Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
7 aug. - 9 aug.
Nästa helg
14 aug. - 16 aug.

Meldal hotell

Gullvåg Camping Hämta priser
Gullvåg Camping

Gullvåg Camping

Gullvåg Camping, Midtre Gauldal, Trøndelag
   
  3.0 av 5.0 Stjärnor

  Denna semesterby i Midtre Gauldal ligger mindre än två mil från Gaula Natursenter, Støren kirke och Støren Kulturhus. Oppdalsmuseet och Oppdals troll ligger också mindre än fem mil härifrån.

  Bårdshaug Herregård 1 461 kr
  Bårdshaug Herregård

  Bårdshaug Herregård

  Orkdalsveien 102, Orkdal
    
   3.5 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell i Orkdal ligger mindre än 2 km från Oti-sentret köpcentrum och Orkangers kyrka. Orkangers hamn ligger 2,4 km härifrån.

   Vertshuset Fannarheimr 1 054 kr
   Vertshuset Fannarheimr

   Vertshuset Fannarheimr

   Gryttingveien 2, Orkdal
     
    3.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta pensionat ståtar med ett läge vid floden och ligger mindre än en mil från Oti-sentret köpcentrum, Orkangers kyrka och Orkangers hamn. Gronnlandskjaeret ligger 12,6 km härifrån.

    Hotell Koselig Hemne 1 212 kr
    Hotell Koselig Hemne

    Hotell Koselig Hemne

    6 Prinsengata, Hemne, Sør-Trøndelag
      
     3.5 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell ligger i Hemne.

     Karta

     När passar det bäst att utforska Meldal?


     Om du försöker komma fram till när det är bäst att åka till Meldal, kan denna info om vädret vara till hjälp under planeringen av resan. De varmaste månaderna i Meldal brukar vara juli och augusti, och de kallaste januari och februari. De regnigaste månaderna är december och november, medan de torraste är maj och april.


     Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 5°C under dagen och -2°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 9 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 16°C under dagen och 0°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 5 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 17°C under dagen och 6°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 7 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 10°C under dagen och -1°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 9 millimeter.
     • Snittet för den årliga nederbörden i Meldal är 30 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma