Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
29 maj - 31 maj
Nästa helg
5 juni - 7 juni

Meldal hotell

Vertshuset Fannarheimr Hämta priser
Vertshuset Fannarheimr

Vertshuset Fannarheimr

Gryttingveien 2, Orkdal
   
  3.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta pensionat ståtar med ett läge vid floden och ligger mindre än en mil från Oti-sentret köpcentrum, Orkangers kyrka och Orkangers hamn. City Syd och Saupstad Ski Center ligger också mindre än fem mil härifrån.

  Bårdshaug Herregård Hämta priser
  Bårdshaug Herregård

  Bårdshaug Herregård

  Orkdalsveien 102, Orkdal
    
   3.5 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell i Orkdal ligger mindre än 2 km från Oti-sentret köpcentrum och Orkangers kyrka. Orkangers hamn ligger 2,4 km härifrån.

   Bortistu Gjestegard Hämta priser
   Bortistu Gjestegard

   Bortistu Gjestegard

   25 Storligrenda, Oppdal
     
    2.5 av 5.0 Stjärnor

    Detta pensionat ståtar med ett läge i bergen och ligger ungefär fem mil från Oppdals kyrka, Pomaløypa och Vangsløypa. Dovrefjell-Sunndalsfjella nationalpark och Oppdals troll ligger också mindre än fem mil härifrån.

    Hotell Koselig Hemne Hämta priser
    Hotell Koselig Hemne

    Hotell Koselig Hemne

    6 Prinsengata, Hemne, Sør-Trøndelag
      
     3.5 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell ligger i Kyrksæterøra.

     Karta

     När passar det bäst att utforska Meldal?


     Om du försöker komma fram till när det är bäst att åka till Meldal, kan denna info om vädret vara till hjälp under planeringen av resan. De varmaste månaderna i Meldal brukar vara juli och augusti, och de kallaste januari och februari. De regnigaste månaderna är december och november, medan de torraste är maj och april.


     Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 5°C under dagen och -2°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 9 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 16°C under dagen och 0°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 5 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 17°C under dagen och 6°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 7 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 10°C under dagen och -1°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 9 millimeter.
     • Snittet för den årliga nederbörden i Meldal är 30 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma