Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
5 juni - 7 juni
Nästa helg
12 juni - 14 juni

Østfold hotell

Quality Hotel Sarpsborg 1 267 kr
Quality Hotel Sarpsborg

Quality Hotel Sarpsborg

Bjørnstadveien 20, Gralum, Sarpsborg
   
  3.5 av 5.0 Stjärnor

  Detta familjevänliga hotell vid sjön i Gralum ligger mindre än 5 km från Inspiria Science Center, Borgarsysselmuseet och Vattenfallet Sarpsfossen. Gamlebyen Geit Og Fjærkreavlslag och Vispen badeplass ligger också mindre än två mil härifrån.

  Hotell Refsnes Gods - by Classic Norway Hotels 1 452 kr
  Hotell Refsnes Gods - by Classic Norway Hotels

  Hotell Refsnes Gods - by Classic Norway Hotels

  Godset 5, Moss
    
   4.5 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell vid stranden ligger i ett historiskt område i Moss, mindre än 5 km från Oslofjord, Sjöbadet Park och Kanalparken. Galleri F15 och Moss Town and Industrial Museum ligger också 5 km härifrån.

   Quality Hotel Fredrikstad 1 173 kr
   Quality Hotel Fredrikstad

   Quality Hotel Fredrikstad

   Nygaten 2-6, Fredrikstad
     
    3.5 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell i centrala Fredrikstad ligger en kvarts promenad från Stiftelsen Litteraturhuset i Fredrikstad och Nye Fredriksten-stadion. Gamlebyen Geit Og Fjærkreavlslag och Østre Fredrikstad kirke ligger också 2 km härifrån. Fredrikstad station ligger på 10 minuters gångavstånd.

    Clarion Collection Hotel Park Hämta priser
    Clarion Collection Hotel Park

    Clarion Collection Hotel Park

    Marcus Thranesgt. 30, Halden
      
     3.5 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell i Halden ligger 2 km från Fredriksten festning och 2,9 km från Halden Golfklubb. Dusa ligger 16,7 km härifrån. Halden station ligger på 16 minuters gångavstånd.

     Karta

     Använd MrJet om du vill hitta rätt hotell i Østfold

     Om du bestämt att Østfold är nästa resmål är det dags att klura på vilket slags boende som kan passa dig. Med MrJet går beslutsprocessen lite snabbare. Våra sökverktyg gör det lätt att leta upp hotell i Østfold på bara några sekunder, och alternativen är bekvämt sammanställda i en lista. Ett annat sätt att söka är genom att kika på hotellen som markerats på en detaljerad karta. Det är rätt metod om du vill se till att ha nära till stadens spännande attraktioner. På tal om det, du kan filtrera din sökning för att hitta hotell i närheten av destinationens viktigaste landmärken. Det passar dem som redan har ett hum om vad de vill ha nära till under semestern. Med hjälp av hotellbeskrivningarna får du sedan överblick över hotellrum och bekvämligheter, så att du kan välja ett boende som antingen är lyxigt, helt krusidullfritt, eller någonstans mitt emellan.

     Planera resan till ditt hotell i Østfold

     MrJet hjälper inte bara till att hitta rätt hotell i Østfold, vi assisterar även när du planerar resan dit. Det spelar ingen roll vilken stad du reser från när du bokar flyg till Østfold. Ange det flygbolag och den rutt som passar dina önskemål och din budget. Välj sedan resedatum, så gör vi resten. Du som snabbt vill åka från flygplatsen till hotellet kan se till att en bil väntar på dig vid ankomst. Varför inte undersöka om det finns något lämpligt erbjudande på hyrbilar? Det går inte att nog understryka hur mycket smidigare semestern blir när du inte måste anpassa dig efter kollektivtrafiken. Det finns fantastiska sevärdheter bortom stadens gränser, vare sig vill vill besöka små byar eller susa fram på landsbygden.

     Saker att göra nära ditt hotell i Østfold

     Väl framme i Østfold väntar mängder av aktiviteter och med MrJet kan du skräddarsy resplanen. Det är bara att prova vårt verktyg för att hitta aktiviteter, så ser du snabbt vad det finns för populära landmärken och attraktioner vid ditt hotell i Østfold. Med hjälp av den här användarvänliga tjänsten kommer din vistelse i Østfold att bli oförglömlig. Det är sant vare sig du vill koppla av, hitta barnvänliga saker att göra, eller åka på sightseeing bland alla sevärdheter.


     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma