Början av huvudsektionen

Flyg från Stockholm (STO) till Berlin (BER)

Sök efter flyg

Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5

Sök hotell

Sök efter flyg + hotell

Billiga flygbiljetter från Stockholm till Berlin

Priserna hittades under de senaste 7 dagarna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Världshistoria och underhållning med billiga flyg Stockholm-Berlin

Det finns många goda anledningar att besöka Berlin. Historieentusiasten besöker staden för dess förintelsemonument, Berlinmuren och Jüdisches Museum Berlin. Barnfamiljen missar inte det interaktiva Labyrinth Kindermuseum och familjeaktiviteterna på LEGOLAND® Discovery Centre Berlin. De förälskade strosar hand i hand i påfågelsparken Pfaueninsel och utforskar Berlin med en kanalbåt för två. Kanske lockar även shoppingen kring Alexanderplatz och nattklubbarna kring Hackesche Höfe. Det är föga förvånande att Berlin är Europas snabbast växande turistort och om du söker efter flyg Stockholm-Berlin kan du vara där på under två timmar.

Jämför billiga flyg Stockholm-Berlin

Vad är väl 80 mil när det finns flyg? Med direktflyg Stockholm-Berlin tar resan drygt en och en halv timme och du väljer fritt mellan att flyga från Stockholm Arlanda Airport till Berlin Tegel Airport med Air Berlin, SAS eller Finnair eller till Berlin Schönefeld Airport med Norwegian Air. Det finns även ett stort utbud flyg med mellanlandningar som avgår från Stockholm Bromma Airport och Stockholm Skavsta Airport och priserna på dessa kan ibland vara fördelaktiga. För bästa möjliga pris bokar du din resa två månader innan avfärd och flyger till Berlin under hösten, när priserna är lägre.

Ditt flyg avgår från Stockholm

Ditt direktflyg från Stockholm till Berlin avgår från Stockholm Arlanda Airport, fyra mil norr om Stockholms centrum. För snabbast och bekvämast resa till flygplatsen väljer du snabbtåget Arlanda Express, en resa som kostar 300 kr och tar 20 minuter. Bäst kombination av pris och bekvämlighet får du däremot kanske med flygbussen, som för 100 kr tar dig till flygplatsen på 40 minuter i ett bekvämt säte och med fri wifi. Du har ett stort utbud transportmedel, från såväl lokaltrafiken som lokala taxibolag. Väl framme på Arlanda kan du fördriva din väntetid på Sveriges största flygplats med stil i någon av flygplatsens fyrtiotal butiker och trettiotal restauranger.

Man kan ibland även finna prisvärda flyg Stockholm-Berlin med mellanlandning från Bromma Stockholm Airport och Stockholm Skavsta Airport. Väljer du att flyga från Bromma Stockholm Airport flyger du från Stockholms mest stadsnära flygplats, endast en mil från centrala huvudstaden. Du tar dig snabbast dit med bil, på ungefär en kvart, men det går även en flygbuss för under 100 kr. När du flyger med ett lågprisbolag avgår ditt flyg oftast från Stockholm Skavsta Airport, tio mil söder om Stockholm. Färden till flygplatsen tar en och en halv timme från Cityterminalen med flygbuss och kostar under 150 kr.

Du anländer i Berlin

När du bokar ett direktflyg Stockholm-Berlin väljer du mellan att landa på Berlin Tegel Airport, en mil från Berlins centrum, eller Berlin Schönefeld Airport, två mil söder om Berlin. Stiger du av ditt flyg på Berlin Tegel Airport befinner du dig på Berlins största flygplats, med mer än ett dussin butiker och ett trettiotal kaféer och restauranger. Om du inte vill hyra bil eller betala extra för en taxi kan du snabbt och enkelt ta dig till ditt hotell och sevärdheterna i centrala Berlin med bussen som avgår var sjunde minut. Resan tar runt 20 minuter och kostar under fem euro.

Om du bokar din resa med ett lågprisbolag som Ryanair, easyJet eller Norwegian Air landar du istället på Berlin Schönefeld Airport, en något mindre flygplats med ett tiotal restauranger och butiker. Den två mil långa resan till Berlins centrum gör du enklast med flygtåget som går två gånger i timmen och tar 30 minuter. Det går även bussar och ett flertal tåg som ansluter till olika delar av Berlins kollektivtrafik.

Karta

Flyg och hotell Berlin billigt tillsammans:

Hotellen i Berlin

Se alla 930 hotell i Berlin
Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz

Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz

Alexanderplatz 7, Berlin
4.5 av 5.0
3,0 av 5 (8 recensioner)

Det här berömda tornet är den högsta hotellet i Berlin, beläget på Alexanderplatz intill det berömda tv-tornet, 3 km från Riksdagen och Brandenburger Tor.

571 kr

571 kr
InterCityHotel Berlin Hauptbahnhof

InterCityHotel Berlin Hauptbahnhof

Katharina Paulus Strasse 5, Berlin
4.0 av 5.0
5,0 av 5 (1 recensioner)

Detta hotell i Tiergarten ligger 15 minuters promenad från Freie Universität Berlin och Reichstag. Brandenburger Tor och Siegessäule ligger också 2 km ...

686 kr

686 kr
Novum Select Hotel Berlin Ostbahnhof

Novum Select Hotel Berlin Ostbahnhof

Lange Strasse 31, Berlin
4.0 av 5.0
4,0 av 5 (10 recensioner)

Detta hotell i Friedrichshain ligger mindre än 2 km från Karl-Marx-Allee, ALEXA och Nikolaikirche. Alexanderplatz och TV-tornet ligger också 3 km härifrån.

533 kr

533 kr
Steigenberger Hotel Am Kanzleramt

Steigenberger Hotel Am Kanzleramt

Ella-Trebe-Straße 5, Berlin
5.0 av 5.0

Detta familjevänliga hotell i affärskvarteren i Berlin ligger en kvarts promenad från Freie Universität Berlin och Reichstag. Brandenburger Tor och Siegessäule ...

995 kr

995 kr
Hotel Berlin, Berlin

Hotel Berlin, Berlin

Lützowplatz 17, Berlin
4.5 av 5.0
4,1 av 5 (30 recensioner)

Hotellet med 701 rum erbjuder tillgång till attraktioner i Västberlin såsom Kurfürstendamm och platser i Östberlin som Potsdamer Platz. Spree River ligger ett ...

684 kr

684 kr
Steigenberger Hotel Berlin

Steigenberger Hotel Berlin

Los-Angeles-Platz 1, Berlin
5.0 av 5.0
4,5 av 5 (8 recensioner)

Detta hotell vetter mot en lugn park som gränsar till Ku'damm-området. Det är gångavstånd till Kaiser Wilhelm Gedächtniskirche, som ligger bara 1 kvarter bort, ...

884 kr

884 kr

Biljettpris, skatter och avgifter: Priserna hittades på MrJet.se och uppdateras dagligen. De inkluderar alla skatter och avgifter förutom bagageavgift.

Återbetalningar, ändringar, inställda flyg: För ändringar i resplanen, om sådana tillåts i priset, debiterar MrJet.se en serviceavgift på £10.00 / 45.00 Euro utöver eventuella tillkommande kostnader för nytt biljettpris och tillkommande skatter.

Övriga villkor: Tidtabeller, biljettpriser, och villkor kan ändras utan föregående meddelande. Antalet platser är begränsat och kanske inte tillgängliga på alla flyg, datum och destinationer. Priser återbetalas inte retroaktivt eller som ersättning för helt eller delvis outnyttjad biljett. Biljetter kan ej överlåtas eller återbetalas. Gällande biljettregler för vald resplan visas före bokning.