Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5

Ferch hotell

GreenLine Landhaus Geliti 876 kr
GreenLine Landhaus Geliti

GreenLine Landhaus Geliti

Wentorfstrasse 2, Ferch
   
  3.0 av 5.0

  Detta hotell i Ferch ligger 2,9 km från Caputhslottet och 4 km från Einsteins sommarhus. Charlottenhof och Nya palatset ligger också mindre än en mil härifrån.

  Seminaris CampusHotel Berlin 857 kr
  Seminaris CampusHotel Berlin

  Seminaris CampusHotel Berlin

  Takustr. 39, Berlin
    
   4.0 av 5.0

   Detta hotell i Dahlem ligger mindre än 2 km från Freie Universität Berlin och Botaniska trädgården. Kejsar Wilhelms minneskyrka och Zoologischer Garten ligger också mindre än en mil härifrån.

   Novum Hotel Gates Berlin Charlottenburg 568 kr
   Novum Hotel Gates Berlin Charlottenburg

   Novum Hotel Gates Berlin Charlottenburg

   Knesebeckstr. 8-9, Berlin
     
    5,0
    av 5, från 1 recensioner
    3.0 av 5.0

    Detta hotell i Charlottenburg-Wilmersdorf ligger 15 minuters promenad från Technische Universität Berlin och Zoologischer Garten. Kejsar Wilhelms minneskyrka och Siegessäule ligger också 3 km härifrån.

    Novum Hotel City B Berlin Centrum 552 kr
    Novum Hotel City B Berlin Centrum

    Novum Hotel City B Berlin Centrum

    Potsdamer Str. 129, Berlin
      
     4,0
     av 5, från 5 recensioner
     3.0 av 5.0

     Detta hotell i Schöneberg ligger mindre än 2 km från Gemäldegalerie och Potsdamer Platz. Brandenburger Tor och Reichstag ligger också 3 km härifrån.

     Mercure Hotel MOA Berlin 615 kr
     Mercure Hotel MOA Berlin

     Mercure Hotel MOA Berlin

     Stephanstrasse 41, Berlin
       
      4.0 av 5.0

      Detta familjevänliga hotell i Berlin ligger i ett shoppingområde, mindre än 3 km från Grips-Theater och Siegessäule. Reichstag ligger 3,1 km härifrån.

      Novum Hotel Aldea Berlin Centrum 498 kr
      Novum Hotel Aldea Berlin Centrum

      Novum Hotel Aldea Berlin Centrum

      Bülowstraße 20-22, Berlin
        
       4,0
       av 5, från 5 recensioner
       3.0 av 5.0

       Detta moderna 7-våningskomplex med gräddvit fasad ligger inom 2,5 kilometer från Kurfürstendamm och Berlin Zoo, och nära tunnelbanestationen.

       Novum Style Hotel Berlin-Centrum 592 kr
       Novum Style Hotel Berlin-Centrum

       Novum Style Hotel Berlin-Centrum

       Franklinstrasse 23, Berlin
         
        3.5 av 5.0

        Detta hotell i Charlottenburg-Wilmersdorf ligger mindre än 2 km från Technische Universität Berlin och Zoologischer Garten. Siegessäule och Kejsar Wilhelms minneskyrka ligger också 3 km härifrån.

        Hampton by Hilton Berlin City West 833 kr
        Hampton by Hilton Berlin City West

        Hampton by Hilton Berlin City West

        Uhlandstr. 188-189, Berlin
          
         4,0
         av 5, från 1 recensioner
         3.5 av 5.0

         Detta hotell i Charlottenburg-Wilmersdorf ligger en kvarts promenad från The Story of Berlin, Zoologischer Garten och Kejsar Wilhelms minneskyrka. Brandenburger Tor och Reichstag ligger också 5 km härifrån.

         Karta

         Använd MrJet om du vill hitta rätt hotell i Ferch

         Om du bestämt att Ferch är nästa resmål är det dags att klura på vilket slags boende som kan passa dig. Med MrJet går beslutsprocessen lite snabbare. Våra sökverktyg gör det lätt att leta upp hotell i Ferch på bara några sekunder, och alternativen är bekvämt sammanställda i en lista. Ett annat sätt att söka är genom att kika på hotellen som markerats på en detaljerad karta. Det är rätt metod om du vill se till att ha nära till stadens spännande attraktioner. På tal om det, du kan filtrera din sökning för att hitta hotell i närheten av destinationens viktigaste landmärken. Det passar dem som redan har ett hum om vad de vill ha nära till under semestern. Med hjälp av hotellbeskrivningarna får du sedan överblick över hotellrum och bekvämligheter, så att du kan välja ett boende som antingen är lyxigt, helt krusidullfritt, eller någonstans mitt emellan.

         Planera resan till ditt hotell i Ferch

         MrJet hjälper inte bara till att hitta rätt hotell i Ferch, vi assisterar även när du planerar resan dit. Det spelar ingen roll vilken stad du reser från när du bokar flyg till Ferch. Ange det flygbolag och den rutt som passar dina önskemål och din budget. Välj sedan resedatum, så gör vi resten. Du som snabbt vill åka från flygplatsen till hotellet kan se till att en bil väntar på dig vid ankomst. Varför inte undersöka om det finns något lämpligt erbjudande på hyrbilar? Det går inte att nog understryka hur mycket smidigare semestern blir när du inte måste anpassa dig efter kollektivtrafiken. Det finns fantastiska sevärdheter bortom stadens gränser, vare sig vill vill besöka små byar eller susa fram på landsbygden.

         Saker att göra nära ditt hotell i Ferch

         Väl framme i Ferch väntar mängder av aktiviteter och med MrJet kan du skräddarsy resplanen. Det är bara att prova vårt verktyg för att hitta aktiviteter, så ser du snabbt vad det finns för populära landmärken och attraktioner vid ditt hotell i Ferch. Med hjälp av den här användarvänliga tjänsten kommer din vistelse i Ferch att bli oförglömlig. Det är sant vare sig du vill koppla av, hitta barnvänliga saker att göra, eller åka på sightseeing bland alla sevärdheter.


         Senast recenserade i Ferch

         Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma