Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
29 maj - 31 maj
Nästa helg
5 juni - 7 juni

Flåm hotell

Fretheim Hotel 1 910 kr
Fretheim Hotel

Fretheim Hotel

Flam, Aurland, Sogn og Fjordane
   
  0.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell vid havet ligger 0,2 km från Flåm Havn och 3,2 km från Flåm kirke. Mindre än tre mil härifrån hittar du dessutom Stegastein och Nærøyfjorden. Aurland Flåm station ligger på 3 minuters gångavstånd och till Aurland Lunden station promenerar du på 20 minuter.

  Flåmsbrygga Hotell 1 873 kr
  Flåmsbrygga Hotell

  Flåmsbrygga Hotell

  Flåmsbrygga, PB 44, Flam, Aurland, Sogn og Fjordane
    
   3.5 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell vid havet ligger 0,1 km från Flåm Havn och 3,5 km från Flåm kirke. Stegastein ligger 17,4 km härifrån. Aurland Flåm station ligger på 4 minuters gångavstånd och till Aurland Lunden station promenerar du på 23 minuter.

   Flåm Hostel & Cabins 761 kr
   Flåm Hostel & Cabins

   Flåm Hostel & Cabins

   Nedre Brekkevegen 12, Flam, Aurland, Sogn og Fjordane
     
    3.0 av 5.0 Stjärnor

    Denna stuga i Flåm ligger tio minuters promenad från West Norwegian Fjords-Geirangerfjord and Naeroyfjord och Flåm Havn. Flåm kirke ligger 3,5 km härifrån. Aurland Flåm station ligger på 6 minuters gångavstånd och till Aurland Lunden station promenerar du på 20 minuter.

    Heimly Hämta priser
    Heimly

    Heimly

    Vikjavegen 15, Aurland
      
     3.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta pensionat i Flåm ligger tio minuters promenad från West Norwegian Fjords-Geirangerfjord and Naeroyfjord och Flåm Havn. Flåm kirke ligger 3,8 km härifrån. Aurland Flåm station ligger på 9 minuters gångavstånd och till Aurland Lunden station promenerar du på 27 minuter.

     Karta

     Hitta hotell i Flåm


     De flesta vill besöka Flåm, men om du inte kan hitta något boende och behöver andra alternativ, kan denna stad i närheten vara bra att ha i åtanke.

     • 6 hotell i Aurland

     Topphotell och andra boendealternativ i Flåm


     Det går lätt att hitta boende i Flåm med MrJet, du kan söka efter hotell som har höghastighetsinternet, en pool eller gratis flygtransfer till exempel. Du kan använda filtren för att begränsa din sökning så att du kan få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom luftkonditionering eller pentry på rummet.


     Gästerna uppskattar detta boende i Flåm och särskilt deras gratis frukost:

     • Flåmsbrygga Hotell

     Utforska Flåm


     Det välkomnande Flåm är känt för sina restauranger. Populära sevärdheter i Flåm med omnejd:

     • Flåm kirke
     • Flåm Havn
     • Nærøyfjorden

     När du planerar resan till Flåm kan du använda MrJet för att hitta ett passande flyg till flygplatsen i Sogndal (SOG-Haukasen). Du kan välja antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta något som passar dina behov.


     När passar det bäst att utforska Flåm?


     Om du funderar på när det är bäst att besöka Flåm, kan denna info om vädret vara till hjälp under planeringen av resan. De varmaste månaderna i Flåm brukar vara juli och augusti, och de kallaste december och februari. De regnigaste månaderna är augusti och februari, medan de torraste är maj och juni.


     Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 3°C under dagen och -10°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 9 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 18°C under dagen och -4°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 5 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 20°C under dagen och 3°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 10 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 9°C under dagen och -10°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 9 millimeter.
     • Den genomsnittliga nederbörden under året i Flåm är 33 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma