Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
Ikväll
Till helgen
31 jan. - 2 feb.
Nästa helg
7 feb. - 9 feb.

Moskenes hotell

Reine Rorbuer - by Classic Norway Hotels 1 682 kr
Reine Rorbuer - by Classic Norway Hotels

Reine Rorbuer - by Classic Norway Hotels

Reine, Moskenes
   
  3.0 av 5.0 Stjärnor

  Denna stuga vid vattnet ligger 4,2 km från Dagmars Dukke- og Leketøysmuseum och mindre än en mil från Stockfiskmuseet och Norska fiskebymuseet.

  Å Rorbuer 1 200 kr
  Å Rorbuer

  Å Rorbuer

  Å i Lofoten, Å-veien 1, Moskenes, Lofoten
    
   3.0 av 5.0 Stjärnor

   Denna stuga i Moskenes ligger tio minuters promenad från Norska fiskebymuseet och Stockfiskmuseet. Dagmars Dukke- og Leketøysmuseum ligger 12,1 km härifrån.

   Catogården 1 233 kr
   Catogården

   Catogården

   Sverdrups vei 9, Moskenes, Nordland
     
    2.5 av 5.0 Stjärnor

    Detta pensionat vid havet ligger 9,3 km från Stockfiskmuseet och 9,8 km från Norska fiskebymuseet.

    Brygga restaurant Bed & Breakfast 992 kr
    Brygga restaurant Bed & Breakfast

    Brygga restaurant Bed & Breakfast

    Å i Lofoten, Moskenes, Nordland
      
     3.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta pensionat vid havet ligger nära Norska fiskebymuseet och Stockfiskmuseet. Dagmars Dukke- og Leketøysmuseum ligger 12 km härifrån.

     Karta

     Hitta hotell i Moskenes


     Du tänker alltså resa till Moskenes? Om du vill ha ett boende i närheten av sevärdheterna, kan du ange dina semesterdatum och använda filtren bredvid sökresultaten för att bo nära områdets höjdpunkter. Du kan välja bland 7 hotell och andra sorters boenden i Moskenes.


     Utforska Moskenes


     I Moskenes finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Moskenes med omnejd:

     • Stockfiskmuseet
     • Norska fiskebymuseet
     • Dagmars Dukke- og Leketøysmuseum

     När du planerar resan till Moskenes kan du använda MrJet för att hitta ett bra flyg till flygplatsen i Leknes (LKN). Du kan välja antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta något som passar dina behov.


     När passar det bäst att utforska Moskenes?


     Om du funderar på när det är bäst att besöka Moskenes, kan denna info om vädret vara till hjälp under planeringen av resan. De varmaste månaderna i Moskenes brukar vara juli och augusti, och de kallaste januari och februari. De regnigaste månaderna är januari och februari, medan de torraste är juni och juli.


     Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 3°C under dagen och -3°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 8 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 14°C under dagen och -1°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 4 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 15°C under dagen och 4°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 5 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 9°C under dagen och -3°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 7 millimeter.
     • Snittet för den årliga nederbörden i Moskenes ligger på 24 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma