Billiga hotell i Montanhas - 24 att välja från

Hotell

Kolla hotellpriser i Montanhas

Montanhas hotell

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Montanhas
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

När passar det bäst att utforska Montanhas?

Om du undrar när det är bäst att resa till Montanhas, kan denna info om vädret vara till hjälp under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Montanhas brukar vara januari och februari, och de kallaste augusti och juli. De regnigaste månaderna är april och mars, medan de torraste är oktober och september.

Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

  • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 31°C under dagen och 24°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 424 millimeter under denna period.
  • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 31°C under dagen och 22°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 462 millimeter.
  • Medeltemperaturerna under juli till september är 30°C under dagen och 22°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 196 millimeter.
  • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 31°C under dagen och 23°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 149 millimeter.
  • Den genomsnittliga nederbörden under året i Montanhas är 1231 millimeter.