Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Flyg till magnifika Oslo med MrJet

Oslo är lite av en - inom turismen - väl gömd ädelsten. Det är svårt att inte falla som en fura för Oslos magnifika stadskonstruktion med mängder av gröna parker, rena och välbevarade gator och blänkande skyskrapor, du märker direkt att du har kommit till huvudstaden i ett av världens rikaste länder. På dagtid kan du besöka gamla slott och påkostade muséer, shoppa loss bland moderna butiker, äta fantastiskt gott i stadens restauranger och sedan avsluta dagen med t ex en klassisk opera eller dans på någon av Oslos livliga diskotek. Ca 5 mil utanför Oslo ligger Oslo Airport Gardermoen (OSL) som är Oslos främsta flygplats med flyg över hela världen. Till och från flygplatsen kan man ta sig med tåg, buss eller taxi, det finns även ett hotell i direkt anknytning till flygplatsen. Flyg mellan Stockholm eller Köpenhamn och Oslo tar omkring en timme.

Karta

Biljettpris, skatter och avgifter: Priserna hittades på MrJet.se och uppdateras dagligen. De inkluderar alla skatter och avgifter förutom bagageavgift.

Återbetalningar, ändringar, inställda flyg: För ändringar i resplanen, om sådana tillåts i priset, debiterar MrJet.se en serviceavgift på £10.00 / 45.00 Euro utöver eventuella tillkommande kostnader för nytt biljettpris och tillkommande skatter.

Övriga villkor: Tidtabeller, biljettpriser, och villkor kan ändras utan föregående meddelande. Antalet platser är begränsat och kanske inte tillgängliga på alla flyg, datum och destinationer. Priser återbetalas inte retroaktivt eller som ersättning för helt eller delvis outnyttjad biljett. Biljetter kan ej överlåtas eller återbetalas. Gällande biljettregler för vald resplan visas före bokning.