Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
10 apr. - 12 apr.

Skaun hotell

Clarion Collection Hotel Grand Olav 1 169 kr
Clarion Collection Hotel Grand Olav

Clarion Collection Hotel Grand Olav

Kjøpmannsgate 48, Trondheim
   
  3.5 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell i Centrala Trondheim ligger nära Olavshallen konserthus och Trondhjems Sjøfartsmuseum. Brattøra och Vitensenteret i Trondheim ligger också tio minuter härifrån. Trondheims centralstation ligger på 6 minuters gångavstånd och till Trondheim Skansen station promenerar du på 17 minuter.

  Comfort Hotel Trondheim 932 kr
  Recension från 1 maj 2013
  Se information
   
  Comfort Hotel Trondheim

  Comfort Hotel Trondheim

  Krambugata 3, Trondheim
    
   4,0 av 5
   3.5 av 5.0 Stjärnor

   Centralt och bra. Helt perfekt frukost, en bra service med gratis kaffe.

   Scandic Nidelven 1 507 kr
   Scandic Nidelven

   Scandic Nidelven

   Havnegata 1-4, Trondheim
     
    4.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell i centrala Trondheim ligger nära Brattøra och Trondhjems Sjøfartsmuseum. Olavshallen konserthus och Vitensenteret i Trondheim ligger också tio minuter härifrån. Trondheims centralstation ligger på 4 minuters gångavstånd och till Trondheim Lilleby station promenerar du på 19 minuter.

    Clarion Hotel Trondheim 1 253 kr
    Clarion Hotel Trondheim

    Clarion Hotel Trondheim

    Brattørkaia 1, Trondheim
      
     4.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta familjevänliga hotell nära flygplatsen i Trondheim ligger nära Brattøra, Pirbadet och Rockheim. Trondhjems Sjøfartsmuseum och Olavshallen konserthus ligger också en kvarts promenad härifrån. Trondheims centralstation ligger på 6 minuters gångavstånd och till Trondheim Skansen station promenerar du på 20 minuter.

     Karta

     Utforska Skaun


     I Skaun finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Skaun med omnejd:

     • Sverresborg Trøndelag Folkemuseum
     • Ärkebiskopens palats
     • Nidaros-katedralen
     • Les Arts Décoratifs
     • Stiftsgården - Det Kongelige Palé i Trondheim
     • Ringve Museum
     • Orkangers kyrka

     När du förebereder din resa till Skaun kan du använda MrJet för att boka ett passande flyg till flygplatsen i Trondheim (TRD-Vaernes). Du kan bestämma antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta något som passar dina behov.


     När passar det bäst att utforska Skaun?


     Om du försöker komma fram till när det är bäst att åka till Skaun, kan denna info om vädret vara till hjälp under planeringen av resan. De varmaste månaderna i Skaun brukar vara juli och augusti, och de kallaste januari och februari. De regnigaste månaderna är mars och november, medan de torraste är maj och augusti.


     Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 5°C under dagen och -2°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 9 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 16°C under dagen och 0°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 5 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 17°C under dagen och 6°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 7 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 10°C under dagen och -1°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 9 millimeter.
     • Den genomsnittliga nederbörden under året i Skaun är 30 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma