Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5

Kolla hotellpriser i Ferch

Ikväll Ikväll 15 aug - 16 aug
Till helgen Till helgen 17 aug - 19 aug
Nästa helg Nästa helg 24 aug - 26 aug

Ferch hotell

GreenLine Landhaus Geliti Hämta priser
GreenLine Landhaus Geliti

GreenLine Landhaus Geliti

Wentorfstrasse 2, Ferch
   
  3.0 av 5.0

  Detta hotell i Schwielowsee ligger mindre än 3 km från Schwielowsee, Caputhslottet och Potsdams skogs- och Havelsjöområde. Einsteins sommarhus ligger 4 km härifrån. Caputh-Geltow station ligger på 18 minuters gångavstånd.

  Hotel Landhaus Ferch Hämta priser
  Hotel Landhaus Ferch

  Hotel Landhaus Ferch

  Dorfstrasse 41, Schwielowsee
    
   3.0 av 5.0

   Detta hotell i Schwielowsee ligger nära Potsdams skogs- och Havelsjöområde och Schwielowsee. Museum der Havelländische Malerkolonie ligger 0,8 km härifrån.

   Novum Hotel Aldea Berlin Centrum 515 kr
   Novum Hotel Aldea Berlin Centrum

   Novum Hotel Aldea Berlin Centrum

   Bülowstraße 20-22, Berlin
     
    4,0
    av 5, från 5 recensioner
    3.0 av 5.0

    Detta moderna 7-våningskomplex med gräddvit fasad ligger inom 2,5 kilometer från Kurfürstendamm och Berlin Zoo, och nära tunnelbanestationen.

    Steigenberger Hotel Berlin 871 kr
    Steigenberger Hotel Berlin

    Steigenberger Hotel Berlin

    Los-Angeles-Platz 1, Berlin
      
     4,4
     av 5, från 9 recensioner
     5.0 av 5.0

     Detta hotell vetter mot en lugn park som gränsar till Ku'damm-området. Det är gångavstånd till Kaiser Wilhelm Gedächtniskirche, som ligger bara 1 kvarter bort, samt till tunnelbane- och tågstationer.

     Karta

     Använd MrJet om du vill hitta rätt hotell i Ferch

     Om du bestämt att Ferch är nästa resmål är det dags att klura på vilket slags boende som kan passa dig. Med MrJet går beslutsprocessen lite snabbare. Våra sökverktyg gör det lätt att leta upp hotell i Ferch på bara några sekunder, och alternativen är bekvämt sammanställda i en lista. Ett annat sätt att söka är genom att kika på hotellen som markerats på en detaljerad karta. Det är rätt metod om du vill se till att ha nära till stadens spännande attraktioner. På tal om det, du kan filtrera din sökning för att hitta hotell i närheten av destinationens viktigaste landmärken. Det passar dem som redan har ett hum om vad de vill ha nära till under semestern. Med hjälp av hotellbeskrivningarna får du sedan överblick över hotellrum och bekvämligheter, så att du kan välja ett boende som antingen är lyxigt, helt krusidullfritt, eller någonstans mitt emellan.

     Planera resan till ditt hotell i Ferch

     MrJet hjälper inte bara till att hitta rätt hotell i Ferch, vi assisterar även när du planerar resan dit. Det spelar ingen roll vilken stad du reser från när du bokar flyg till Ferch. Ange det flygbolag och den rutt som passar dina önskemål och din budget. Välj sedan resedatum, så gör vi resten. Du som snabbt vill åka från flygplatsen till hotellet kan se till att en bil väntar på dig vid ankomst. Varför inte undersöka om det finns något lämpligt erbjudande på hyrbilar? Det går inte att nog understryka hur mycket smidigare semestern blir när du inte måste anpassa dig efter kollektivtrafiken. Det finns fantastiska sevärdheter bortom stadens gränser, vare sig vill vill besöka små byar eller susa fram på landsbygden.

     Saker att göra nära ditt hotell i Ferch

     Väl framme i Ferch väntar mängder av aktiviteter och med MrJet kan du skräddarsy resplanen. Det är bara att prova vårt verktyg för att hitta aktiviteter, så ser du snabbt vad det finns för populära landmärken och attraktioner vid ditt hotell i Ferch. Med hjälp av den här användarvänliga tjänsten kommer din vistelse i Ferch att bli oförglömlig. Det är sant vare sig du vill koppla av, hitta barnvänliga saker att göra, eller åka på sightseeing bland alla sevärdheter.


     Nya recensioner av hotell i Ferch av resenärer som dig

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma