Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Nästa helg
5 juni - 7 juni

Moss hotell

Hotell Refsnes Gods - by Classic Norway Hotels 1 313 kr
Hotell Refsnes Gods - by Classic Norway Hotels

Hotell Refsnes Gods - by Classic Norway Hotels

Godset 5, Moss
   
  4.5 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell vid stranden ligger i ett historiskt område i Moss, mindre än 5 km från Oslofjord, Sjöbadet Park och Kanalparken. Galleri F15 och Moss Town and Industrial Museum ligger också 5 km härifrån.

  Moss Hotel 1 535 kr
  Moss Hotel

  Moss Hotel

  Dronningensgate 21, Moss
    
   3.5 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell i centrala Moss ligger tio minuters promenad från Oslofjord och Moss Town and Industrial Museum. Sjöbadet Park och Galleri F15 ligger dessutom 5 km härifrån. Moss station ligger på 6 minuters gångavstånd.

   Mitt Hotell 1 058 kr
   Mitt Hotell

   Mitt Hotell

   Rådhusgt. 3, Moss
     
    3.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell nära stranden ligger tio minuters promenad från Oslofjord, Kanalparken och Sjöbadet Park. Moss Town and Industrial Museum och fiske ligger också 2 km härifrån. Moss station ligger bara 5 minuter härifrån till fots.

    Quality Hotel Fredrikstad 1 164 kr
    Quality Hotel Fredrikstad

    Quality Hotel Fredrikstad

    Nygaten 2-6, Fredrikstad
      
     3.5 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell i centrala Fredrikstad ligger en kvarts promenad från Stiftelsen Litteraturhuset i Fredrikstad och Nye Fredriksten-stadion. Gamlebyen Geit Og Fjærkreavlslag och Østre Fredrikstad kirke ligger också 2 km härifrån. Fredrikstad station ligger på 10 minuters gångavstånd.

     Karta

     Topphotell och andra boendealternativ i Moss


     Det går lätt att hitta boende i Moss med MrJet, det är bara att söka efter hotell som har höghastighetsinternet, gratis flygtransfer eller pool till exempel. Du kan använda filtren för att begränsa hotellsökningen så att du kan få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom luftkonditionering eller pentry på rummet.


     Gästerna tycker om följande hotell i Moss, och framför allt deras gratis frukost:

     • Mitt Hotell
     • Hotell Refsnes Gods
     • Moss Hotel

     Gäster som bor på detta hotell i Moss brukar gilla gymmet:

     • Hotell Refsnes Gods

     Utforska Moss


     I Moss finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Moss med omnejd:

     • Moss Town and Industrial Museum
     • Jeloya
     • Kanalparken
     • Sjöbadet Park
     • Galleri F15
     • Son Marina
     • Tivolistranda

     När du förebereder din resa till Moss kan du använda MrJet för att boka ett passande flyg till flygplatsen i Sandefjord (TRF-Torp). Du kan bestämma antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta det som du vill ha.


     När passar det bäst att utforska Moss?


     Om du försöker komma fram till när det är bäst att åka till Moss, kan denna info om vädret vara bra att ha under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Moss brukar vara juli och juni, och de kallaste januari och februari. De regnigaste månaderna är januari och oktober, medan de torraste är maj och april.


     Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 6°C under dagen och -6°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 7 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 20°C under dagen och -1°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 7 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 21°C under dagen och 5°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 9 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 12°C under dagen och -5°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 9 millimeter.
     • Den genomsnittliga nederbörden under året i Moss är 32 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma