Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5

Hitta rätt flyg från Paris till Berlin med MrJet

Söker du efter budgetvänliga flyg från PAR till BER? Då är det lätt att hitta rätt med MrJet. Allt du behöver göra är att kolla upp flyg Paris-Berlin på dina önskade resedatum, så får du snart se vilka bolag och priser som erbjuds. Eftersom det går att filtrera sökningen - bland annat genom att välja de flygbolag du föredrar - kommer all information du behöver finnas tillgänglig på bara några sekunder.

Innan du kliver på ditt flyg till Berlin från Paris

Det är en barnlek att hitta kalasbra erbjudanden på resor med MrJet, genom att jämföra och se hur priserna matchar ditt schema och din resplan. Priserna kan dock variera kraftigt beroende på vilket datum och vilken tid flyget avgår, så det är alltid ett plus om dina vistelsedatum är flexibla. När du bokar din flygbiljett till BER från PAR är det värt att samtidigt kika på hotell i Berlin. Du som bokar flyg och boende i samma veva kan nämligen få upp till 15% rabatt med MrJet. Med våra detaljerade hotellbeskrivningar är det lätt att välja en bostad som passar dig som hand i handske.

En minnesvärd resa till Berlin

Inte nog med att det går utmärkt att leta upp billiga flyg Paris till Berlin - vi bjuder på inspiration också. Det hjälper dig som vill ta reda på vad för slags underhållning, sevärdheter och andra guldkorn som väntar i Berlin. Spana in vårt verktyg för saker att göra, så kan du själv välja vilka russin du vill plocka ur limpan. När du väl är igång bör du kolla om våra hyrbilserbjudanden kan vara något för dig. Även om din destination har välfungerande kommunaltrafik finns inget som bräcker att ha tillgång till egen bil. På så sätt sparar du in taxiutgifter på kvällstid, kan ta med dig sportutrustning utan att få ryggskott, eller helt enkelt njuta av landsbygden i din egen takt.

Hotellen i Berlin

Se alla 1 022 boenden i Berlin
Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz

Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz

Alexanderplatz 7, Berlin
  4.5 av 5.0
   
   
  3,3 av 5 (11 recensioner)

  Detta hotell i lyxstil i Mitte ligger tio minuters promenad från Alexanderplatz och TV-tornet. Rotes Rathaus och DDR-Museum ligger dessutom en kvarts promenad ...

  Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz810 kr

  Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz810 kr
  Select Hotel Berlin Gendarmenmarkt

  Select Hotel Berlin Gendarmenmarkt

  Charlottenstrasse 66, Berlin
   4.0 av 5.0
    
    
   3,0 av 5 (2 recensioner)

   Detta hotell i Mitte ligger fem minuters promenad från Friedrichstrasse och Gendarmenmarkt. Checkpoint Charlie Museum och Galeries Lafayette ligger också tio ...

   Select Hotel Berlin Gendarmenmarkt901 kr

   Select Hotel Berlin Gendarmenmarkt901 kr
   Novum Hotel Aldea Berlin Centrum

   Novum Hotel Aldea Berlin Centrum

   Bülowstraße 20-22, Berlin
    3.0 av 5.0
     
     
    4,0 av 5 (5 recensioner)

    Detta moderna 7-våningskomplex med gräddvit fasad ligger inom 2,5 kilometer från Kurfürstendamm och Berlin Zoo, och nära tunnelbanestationen.

    Novum Hotel Aldea Berlin Centrum552 kr

    Novum Hotel Aldea Berlin Centrum552 kr
    IntercityHotel Berlin Hauptbahnhof

    IntercityHotel Berlin Hauptbahnhof

    Katharina Paulus Strasse 5, Berlin
      
      
     4,5 av 5 (2 recensioner)

     Detta hotell i Mitte ligger 15 minuters promenad från Tyska förbundskanslers kansli och Reichstag. Brandenburger Tor och Siegessäule ligger också 2 km ...

     IntercityHotel Berlin Hauptbahnhof716 kr

     IntercityHotel Berlin Hauptbahnhof716 kr
     Radisson Blu Hotel, Berlin

     Radisson Blu Hotel, Berlin

     Karl-Liebknecht-Str. 3, Berlin
      5.0 av 5.0
       
       
      4,3 av 5 (7 recensioner)

      Detta hotell i Berlin ligger på Spree-flodens strand i den historiska stadsdelen Mitte, nära Berlins katedral, Alexanderplatz och Museuminsel. En tunnelbanestation ...

      Radisson Blu Hotel, Berlin938 kr

      Radisson Blu Hotel, Berlin938 kr
      Hampton By Hilton Berlin City Centre Alexanderplatz

      Hampton By Hilton Berlin City Centre Alexanderplatz

      Otto-Braun-Strasse 69, Berlin
       3.5 av 5.0
        
        
       5,0 av 5 (1 recensioner)

       Detta hotell i Mitte ligger tio minuters promenad från Torstrasse och Alexanderplatz. TV-tornet och Nikolaikirche ligger också 2 km härifrån.

       Hampton By Hilton Berlin City Centre Alexanderplatz763 kr

       Hampton By Hilton Berlin City Centre Alexanderplatz763 kr

       Biljettpris, skatter och avgifter: Priserna hittades på MrJet.se och uppdateras dagligen. De inkluderar alla skatter och avgifter förutom bagageavgift.

       Återbetalningar, ändringar, inställda flyg: För ändringar i resplanen, om sådana tillåts i priset, debiterar MrJet.se en serviceavgift på £10.00 / 45.00 Euro utöver eventuella tillkommande kostnader för nytt biljettpris och tillkommande skatter.

       Övriga villkor: Tidtabeller, biljettpriser, och villkor kan ändras utan föregående meddelande. Antalet platser är begränsat och kanske inte tillgängliga på alla flyg, datum och destinationer. Priser återbetalas inte retroaktivt eller som ersättning för helt eller delvis outnyttjad biljett. Biljetter kan ej överlåtas eller återbetalas. Gällande biljettregler för vald resplan visas före bokning.