Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
5 juni - 7 juni
Nästa helg
12 juni - 14 juni

Løkken Verk hotell

Vertshuset Fannarheimr Hämta priser
Vertshuset Fannarheimr

Vertshuset Fannarheimr

Gryttingveien 2, Orkdal
   
  3.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta pensionat ståtar med ett läge vid floden och ligger mindre än en mil från Oti-sentret köpcentrum, Orkangers kyrka och Orkangers hamn. City Syd och Saupstad Ski Center ligger också mindre än fem mil härifrån.

  Bårdshaug Herregård Hämta priser
  Bårdshaug Herregård

  Bårdshaug Herregård

  Orkdalsveien 102, Orkdal
    
   3.5 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell i Orkdal ligger mindre än 2 km från Oti-sentret köpcentrum och Orkangers kyrka. Orkangers hamn ligger 2,4 km härifrån.

   Saga Trollheimen Hotel Hämta priser
   Saga Trollheimen Hotel

   Saga Trollheimen Hotel

   Bjergvegen 134-136, Rindal, Møre og Romsdal
     
    0.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell i Rindal ligger 14 km från Mo kirke och mindre än tre mil från Øye-kyrkan och Surnadal Alpinsenter. Surnadals landsbygdsmuseum ligger 30,7 km härifrån.

    Karta

    Utforska Løkken


    I Løkken finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Løkken med omnejd:

    • Oti-sentret köpcentrum
    • Orkangers kyrka
    • Orkangers hamn

    När passar det bäst att utforska Løkken?


    Om du försöker komma fram till när det är bäst att åka till Løkken, kan denna info om vädret vara bra att ha under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Løkken brukar vara juli och augusti, och de kallaste januari och februari. De regnigaste månaderna är januari och oktober, medan de torraste är maj och juni.


    Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

    • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 5°C under dagen och -2°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 9 millimeter under denna period.
    • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 16°C under dagen och 0°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 5 millimeter.
    • Medeltemperaturerna under juli till september är 17°C under dagen och 6°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 7 millimeter.
    • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 10°C under dagen och -1°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 9 millimeter.
    • Snittet för den årliga nederbörden i Løkken ligger på 30 millimeter.

    Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma