Flyg från Göteborg till Berlin från

Billiga flygbiljetter från Göteborg till Berlin

Priser som hittats under de senaste 7 dagarna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Information om flyg till Berlin
IATA-kod för avreseflygplats
GOT
IATA-kod för ankomstflygplats
BER
Pris tur-och-retur
1 368 kr

Bäst dagar att flyga från GOT till QYG

Berlin BER — flyguppgifter

Från
Göteborg
IATA-kod för avreseflygplats
GOT
Till
Berlin
IATA-kod för ankomstflygplats
QYG
Antal verksamma flygbolag
1
Tillgängliga flygbolag
Scandinavian Airlines, Lufthansa, KLM, LOT-Polish Airlines, Eurowings, Swiss International Air Lines, Brussels Airlines
Avstånd
594 km
Restid
1 15
Flygpris
1 368 kr

Flyginformation

Historia och uteliv med billiga flyg från Göteborg till Berlin

Shopping, uteliv, mode, populärkultur, världskulturarv – få städer har så mycket att erbjuda som Berlin. Därför är det inte särskilt förvånande att Berlin är Europas snabbast växande turistort. Den tyska huvudstaden ligger dessutom på bekvämt avstånd för besökare från Sverige. Det går billiga flyg från Göteborg till Berlin med SAS och Lufthansa flera gånger om dagen, och restiden är bara en timma och 15 minuter.

I kulturstaden Berlin blandas historiska sevärdheter med moderna attraktioner. Här kan du besöka Berlinmuren, koncentrationsläger, pampiga slott och gamla katedraler. Men här finns många moderna konstgallerier, till exempel det urbana BC Gallery och pop up-galleriet The BOLD Room. Dessutom anordnas flera evenemang och festivaler i staden varje år. En av världens största filmfestivaler, Berlinale, går till exempel av stapeln här. Berlin erbjuder dessutom ett livligt och modernt uteliv med många restauranger, barer och unika nattklubbar. Med flyg från Göteborg till Berlin reser du helt enkelt från en kulturstad till en annan!

Det är lätt och billigt att flyga Göteborg-Berlin

75 mil är ingenting med flyg. Även om du sätter väckarklockan på snooze och långlunchar inne i Göteborg kommer du ändå att hinna shoppa loss på Alexanderplatz eller besöka Förintelsemonumentet innan det är dags för middag och drinkar på Berlins Oranienburger Straße. De billigaste flygen bokas i februari och november, när turisttrycket är lägre och köerna kortare. Du väljer själv om du vill resa till Berlin Tegel, Berlins största flygplats, eller Berlin Schönefeld, där billigare flygbolag som Ryanair, easyJet och Norwegian Air landar.

När du flyger från Landvetter

När du reser från Göteborg till Berlin går ditt flyg från Göteborg Landvetter, Sveriges näst största flygplats. Från centrala Göteborg reser du lättast till flygplatsen med bil, taxi eller buss. Restiden är sällan mer än 30 minuter via riksväg 40. Flygbussarna avgår var 20:e minut med hållplatser på Korsvägen, Kungsportsplatsen, Nils Ericson Terminalen och Berzeliigatan. Väl framme på flygplatsen kan du pusta ut med en kopp kaffe eller ett mål mat medan du utnyttjar flygplatsens wifi. Landvetter har tio kaféer och restauranger. Om du har glömt att packa något finns det även ett tiotal butiker som räddar resan.

När du anländer på Berlin Tegel

Om du har valt ett flyg till Berlin Tegel anländer du på Berlins främsta internationella flygplats. Här finns mer än ett dussin butiker och ett trettiotal kaféer och restauranger. Flygplatsen ligger endast en mil från centrala Berlin med sina hundratals sevärdheter. Resan in till centrum tar 20–30 minuter, beroende på trafikläget. Du hyr lätt en bil eller taxi på flygplatsen. Du kan även ta bussen, TXL Express, direkt från flygplatsen. En biljett till centrum, som ligger i Zon A, kostar cirka tre euro för vuxna och cirka två euro för barn under 15 år. Kom ihåg att det inte finns någon station för U-Bahn i direkt anslutning till flygplatsen.

När du anländer på Berlin Schönefeld

Skulle du välja ett flyg till Berlin Schönefeld anländer du i det forna Östberlin. Detta är en något mindre flygplats än Berlin Tegel, och det är hit de allra billigaste flygen går. Flygplatsen har ett tiotal restauranger och butiker och dessutom utmärkt anslutning direkt till centrala Berlin.

Flygplatsen ligger inte mer än 2,5 mil från centrum, en resa som tar 30–45 minuter beroende på trafiken. Om du föredrar att åka kollektivt ligger tågstationen endast en kort promenad från terminalerna A–D. Direkttågen till Berlin Hauptbahnhof, Berlins största järnvägsstation, går var 30:e minut och resan tar 30 minuter. Dessutom går det ett flertal bussar, både från tågstationen och från terminal A.

Behöver du en hyrbil efter flygresan från Göteborg till Berlin

Topphotell i Berlin

Hotel Berlin, Berlin

Hotel Berlin, Berlin

4.5 out of 5
Lützowplatz 17, Berlin, BE, 10785
Detta hotell i lyxstil har 4,5 stjärnor och ligger i Berlin. Här har du tillgång till gratis wi-fi, frukost och fitnesscenter. Våra gäster brukar tala väl om ...
Hotel Berlin, Berlin
Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz

Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz

4.5 out of 5
Alexanderplatz 7, Berlin, BE, 10178
Detta hotell i lyxstil har 4,5 stjärnor och ligger i Berlin. Här har du tillgång till gratis wi-fi, 3 restauranger och fullständigt spa. Våra gäster brukar tala ...
Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz
H4 Hotel Berlin Alexanderplatz

H4 Hotel Berlin Alexanderplatz

4 out of 5
Karl Liebknecht Strasse 32, Berlin, BE, 10178
Detta hotell för affärsresenären har 4 stjärnor och ligger i Berlin. Här har du tillgång till gratis wi-fi, frukost och rumsservice dygnet runt. Våra gäster ...
H4 Hotel Berlin Alexanderplatz

Spara i genomsnitt 15 % på tusentals hotell när du är inloggad

Maritim proArte Hotel Berlin

Maritim proArte Hotel Berlin

4 out of 5
Friedrichstrasse 151, Berlin, BE, 10117
Detta hotell för affärsresenären har 4 stjärnor och ligger i Berlin. Här har du tillgång till gratis wi-fi, 2 restauranger och frukost. Våra gäster brukar tala ...
Maritim proArte Hotel Berlin
Steigenberger Airport Hotel Berlin

Steigenberger Airport Hotel Berlin

4 out of 5
Willy-Brandt-Platz 3, Schoenefeld, 12529
Detta hotell för affärsresenären har 4 stjärnor och ligger i Schönefeld. Här har du tillgång till gratis wi-fi, frukost och spatjänster på plats. De populära ...
Steigenberger Airport Hotel Berlin
URBAN LOFT Berlin

URBAN LOFT Berlin

4 out of 5
Heidestraße 43, Berlin, BE, 10557
Detta hotell har 4 stjärnor och ligger i Berlin. Här har du tillgång till gratis wi-fi, frukost och reception (öppen dygnet runt). De populära sevärdheterna ...
URBAN LOFT Berlin
Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Berlin
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Biljettpris, skatter och avgifter: Priserna hittades på MrJet.se och uppdateras dagligen. De inkluderar alla skatter och avgifter förutom bagageavgift.

Återbetalningar, ändringar, inställda flyg: För ändringar i resplanen, om sådana tillåts i priset, debiterar MrJet.se en serviceavgift på £10.00 / 45.00 Euro utöver eventuella tillkommande kostnader för nytt biljettpris och tillkommande skatter.

Övriga villkor: Tidtabeller, biljettpriser, och villkor kan ändras utan föregående meddelande. Antalet platser är begränsat och kanske inte tillgängliga på alla flyg, datum och destinationer. Priser återbetalas inte retroaktivt eller som ersättning för helt eller delvis outnyttjad biljett. Biljetter kan ej överlåtas eller återbetalas. Gällande biljettregler för vald resplan visas före bokning.