Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5

Wustermark hotell

515 kr
Se information
Bokades senast för 3 timmar sen
Select Hotel Berlin Ostbahnhof

Select Hotel Berlin Ostbahnhof

Lange Strasse 31, Berlin
6 andra ser på detta boende just nu
4,0
av 5, från 10 recensioner
4.5 av 5.0

Detta hotell i Friedrichshain ligger mindre än 2 km från Mercedes-Benz Arena och Nikolaikirche. Alexanderplatz och TV-tornet ligger också 3 km härifrån.

752 kr
Se information
Bokades senast för 23 minuter sen
Select Hotel Berlin Gendarmenmarkt

Select Hotel Berlin Gendarmenmarkt

Charlottenstrasse 66, Berlin
33 andra ser på detta boende just nu
3,0
av 5, från 2 recensioner
4.5 av 5.0

Detta hotell i Centrala Berlin ligger fem minuters promenad från Konzerthaus Berlin och Gendarmenmarkt. Checkpoint Charlie Museum och Galeries Lafayette ligger också tio minuter härifrån.

495 kr
Se information
Bokades senast för 39 minuter sen
Select Hotel Berlin The Wall

Select Hotel Berlin The Wall

Zimmerstrasse 88, Berlin
21 andra ser på detta boende just nu
4,0
av 5, från 3 recensioner
4.5 av 5.0

Detta hotell i Friedrichshain-Kreuzberg ligger nära Checkpoint Charlie och Checkpoint Charlie Museum. Galeries Lafayette och Gendarmenmarkt ligger också en kvarts promenad härifrån.

949 kr
Se information
Bokades senast för 55 minuter sen
The Westin Grand, Berlin

The Westin Grand, Berlin

Friedrichstr. 158-164, Berlin
39 andra ser på detta boende just nu
4,0
av 5, från 2 recensioner
5.0 av 5.0

Hotellet ligger där boulevarden Unter den Linden möter Friedrichstrasse i Berlins historiska distrikt Mitte. Det är nära till Brandenburger Tor, Gendarmenmarkt, Museum Insel och Potsdamer Platz.

667 kr
Se information
Bokades senast för 2 timmar sen
Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz

Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz

Alexanderplatz 7, Berlin
53 andra ser på detta boende just nu
3,2
av 5, från 10 recensioner
4.5 av 5.0

Detta hotell i lyxstil i Centrala Berlin ligger tio minuters promenad från Alexanderplatz och Rotes Rathaus. Nikolaikirche och Museumsinsel ligger dessutom 2 km härifrån.

343 kr
Se information
Bokades senast för 1 timme sen
Novum Hotel Aldea Berlin Zentrum

Novum Hotel Aldea Berlin Zentrum

Bülowstraße 20-22, Berlin
36 andra ser på detta boende just nu
4,0
av 5, från 5 recensioner
3.5 av 5.0

Detta moderna 7-våningskomplex med gräddvit fasad ligger inom 2,5 kilometer från Kurfürstendamm och Berlin Zoo, och nära tunnelbanestationen.

368 kr
Se information
Bokades senast för 7 timmar sen
Novum Hotel Gates Berlin Charlottenburg

Novum Hotel Gates Berlin Charlottenburg

Knesebeckstr. 8-9, Berlin
42 andra ser på detta boende just nu
3.0 av 5.0

Detta hotell i Centrala Berlin ligger 15 minuters promenad från Technische Universität Berlin och Zoologischer Garten. Kejsar Wilhelms minneskyrka och Siegessäule ligger också 3 km härifrån.

354 kr
Se information
Bokades senast för 21 timmar sen
Novum Hotel City B Berlin Centrum

Novum Hotel City B Berlin Centrum

Potsdamer Str. 129, Berlin
15 andra ser på detta boende just nu
4,0
av 5, från 5 recensioner
3.0 av 5.0

Detta hotell i Diplomatenviertel ligger mindre än 2 km från Gemäldegalerie och Potsdamer Platz. Brandenburger Tor och Reichstag ligger också 3 km härifrån.

Karta

Använd MrJet om du vill hitta rätt hotell i Wustermark

Om du bestämt att Wustermark är nästa resmål är det dags att klura på vilket slags boende som kan passa dig. Med MrJet går beslutsprocessen lite snabbare. Våra sökverktyg gör det lätt att leta upp hotell i Wustermark på bara några sekunder, och alternativen är bekvämt sammanställda i en lista. Ett annat sätt att söka är genom att kika på hotellen som markerats på en detaljerad karta. Det är rätt metod om du vill se till att ha nära till stadens spännande attraktioner. På tal om det, du kan filtrera din sökning för att hitta hotell i närheten av destinationens viktigaste landmärken. Det passar dem som redan har ett hum om vad de vill ha nära till under semestern. Med hjälp av hotellbeskrivningarna får du sedan överblick över hotellrum och bekvämligheter, så att du kan välja ett boende som antingen är lyxigt, helt krusidullfritt, eller någonstans mitt emellan.

Planera resan till ditt hotell i Wustermark

MrJet hjälper inte bara till att hitta rätt hotell i Wustermark, vi assisterar även när du planerar resan dit. Det spelar ingen roll vilken stad du reser från när du bokar flyg till Wustermark. Ange det flygbolag och den rutt som passar dina önskemål och din budget. Välj sedan resedatum, så gör vi resten. Du som snabbt vill åka från flygplatsen till hotellet kan se till att en bil väntar på dig vid ankomst. Varför inte undersöka om det finns något lämpligt erbjudande på hyrbilar? Det går inte att nog understryka hur mycket smidigare semestern blir när du inte måste anpassa dig efter kollektivtrafiken. Det finns fantastiska sevärdheter bortom stadens gränser, vare sig vill vill besöka små byar eller susa fram på landsbygden.

Saker att göra nära ditt hotell i Wustermark

Väl framme i Wustermark väntar mängder av aktiviteter och med MrJet kan du skräddarsy resplanen. Det är bara att prova vårt verktyg för att hitta aktiviteter, så ser du snabbt vad det finns för populära landmärken och attraktioner vid ditt hotell i Wustermark. Med hjälp av den här användarvänliga tjänsten kommer din vistelse i Wustermark att bli oförglömlig. Det är sant vare sig du vill koppla av, hitta barnvänliga saker att göra, eller åka på sightseeing bland alla sevärdheter.


Senast recenserade i Wustermark

Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma