Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
Ikväll
Till helgen
28 feb. - 1 mars
Nästa helg
6 mars - 8 mars

Meldal hotell

Bårdshaug Herregård 1 843 kr
Bårdshaug Herregård

Bårdshaug Herregård

Orkdalsveien 102, Orkdal
   
  3.5 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell i Orkdal ligger mindre än 2 km från Oti-sentret köpcentrum och Orkangers kyrka. Orkangers hamn ligger 2,4 km härifrån.

  Vertshuset Fannarheimr 990 kr
  Vertshuset Fannarheimr

  Vertshuset Fannarheimr

  Gryttingveien 2, Orkdal
    
   3.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta pensionat ståtar med ett läge vid floden och ligger mindre än en mil från Oti-sentret köpcentrum, Orkangers kyrka och Orkangers hamn. Saupstad Ski Center och City Syd ligger också mindre än fyra mil härifrån.

   Støren Hotel Hämta priser
   Støren Hotel

   Støren Hotel

   Engang 25, Støren, Midtre Gauldal
     
    3.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell i Midtre Gauldal ligger 15 minuters promenad från Støren Kulturhus och Gaula Natursenter. Støren kirke ligger 1,7 km härifrån. Midtre Gauldal Støren station ligger på 14 minuters gångavstånd.

    Hotell Koselig Hemne 1 439 kr
    Hotell Koselig Hemne

    Hotell Koselig Hemne

    6 Prinsengata, Hemne, Sør-Trøndelag
      
     3.5 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell ligger i Kyrksæterøra.

     Karta

     När passar det bäst att utforska Meldal?


     Om du försöker komma fram till när det är bäst att åka till Meldal, kan denna info om vädret vara till hjälp under planeringen av resan. De varmaste månaderna i Meldal brukar vara juli och augusti, och de kallaste januari och februari. De regnigaste månaderna är december och november, medan de torraste är maj och april.


     Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 5°C under dagen och -2°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 9 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 16°C under dagen och 0°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 5 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 17°C under dagen och 6°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 7 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 10°C under dagen och -1°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 9 millimeter.
     • Snittet för den årliga nederbörden i Meldal är 30 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma