Reserestriktioner kan gälla för Norge, som till exempel självisolering, på grund av covid-19.

Billiga hotell i Orkdal - 74 att välja från

Hotell från 713 kr

Kolla hotellpriser i Orkdal

Orkdal hotell

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Orkdal
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Topphotell och andra boendealternativ i Orkdal

Det är lätt att hitta boende i Orkdal med MrJet, det är bara att söka efter hotell som har höghastighetsinternet, gratis flygtransfer eller pool till exempel. Använd gärna filtren för att begränsa hotellsökningen så att du kan få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom pentry på rummet eller luftkonditionering.

Gästerna gillar detta boende i Orkdal och nämner ofta deras gratis frukost:

  • Vertshuset Fannarheimr

Utforska Orkdal

I Orkdal finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Orkdal med omnejd:

  • Oti-sentret köpcentrum
  • Orkangers kyrka
  • Orkangers hamn

När du planerar din resa till Orkdal kan du använda MrJet för att boka ett passande flyg till flygplatsen i Orland (OLA-Brekstad). Du kan ställa in antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta det som du vill ha.

När passar det bäst att utforska Orkdal?

Om du undrar när det är bäst att åka till Orkdal, kan denna info om vädret vara bra att ha under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Orkdal brukar vara juli och augusti, och de kallaste januari och februari. De regnigaste månaderna är september och oktober, medan de torraste är maj och april.

Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

  • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 5°C under dagen och -2°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 9 millimeter under denna period.
  • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 16°C under dagen och 0°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 5 millimeter.
  • Medeltemperaturerna under juli till september är 17°C under dagen och 6°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 7 millimeter.
  • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 10°C under dagen och -1°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 9 millimeter.
  • Snittet för den årliga nederbörden i Orkdal är 30 millimeter.