Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
7 aug. - 9 aug.
Nästa helg
14 aug. - 16 aug.

Orkdal hotell

Bårdshaug Herregård 1 476 kr
Bårdshaug Herregård

Bårdshaug Herregård

Orkdalsveien 102, Orkdal
   
  3.5 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell i Orkdal ligger mindre än 2 km från Oti-sentret köpcentrum och Orkangers kyrka. Orkangers hamn ligger 2,4 km härifrån.

  Vertshuset Fannarheimr 1 065 kr
  Vertshuset Fannarheimr

  Vertshuset Fannarheimr

  Gryttingveien 2, Orkdal
    
   3.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta pensionat ståtar med ett läge vid floden och ligger mindre än en mil från Oti-sentret köpcentrum, Orkangers kyrka och Orkangers hamn. Gronnlandskjaeret ligger 12,6 km härifrån.

   Radisson Blu Royal Garden Hotel 1 172 kr
   Radisson Blu Royal Garden Hotel

   Radisson Blu Royal Garden Hotel

   Kjopmannsgata 73, Trondheim
     
    4.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell med miljövänlig profil i Centrala Trondheim ligger mindre än 2 km från Olavshallen konserthus och S:t Olavs universitetssjukhus. Trondhjems Sjøfartsmuseum och Brattøra ligger också fem minuter härifrån. Trondheims centralstation ligger på 6 minuters gångavstånd och till Trondheim Skansen station promenerar du på 17 minuter.

    Clarion Hotel Trondheim 1 396 kr
    Clarion Hotel Trondheim

    Clarion Hotel Trondheim

    Brattørkaia 1, Trondheim
      
     4.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta familjevänliga hotell nära flygplatsen i Trondheim ligger nära Brattøra, Pirbadet och Rockheim. S:t Olavs universitetssjukhus ligger 2,7 km härifrån. Trondheims centralstation ligger på 6 minuters gångavstånd och till Trondheim Skansen station promenerar du på 20 minuter.

     Karta

     Topphotell och andra boendealternativ i Orkdal


     Det är lätt att hitta boende i Orkdal med MrJet, det är bara att söka efter hotell som har höghastighetsinternet, gratis flygtransfer eller pool till exempel. Använd gärna filtren för att begränsa hotellsökningen så att du kan få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom pentry på rummet eller luftkonditionering.


     Gästerna gillar detta boende i Orkdal och nämner ofta deras gratis frukost:

     • Vertshuset Fannarheimr

     Utforska Orkdal


     I Orkdal finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Orkdal med omnejd:

     • Oti-sentret köpcentrum
     • Orkangers kyrka
     • Orkangers hamn

     När du planerar din resa till Orkdal kan du använda MrJet för att boka ett passande flyg till flygplatsen i Orland (OLA-Brekstad). Du kan ställa in antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta det som du vill ha.


     När passar det bäst att utforska Orkdal?


     Om du undrar när det är bäst att åka till Orkdal, kan denna info om vädret vara bra att ha under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Orkdal brukar vara juli och augusti, och de kallaste januari och februari. De regnigaste månaderna är september och oktober, medan de torraste är maj och april.


     Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 5°C under dagen och -2°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 9 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 16°C under dagen och 0°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 5 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 17°C under dagen och 6°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 7 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 10°C under dagen och -1°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 9 millimeter.
     • Snittet för den årliga nederbörden i Orkdal är 30 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma