Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5

Berlin hotell

592 kr
Se information
Bokades senast för 6 timmar sen
Select Hotel Berlin Ostbahnhof

Select Hotel Berlin Ostbahnhof

Lange Strasse 31, Berlin
22 andra ser på detta boende just nu
4,0
av 5, från 10 recensioner
4.5 av 5.0

Detta hotell i Friedrichshain ligger mindre än 2 km från Mercedes-Benz Arena och Nikolaikirche. Alexanderplatz och TV-tornet ligger också 3 km härifrån.

752 kr
Se information
Bokades senast för 7 timmar sen
Select Hotel Berlin Gendarmenmarkt

Select Hotel Berlin Gendarmenmarkt

Charlottenstrasse 66, Berlin
27 andra ser på detta boende just nu
3,0
av 5, från 2 recensioner
4.5 av 5.0

Detta hotell i Centrala Berlin ligger fem minuters promenad från Konzerthaus Berlin och Gendarmenmarkt. Checkpoint Charlie Museum och Galeries Lafayette ligger också tio minuter härifrån.

495 kr
Se information
Bokades senast för 7 timmar sen
Select Hotel Berlin The Wall

Select Hotel Berlin The Wall

Zimmerstrasse 88, Berlin
22 andra ser på detta boende just nu
4,0
av 5, från 3 recensioner
4.5 av 5.0

Detta hotell i Friedrichshain-Kreuzberg ligger nära Checkpoint Charlie och Checkpoint Charlie Museum. Galeries Lafayette och Gendarmenmarkt ligger också en kvarts promenad härifrån.

949 kr
Se information
Bokades senast för 1 dag sen
The Westin Grand, Berlin

The Westin Grand, Berlin

Friedrichstr. 158-164, Berlin
33 andra ser på detta boende just nu
4,0
av 5, från 2 recensioner
5.0 av 5.0

Hotellet ligger där boulevarden Unter den Linden möter Friedrichstrasse i Berlins historiska distrikt Mitte. Det är nära till Brandenburger Tor, Gendarmenmarkt, Museum Insel och Potsdamer Platz.

667 kr
Se information
Bokades senast för 6 timmar sen
Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz

Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz

Alexanderplatz 7, Berlin
43 andra ser på detta boende just nu
3,2
av 5, från 10 recensioner
4.5 av 5.0

Detta hotell i lyxstil i Centrala Berlin ligger tio minuters promenad från Alexanderplatz och Rotes Rathaus. Nikolaikirche och Museumsinsel ligger dessutom 2 km härifrån.

343 kr
Se information
Bokades senast för 5 timmar sen
Novum Hotel Aldea Berlin Zentrum

Novum Hotel Aldea Berlin Zentrum

Bülowstraße 20-22, Berlin
41 andra ser på detta boende just nu
4,0
av 5, från 5 recensioner
3.5 av 5.0

Detta moderna 7-våningskomplex med gräddvit fasad ligger inom 2,5 kilometer från Kurfürstendamm och Berlin Zoo, och nära tunnelbanestationen.

368 kr
Se information
Bokades senast för 9 timmar sen
Centro Park Hotel Berlin-Neukölln

Centro Park Hotel Berlin-Neukölln

Buschkrugallee 60-62, Berlin
18 andra ser på detta boende just nu
4.5 av 5.0

Detta hotell i Neukölln ligger 4,7 km från Treptower-parken och mindre än en mil från Checkpoint Charlie Museum och Potsdamer Platz. Arena Berlin och Viktoriapark ligger också mindre än en mil härifrån.

368 kr
Se information
Bokades senast för 10 timmar sen
Novum Hotel Gates Berlin Charlottenburg

Novum Hotel Gates Berlin Charlottenburg

Knesebeckstr. 8-9, Berlin
5 andra ser på detta boende just nu
3.0 av 5.0

Detta hotell i Centrala Berlin ligger 15 minuters promenad från Technische Universität Berlin och Zoologischer Garten. Kejsar Wilhelms minneskyrka och Siegessäule ligger också 3 km härifrån.

Karta

Nyligen bokade Berlin hotell

Känn historiens vingslag i Berlin

När du anländer till Berlin kan du börja med att besöka tv-tornet på Alexanderplatz, där tar du hissen 207 meter upp i luften. Väl uppe i tornet kan du se ut över hela Berlin samtidigt som du njuter av en kopp kaffe. Passa även på att titta efter resterna efter Berlinmuren som fortfarande finns kvar. Är du sugen på att prova på nattlivet i Berlin är de bästa kvarteren i Mitte, Friedrichshain och Prenzlauer Berg. Söker du en stunds eftertänksamhet och vill hedra de 6 miljoner judar som mördades i Europa, ska du bege dig till ”Holocaust Mahnmal”. Att bo på hotell i Berlin kostar oftast mindre än i många andra europeiska storstäder. Staden är enorm och du gör rätt i att utnyttja den smidiga lokaltrafiken för att hinna njuta av staden så mycket du bara kan! MrJet har prisgaranti på alla hotell!

Hotell Berlin – Metropol i Europa

Det kan ta några dagar att få en överblick av Berlin. Boka hotell Berlin utefter dina intressen. Berlin är en stad för alla åldrar. Här finns parker och badhus för barnen, museer som DDR-museet eller flertalet konstmuseer som Kunstwerke eller Hamburger Bahnhof. Under de senaste decennierna har Berlin blivit just konstnärernas fäste i Europa vilket bidrar till den genuina stämningen och det rika kulturlivet. I stadsdelen Mitte finns både shopping och konstgallerier, kombinera kultur och nöje i Berlin, boka ett Berlin-hotell i din smak.

Upplevelse för alla åldrar

Få städer har förändrats så mycket på ett århundrade. På vissa ställen finns kulhål kvar i väggarna från andra världskriget. För den historieintresserade, gammal som ung, är Berlin ett självklart resmål. Hotellen i Berlin ligger tätt och du känner dig genast som hemma i staden. Gå ner på din lokala ”Kneipe” (bar), och ta en tysk öl som Berliner Kindl. I Berlin finns mat från hela världen – mycket mat har influenser från Turkiet och tur är det – för Turkiet sägs ju ha världens godaste mat. Du kan boka hotell i Berlin enkelt vid alla säsonger, Berlin är alltid fullt av liv sånär som runt julhelgen: En genuin europeisk stad att besöka året runt.

Senast recenserade i Berlin

Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma