Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5

Billiga flygbiljetter tur och retur till Berlin

Priserna hittades under de senaste 7 dagarna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Flyg till Berlin

Ta ett flyg till Berlin och befinn dig mitt i Europa på inte mindre än 2 timmar. Berlin är en stad som pulserar av liv och har mycket att erbjuda till alla. Shopping, restauranger, uteliv, museer, historia och sport. Ta med barnen för en heldag på Berlin Zoo, kolla in Brandenburger Tor, gör ett besök till Checkpoint Charlie och se resterna av Berlinmuren, som sagt, det finns något för alla i Berlin.

Vi på MrJet har en mängd flygbolag att välja mellan då du bokar och vi hjälper dig gärna att kombinera din resa med flyg, hotell och hyrbil.

Hitta flyg

För att hitta ditt flyg till Berlin söker du enkelt med vår smarta sökfunktion, sedan kan du arrangera resultaten efter det som är viktigt för dig, Pris, flygtid, antal stop eller flygbolag. Vi har över 10 års erfarenhet av att hjälpa våra resenärer hitta sina resor.

Här hittar du alltid billiga priser, specialerbjudanden, rabatter och andra förmåner. Registrera ett konto hos MrJet och håll koll på dina resedetaljer.

Hotell i Berlin

Vi har alltid låga priser och om du passar på att boka hotell och hyrbil samtidigt skan du spara en rejäl slant och få över till shoppingen i Berlin. Här kan du också läsa vad tidigare gäster gett för betyg på det hotell du tänker boka. Sök hotell efter läge, pris, antal stjärnor eller bästsäljare.

Ska du ut och röra på dig när du är i Berlin så passar det kanske bra med en hyrbil. Då kan du passa på att ta bilen för ett besök på Olympiastadion.

Låt inte upplevelserna vänta, boka ett flyg till Berlin.

Karta

Biljettpris, skatter och avgifter: Priserna hittades på MrJet.se och uppdateras dagligen. De inkluderar alla skatter och avgifter förutom bagageavgift.

Återbetalningar, ändringar, inställda flyg: För ändringar i resplanen, om sådana tillåts i priset, debiterar MrJet.se en serviceavgift på £10.00 / 45.00 Euro utöver eventuella tillkommande kostnader för nytt biljettpris och tillkommande skatter.

Övriga villkor: Tidtabeller, biljettpriser, och villkor kan ändras utan föregående meddelande. Antalet platser är begränsat och kanske inte tillgängliga på alla flyg, datum och destinationer. Priser återbetalas inte retroaktivt eller som ersättning för helt eller delvis outnyttjad biljett. Biljetter kan ej överlåtas eller återbetalas. Gällande biljettregler för vald resplan visas före bokning.