från Pitanguis vattenfall och mindre än 15 km från Farol do Cabo de São Roque och Cabo de São Roque. Genipabu Beach och Genipabu lagun ligger också mindre än 25 km härifrån.

    Casa luxuosa a beira mar de Jacumã RN Hämta priser
    Casa luxuosa a beira mar de Jacumã RN

    Casa luxuosa a beira mar de Jacumã RN

    Av. Beira Mar, 44, praia de Jacumã, Ceara-Mirim, Rio Grande do Norte
      
     3.0 av 5.0 Stjärnor
     Karta

     Utforska Ceará-Mirim


     I Ceará-Mirim finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Ceará-Mirim med omnejd:

     • Pitanguis vattenfall
     • Genipabu Beach
     • Fästningen El Morro
     • Arena das Dunas
     • Farol do Cabo de São Roque
     • Cabo de São Roque
     • Genipabu lagun

     När du planerar din resa till Ceará-Mirim kan du använda MrJet för att boka ett bra flyg till flygplatsen i Natal (NAT-Governador Aluizio Alves Intl.). Du kan ställa in antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta det som du vill ha.


     När passar det bäst att utforska Ceará-Mirim?


     Om du undrar när det är bäst att resa till Ceará-Mirim, kan denna info om vädret vara bra att ha under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Ceará-Mirim brukar vara januari och februari, och de kallaste juli och augusti. De regnigaste månaderna är april och mars, medan de torraste är oktober och september.


     Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 31°C under dagen och 24°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 424 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 31°C under dagen och 22°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 462 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 30°C under dagen och 22°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 196 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 31°C under dagen och 23°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 149 millimeter.
     • Den genomsnittliga nederbörden under året i Ceará-Mirim är 1231 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma