Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.

Resa till Meldal

Dagdrömmer du om en resa till Meldal? Vilket slags äventyr du än är ute efter finns det gott om saker att välja mellan.

Flyg och hotell i Meldal

Vare sig du vill åka till Meldal för en weekendresa eller för en längre vistelse kan MrJet hjälpa dig med flyg och hotell till Meldal, så att resan blir som du alltid har drömt om.

Om du bokar en paketresa till Meldal, det vill säga både flygbiljetter och boende med oss, kan du spara stort.

Om du bokar genom oss finns det ingen gräns för allt du kan se och göra. Med ett internationellt nätverk på över 500 flygbolagspartners och mer än 500 000 hotell kan du få allt du föreställt dig.

När du bokar din paketresa genom MrJet har du rätt till vår prisgaranti som innebär att om du får syn på ett bättre erbjudande inom 48 timmar, så möter vi det och för tillbaka skillnaden.

Alla har sina egna unika semesterplaner. Oavsett om dina inkluderar grönskande, ostörda oaser eller nya upptäckter kan vi hjälpa dig att få allt precis som du vill ha det. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Meldal

Huvudstaden i Norge, Oslo, ligger cirka 350 km söder om Meldal.

Spendera dina dagar i backen och sitt och njut framför en varm eld på kvällarna. Saupstad Ski Center och Granåsen backhoppsanläggning har vinteraktiviteter som lockar alla.

Åk 25 km från Meldal, så hamnar du i Orkdal. Här kan du hitta Oti-sentret köpcentrum och Orkangers hamn, som rekommenderas av turister i området.

Resenärer såväl som lokalinvånare åker ofta till Trondheim, 55 km bort. Staden är en viktig plats i regionen, och alldeles inpå hittar du utmärkta attraktioner som Nidaros-katedralen, Les Arts Décoratifs och Sverresborg Trøndelag Folkemuseum. Se till att också besöka Ärkebiskopens palats och Ringve Museum om du har tid över.

När du far till Meldal kommer ditt besök garanterat bli mer komplett om du lägger manken till och försöker memorera några lokala ord och uttryck. Börja med att lära dig "Hva koster denne?". Det översätts som 'hur mycket kostar det?'. En annan fras att lägga på minnet är God morgen, som översätts som ”god morgon”.

Norges nationaldag äger rum varje år den 17 maj och brukar firas i stora delar av landet. Om du kommer att vara här under denna viktiga dag, kommer det att vara nästan omöjligt att inte ryckas med av den spännande atmosfären!

Som alla goda ting, kommer din tid här slutligen gå till ända. När det är dags för avresan kan du säga ett slutgiltigt Ha det bra och spendera dina återstående semesterslantar på några minnessaker att ta med hem.

När du är redo att flyga hemåt bör du se till att du har nog med tid för att ta dig till Vaernes (TRD). Du hittar flygplatsen 75 km nordöst om hjärtat av Meldal, och det är den närmaste flygplatsen.

Karta

Meldal - Paketresor

Uppskattat pris för 1 natt och 2 vuxna

Bortistu Gjestegard

Bortistu Gjestegard

25 Storligrenda, Oppdal
  2.5 av 5.0
   
   

  Detta pensionat ståtar med ett läge i bergen och ligger ungefär fem mil från Oppdals kyrka, Pomaløypa och Vangsløypa. Dovrefjell-Sunndalsfjella nationalpark ...

  Bortistu Gjestegard721 kr

  6 apr. - 7 apr.

  Bortistu Gjestegard721 kr
  Vertshuset Fannarheimr

  Vertshuset Fannarheimr

  Gryttingveien 2, Orkdal
   3.0 av 5.0
    
    

   Detta pensionat ståtar med ett läge vid floden och ligger mindre än en mil från Oti-sentret köpcentrum, Orkangers kyrka och Orkangers hamn. Saupstad Ski Center ...

   Bårdshaug Herregård

   Bårdshaug Herregård

   Orkdalsveien 102, Orkdal
    3.5 av 5.0
     
     

    Detta hotell i Orkanger ligger mindre än 2 km från Oti-sentret köpcentrum och Orkangers kyrka. Orkangers hamn ligger 2,4 km härifrån.

    Gjesteheim Havdal - Hostel

    Gjesteheim Havdal - Hostel

    Rennebuskogen, Rennebu
     2.0 av 5.0
      
      

     Detta vandrarhem i Rennebu ligger mindre än tre mil från Oppdalsmuseet, Oppdals troll och Oppdals kyrka. Pomaløypa och Vangsløypa ligger också mindre än tre ...

     Støren Hotel

     Støren Hotel

     Engang 25, Støren, Midtre Gauldal
      3.0 av 5.0
       
       

      Detta hotell i Midtre Gauldal ligger 15 minuters promenad från Støren Kulturhus och Gaula Natursenter. Støren kirke ligger 1,7 km härifrån. Midtre Gauldal Støren ...

      Hotell Koselig Hemne

      Hotell Koselig Hemne

      6 Prinsengata, Hemne, Sør-Trøndelag
       3.5 av 5.0
        
        

       Detta hotell ligger i Kyrksæterøra.

       Saga Trollheimen Hotel

       Saga Trollheimen Hotel

       Bjergvegen 134-136, Rindal, Møre og Romsdal
         
         

        Detta hotell i Rindal ligger 14 km från Mo kirke och mindre än tre mil från Øye-kyrkan och Surnadal Alpinsenter. Surnadals landsbygdsmuseum ligger 30,7 km ...

        Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma