Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.

Resa till Hoston

Är du redo att resa till Hoston? Här hittar du gott om tips om vad du kan hitta på under din vistelse i Sør-Trøndelag.

Flyg och hotell i Hoston

Hoston kallar. Låt MrJet ordna de bästa priserna på flyg och hotell till Hoston.

Om du bokar någon av våra paketresor till Hoston, det vill säga både flygbiljetter och hotellrum med oss, kan du spara stort.

Med om omfattande databas på över 500 partnerflygbolag och fler än 500 000 boenden världen över är alternativen oändliga oavsett var du bestämmer dig för att åka.

Vi tror så starkt på våra priser att om du bokar ett paketerbjudande med MrJet och råkar snubbla över ett billigare erbjudande inom 48 timmar, så möter vi det och och betalar tillbaka skillnaden. Det är vår prisgaranti.

Packa resväskan. Det är dags att bege sig! Från oändlig öken till de högsta bergen och alla strandnära paradis däremellan - vi hjälper dig att tillfredsställa din äventyrslust. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Hoston

Hoston ligger 370 km norr om Oslo, landets huvudstad.

Gillar du naturliga sevärdheter? Då får du inte missa Munkholmen, bara 50 km från Hoston. Här kan du njuta av lugnet och ladda batterierna.

Det finns inget som är mer spännande än en match i fotboll. Se Rosenborg BK kämpa mot sina motståndare på hemmaplanen Lerkendal-stadion, en ståtlig anläggning 45 km bort, i Trondheim.

Oavsett om du redan kan åka snowboard eller om du bara åkt i ett par år så har Saupstad Ski Center och Granåsen backhoppsanläggning perfekta backar för dig. Så packa vinterkläderna och kolla in landskapet som alla pratar om.

Upptäck grannstaden Orkdal. Här kan du hitta enastående sevärdheter som Oti-sentret köpcentrum och Orkangers hamn.

Vill du utforska Nidaros-katedralen, Les Arts Décoratifs och Sverresborg Trøndelag Folkemuseum? Då ska du göra en dagsutflykt till Trondheim, 50 km från Hoston. Se till att också ta en tur till Ärkebiskopens palats och Ringve Museum när du ända är i området.

När du far till Sør-Trøndelag kommer ditt besök bli mer komplett om du gör ett försök att memorera några lokala fraser. Försök säga God morgen. Det betyder ”god morgon”. Ytterligare en vanlig fras är "Unnskyld!" ('ursäkta mig').

Norges nationaldag infaller varje år den 17 maj och brukar firas i många delar av landet. Om du kommer att vara här under denna viktiga dag, kommer det att vara svårt att inte ryckas med av uppståndelsen!

Du kanske är fattig i norska kronor mot slutet av din semester, men du kommer vara desto rikare när det gäller fantastiska upplevelser. Ha det bra Hoston!

Den närmaste flygplatsen är Vaernes, 70 km nordöst om Hoston. Försäkra dig om att du har mycket tid på dig att hinna dit.

Karta

Hoston - Paketresor

Uppskattat pris för 1 natt och 2 vuxna

Bårdshaug Herregård

Bårdshaug Herregård

Orkdalsveien 102, Orkdal
  3.5 av 5.0
   
   

  Detta hotell i Orkanger ligger mindre än 2 km från Oti-sentret köpcentrum och Orkangers kyrka. Orkangers hamn ligger 2,4 km härifrån.

  Bårdshaug Herregård1 927 kr

  30 apr. - 1 maj

  Bårdshaug Herregård1 927 kr
  Vertshuset Fannarheimr

  Vertshuset Fannarheimr

  Gryttingveien 2, Orkdal
   3.0 av 5.0
    
    

   Detta pensionat ståtar med ett läge vid floden och ligger mindre än en mil från Oti-sentret köpcentrum, Orkangers kyrka och Orkangers hamn. Saupstad Ski Center ...

   Vertshuset Fannarheimr942 kr

   13 apr. - 14 apr.

   Vertshuset Fannarheimr942 kr
   Hotell Koselig Hemne

   Hotell Koselig Hemne

   6 Prinsengata, Hemne, Sør-Trøndelag
    3.5 av 5.0
     
     

    Detta hotell ligger i Kyrksæterøra.

    Saga Trollheimen Hotel

    Saga Trollheimen Hotel

    Bjergvegen 134-136, Rindal, Møre og Romsdal
      
      

     Detta hotell i Rindal ligger 14 km från Mo kirke och mindre än tre mil från Øye-kyrkan och Surnadal Alpinsenter. Surnadals landsbygdsmuseum ligger 30,7 km ...

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma