Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
4 dec. - 6 dec.
Nästa helg
11 dec. - 13 dec.

Pirangi do Norte hotell

Pousada Praias Belas Hämta priser
Pousada Praias Belas

Pousada Praias Belas

R. Pedro Moura, 9, Pirangi do Norte, Parnamirim, RN
   
  2.5 av 5.0 Stjärnor

  Detta vandrarhem i Parnamirim ligger nära Pirangis cashewträd och Praia de Pirangi. Cotovelo strand ligger 3 km härifrån.

  Hotel Village do Sol Hämta priser
  Hotel Village do Sol

  Hotel Village do Sol

  Av Deputado Marcio Marinho, 123, Pirangi do Norte, Parnamirim, RN
    
   3.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell nära stranden ligger mindre än 2 km från Praia Pirangi do Norte och Praia de Pirangi. Cotovelo strand ligger 2,1 km härifrån.

   Pousada do Cajueiro Hämta priser
   Pousada do Cajueiro

   Pousada do Cajueiro

   Rua Antonio Francisco das Chagas, Pirangi do Norte, Parnamirim, RN
     
    2.5 av 5.0 Stjärnor

    Detta vandrarhem nära stranden ligger nära både Pirangis cashewträd och Praia de Pirangi. Cotovelo strand ligger 2,8 km härifrån.

    Pousada Gitana Hämta priser
    Pousada Gitana

    Pousada Gitana

    Rua Jose Inacio, 128 - Pirangi do Norte, Parnamirim, RN
      
     2.5 av 5.0 Stjärnor

     Detta vandrarhem nära stranden ligger tio minuters promenad från Pirangis cashewträd och Praia de Pirangi. Cotovelo strand ligger 2,6 km härifrån.

     Karta

     Hitta hotell i Pirangi do Norte


     Du tänker alltså ta en semester i Pirangi do Norte? Om du vill ha ett boende nära sevärdheterna, kan du ange dina semesterdatum och använda filtren bredvid sökresultaten för att hitta något nära höjdpunkter såsom Pirangis cashewträd. Du kan välja bland 7 hotell och andra sorters boenden i Pirangi do Norte.


     Topphotell och andra boendealternativ i Pirangi do Norte


     Det är busenkelt att hitta boende i Pirangi do Norte med MrJet, du kan söka efter hotell som erbjuder höghastighetsinternet, en pool eller gratis flygtransfer till exempel. Använd gärna filtren för att begränsa hotellsökningen och få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom pentry på rummet eller luftkonditionering.


     Gästerna uppskattar följande hotell i Pirangi do Norte, och framför allt deras gratis frukost:

     • Kaná Pousada de Charme
     • Pousada do Cajueiro
     • Hotel Village do Sol

     Dessa hotell i Pirangi do Norte får bra betyg av gästerna, som brukar gilla deras pool:

     • Kaná Pousada de Charme
     • Complexo Capiba Fazenda Parque Hotel
     • Hotel Village do Sol

     Utforska Pirangi do Norte


     I Pirangi do Norte finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Pirangi do Norte med omnejd:

     • Pirangis cashewträd
     • Pirangi do Sul
     • Praia de Pirangi
     • Praia de Pirambuzios
     • Julgran
     • Arena das Dunas
     • Fästningen El Morro

     När du planerar resan till Pirangi do Norte kan du använda MrJet för att hitta ett bra flyg till flygplatsen i Natal (NAT-Governador Aluizio Alves Intl.). Du kan välja antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta något som passar dina behov.


     När passar det bäst att utforska Pirangi do Norte?


     Om du funderar på när det är bäst att åka till Pirangi do Norte, kan denna info om vädret vara till hjälp under planeringen av resan. De varmaste månaderna i Pirangi do Norte brukar vara februari och januari, och de kallaste augusti och juli. De regnigaste månaderna är april och mars, medan de torraste är oktober och september.


     Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 31°C under dagen och 24°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 424 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 31°C under dagen och 22°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 462 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 30°C under dagen och 22°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 196 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 31°C under dagen och 23°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 149 millimeter.
     • Snittet för den årliga nederbörden i Pirangi do Norte är 1231 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma