Början av huvudsektionen

Billiga flyg till Berlin (BER)

Sök efter flyg

Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5

Sök hotell

Sök efter flyg + hotell

Billiga flygbiljetter tur och retur till Berlin

Priserna hittades under de senaste 7 dagarna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Flyg till Berlin

Hippa, dynamiska Berlin har på senare tid blivit ett av Europas populäraste resmål tack vare sin storstadskultur och sina supertrendiga hangouts. De många spännande stadsdelarna bjuder på ännu fler coola och unika kaféer, restauranger och klubbar. Planerar du en resa med kompisgänget, en familjesemester eller en udda romantisk weekend. Boka ett flyg till Berlin och se själv varför alla har börjat snacka om Tyskland huvudstad.

Berlins flygplatser

Det finns två storflygplatser i anslutning till Berlin; Schönefeld Airport (SXF) och Tegel Airport (TXL). Tegel är den största av de två, med 21 miljoner passagerare om året, men inte heller Schönefeld är speciellt liten med sina 8,5 miljoner passagerare årligen. Schönefeld är främst inriktad på charter- och lågprisflyg, medan Tegel tar emot de flesta av de stora internationella reguljära flygbolagen.

Tegel Airport ligger åtta kilometer nordväst om centrala Berlin och har utmärkta förbindelser med den tyska huvudstaden. Om du landar på Tegel tar du dig in till Berlin med någon av de många bussarna och expressbussarna som går regelbundet från terminalen. JetExpressbussarna TXL tar dig raka vägen in till Alexanderplatz, Hauptbahnhof eller Brandenburger Tor, medan expressbussen X9 och linjebussarna 128 och 109 ansluter till Berlins formidabla tunnelbanesystem.

Om du landar på Schönefeld kan du ta pendeltåget (S-Bahn) från terminalen till Treptower Park, Ostkreuz, Pankow eller Blankeburg. Det finns även ett antal regionaltåg mellan Schönefled och andra områden i Berlin. Flygplatsen ligger cirka 2,5 mil söder om centrala Berlin.

Så reser du till Berlin från Sverige

Berlin ligger en timme dryg timme från Köpenhamn och Göteborg med flyg och en och en halv timme från Stockholm, och är med så kort restid perfekt för en weekend.

Du hittar direktflyg till Berlin från både Stockholm, Göteborg och Köpenhamn, och många av dessa är lågprisbolag. Det tyska lågprisbolaget Air Berlin flyger till Tegel från alla tre städerna året om, medan SAS har flyg året om från Stockholm och Köpenhamn, samt säsongsvis från Göteborg. Till Berlin Schönenfeld kan du flyga med Norwegian från Stockholm och med Norwegian eller EasyJet från Köpenhamn.

Billiga flyg till Berlin

Om du letar efter billiga flyg till Berlin finns det flera faktorer som det kan vara bra att ha i tankarna. Berlin är en populär weekend stad året om, och det finns alltid enormt mycket att se och göra här. Billigast flygbiljetter hittar du under hösten och tidigt på våren, vilket är utmärkta tider för en storstadsweekend. Du kan till exempel gå på museum, titta på konst och shoppa i mysiga vintagebutiker samtidigt som du smiter undan busvädret. Berlin har ett väl utvecklat tunnelbanesystem vilket gör det lätt att ta sig runt utan att bli blöt om det skulle råka regna.

Ett annat bra sätt att hitta billiga resor till Berlin är så klart att boka långt i förväg – priserna börjar generellt stiga den sista månaden innan avgång, och går upp allra mest när det bara är en vecka kvar. Du kan också spara en slant genom att boka de mindre populära flygavgångarna. Måndagar och söndagar tenderar priserna att vara lite lägre, liksom på kvällar och tidiga morgnar.

Karta

Biljettpris, skatter och avgifter: Priserna hittades på MrJet.se och uppdateras dagligen. De inkluderar alla skatter och avgifter förutom bagageavgift.

Återbetalningar, ändringar, inställda flyg: För ändringar i resplanen, om sådana tillåts i priset, debiterar MrJet.se en serviceavgift på £10.00 / 45.00 Euro utöver eventuella tillkommande kostnader för nytt biljettpris och tillkommande skatter.

Övriga villkor: Tidtabeller, biljettpriser, och villkor kan ändras utan föregående meddelande. Antalet platser är begränsat och kanske inte tillgängliga på alla flyg, datum och destinationer. Priser återbetalas inte retroaktivt eller som ersättning för helt eller delvis outnyttjad biljett. Biljetter kan ej överlåtas eller återbetalas. Gällande biljettregler för vald resplan visas före bokning.