Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
Ikväll
Till helgen
24 jan. - 26 jan.
Nästa helg
31 jan. - 2 feb.

Oslo hotell

Hotel Verdandi Oslo 665 kr
Hotel Verdandi Oslo

Hotel Verdandi Oslo

Tordenskioldsgate 6b, Oslo
   
  3.5 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell i Centrala Oslo ligger tio minuters promenad från Oslofjord, Nobels fredscenter och Oslo domkirke. Oslos operahus och Aker Brygge ligger också 2 km härifrån. Kontraskjaeret spårvagnshållplats och Nationaltheatret hållplats ligger inom fem minuters gångavstånd.

  Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo 1 021 kr
  Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo

  Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo

  Sonja Henies Plass 3 Postboks 9206, Oslo
    
   4.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell i Centrala Oslo ligger nära Oslofjord och Oslo Spektrum. Oslo domkirke och Oslos operahus ligger också tio minuter härifrån. Jernbanetorget T-bane och Brugata hållplats ligger inom fem minuters gångavstånd.

   Radisson Blu Airport Hotel, Oslo Gardermoen 1 363 kr
   Recension från 8 nov. 2017
   Se information
    
   Radisson Blu Airport Hotel, Oslo Gardermoen

   Radisson Blu Airport Hotel, Oslo Gardermoen

   Hotelveien, Gardermoen, Ullensaker
     
    4,0 av 5
    4.0 av 5.0 Stjärnor

    Late arrival early leave. Good service in the restaurant.bbbbbb

    Citybox Oslo 640 kr
    Recension från 8 aug. 2019
    Se information
     
    Citybox Oslo

    Citybox Oslo

    Prinsensgate 6, Oslo
      
     5,0 av 5
     3.0 av 5.0 Stjärnor

     Vi var supernöjda med allt! Extra plus för de skäna.sängarna.

     Topperbjudanden på budgethotell i Oslo

     Citybox Oslo 640 kr
     Recension från 8 aug. 2019
     Se information
      
     Citybox Oslo

     Citybox Oslo

     Prinsensgate 6, Oslo
       
      5,0 av 5
      3.0 av 5.0 Stjärnor

      Vi var supernöjda med allt! Extra plus för de skäna.sängarna.

      Smarthotel Oslo 602 kr
      Smarthotel Oslo

      Smarthotel Oslo

      St. Olavsgate 26, Oslo
        
       3.0 av 5.0 Stjärnor

       Detta hotell i Centrala Oslo ligger tio minuters promenad från Kungliga slottet och Karl Johans gate. Oslo rådhus och Nobels fredscenter ligger dessutom en kvarts promenad härifrån. Holbergs plass hållplats och Tullinlokka pendeltågstation ligger inom fem minuters gångavstånd.

       Comfort Hotel Xpress Central Station 724 kr
       Comfort Hotel Xpress Central Station

       Comfort Hotel Xpress Central Station

       Fred Olsens Gate 11, Oslo
         
        3.0 av 5.0 Stjärnor

        Detta hotell i Centrala Oslo ligger fem minuters promenad från Oslofjord och Oslo domkirke. Karl Johans gate och Oslos operahus ligger också tio minuter härifrån. Oslo centralstation ligger inom 2 minuters gångavstånd, och till Jernbanetorget T-bane promenerar du på 2 minuter.

        P-hotels Oslo 624 kr
        Recension från 28 juli 2016
        Se information
         
        P-hotels Oslo

        P-hotels Oslo

        Grensen 19, Oslo
          
         3,0 av 5
         3.0 av 5.0 Stjärnor

         Jag bokade hotellet för att engelsk frukost ingick. Står i också i bokningsbekräftelsen. Frukosten bestod av en påse med en flaska Jucie? och en smörgås, placerad utanför rumsdörren Kaffe fick man efter att vi fick hämta en mugg i receptionen mot en avgift på 10 kr. Detta är ej en engelsk frukost ...

         Topperbjudanden på lyxhotell i Oslo

         Grand Hotel Oslo 2 040 kr
         Grand Hotel Oslo

         Grand Hotel Oslo

         Karl Johansgate 31, Oslo
           
          5.0 av 5.0 Stjärnor

          Detta hotell i lyxstil ligger i Centrala Oslo, nära Oslofjord, Parlamentet och Karl Johans gate. Nationalgalleriet och Oslo rådhus ligger också tio minuter härifrån. Stortinget spårvagnshållplats och Stortinget T-bane ligger inom fem minuters gångavstånd.

          THE THIEF 4 261 kr
          THE THIEF

          THE THIEF

          Landgangen 1, Oslo
            
           5.0 av 5.0 Stjärnor

           Detta familjevänliga hotell vid vattnet i Oslo ligger fem minuters promenad från Oslofjord och Aker Brygge. Nobels fredscenter och Oslo rådhus ligger också en kvarts promenad härifrån. Aker Brygge spårvagnshållplats ligger på 8 minuters gångavstånd och till Vikatorvet spårvagnshållplats promenerar du på 10 minuter.

           Hotel Continental 2 615 kr
           Hotel Continental

           Hotel Continental

           Stortingsgaten 24-26, Oslo
             
            5.0 av 5.0 Stjärnor

            Detta hotell i lyxstil i Centrala Oslo ligger fem minuters promenad från Oslofjord, Parlamentet och Nationalgalleriet. Oslo rådhus och Nobels fredscenter ligger också tio minuter härifrån. Nationaltheatret hållplats ligger inom 2 minuters gångavstånd, och till Nationaltheatret station promenerar du på 3 minuter.

            First Hotel Grims Grenka 1 437 kr
            First Hotel Grims Grenka

            First Hotel Grims Grenka

            Kongens Gate 5, Oslo
              
             4.5 av 5.0 Stjärnor

             Detta hotell i lyxstil i Centrala Oslo ligger tio minuters promenad från Oslofjord, Karl Johans gate och Oslo rådhus. Norges Hjemmefrontmuseum och Akershus fästning ligger också tio minuter härifrån. Dronningens Gate spårvagnshållplats och Christiania Torv spårvagnshållplats ligger inom fem minuters gångavstånd.

             Karta

             Nyligen bokade Oslo hotell

             Oslo - Gardermoen till Karl Johan

             Söker du ett hotell i Oslo? Resebyrån MrJet kan erbjuda dig allt från budgetboende till lyx. Använd vårt sökverktyg för att enkelt hitta och boka prisvärda hotellrum i Oslo. Du väljer själv om det är priset, antalet stjärnor eller hotellets läge som är viktigast när du bokar ditt hotell i Oslo. Vill du kombinera semestern i Oslo med andra resmål i Norge? Kanske vill du se norrsken och vandra i vackra Bodö? Väl i Oslo kan du semestra året runt. Från flygplatsen Gardermoen tar dig tåget smidigt in till stan. Väl framme är det fritt fram att upptäcka staden, allt från paradgatan ”Karl Johans gate” förbi slottet, till Holmenkollens hoppbacke och skidmuseum.

             Smörgåsmat och lax

             Maten i Norge består inte enbart av fisk och det är inte ovanligt att äta smörgås till lunch. Det finns många bra restauranger i Oslo och kafékulturen är utbredd. Med den norska kronan får du vara beredd på att hosta upp lite extra slantar för att gå ut på lokal i Oslo. För den svenska turisten ter sig Oslo i allmänhet dyrt. Oslo är dock en gemytlig liten huvudstad med många barer och det kan ofta kännas mer som om du är i en by än i en stad när du besöker Oslo. Lägligt då att stad heter just ”by” på norska. Det finns dock prisvärda hotell i Oslo – även på centrala platser. Det är trevligt att ta sig runt i Oslos stadskärna till fots och i övrigt finns även goda kommunikationer i form av buss och tunnelbana.

             Hotell Oslo – nordisk konsthistoria

             I Oslo finns det gott om museer och Norges framgångsrika oljeindustri har gjort landet till en gynnsam plats för konst och i Olso finns många konstmuseer i förhållande till stadens storlek. Nasjonalgalleriet och det nybyggda Astrup Fearnley-museet är två. Den stora Vigelandsparken är en skulpturpark med 212 skulpturer i granit och brons varav lite mer än hälften föreställer människor. Konstnären Gustav Vigeland gjorde skulpturmodellerna själv och hantverkare färdigställde därefter skulpturerna. Bokar du hotell i Oslo bör du inte missa Vigelandsparken. På sommaren är den populär för picknick och skulpturerna gör sig även bra i vinterskrud.

             Nya recensioner av hotell i Oslo av resenärer som dig

             Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma