Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
27 nov. - 29 nov.
Nästa helg
4 dec. - 6 dec.

Sandefjord hotell

Scandic Park Sandefjord 851 kr
Scandic Park Sandefjord

Scandic Park Sandefjord

Strandpromenaden 9, Sandefjord
   
  3.5 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell med spa ligger vid strandpromenaden, tio minuters promenad från Hvalfangstmonumentet och Hvalfangstmuseet. Mindre än två mil härifrån hittar du dessutom Midtasen Sculpture Park och Bokeskogens park. Sandefjord station ligger på 13 minuters gångavstånd.

  Hotel Kong Carl 990 kr
  Hotel Kong Carl

  Hotel Kong Carl

  Torggata 9, Sandefjord
    
   3.5 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell med historisk profil i Sandefjord ligger fem minuters promenad från Bakgaarden och Hvalfangstmuseet. Hvalfangstmonumentet och Olav's Chapel ligger också tio minuter härifrån. Sandefjord station ligger på 8 minuters gångavstånd.

   Royal Apartment Sandefjord City Centre Hämta priser
   Royal Apartment Sandefjord City Centre

   Royal Apartment Sandefjord City Centre

   Rådhusgata 12, Sandefjord
     
    4.0 av 5.0 Stjärnor

    Denna lägenhet i Sandefjord ligger fem minuters promenad från Hvalfangstmuseet, Olav's Chapel och Bakgaarden. Hvalfangstmonumentet och Midtasen Sculpture Park ligger också 2 km härifrån. Sandefjord station ligger på 5 minuters gångavstånd.

    Clarion Collection Hotel Atlantic 1 057 kr
    Clarion Collection Hotel Atlantic

    Clarion Collection Hotel Atlantic

    Jernbanealléen 33, Sandefjord
      
     3.5 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell i centrala Sandefjord ligger fem minuters promenad från Olav's Chapel och Hvalfangstmuseet. Bakgaarden och Hvalfangstmonumentet ligger också tio minuter härifrån. Sandefjord station ligger bara 3 minuter härifrån till fots.

     Karta

     Hitta hotell i Sandefjord


     Du funderar alltså på att ta en semester i Sandefjord? Om du vill hitta ett boende nära sevärdheterna, kan du ange dina semesterdatum och använda filtren bredvid sökresultaten för att hitta något nära områdets höjdpunkter. Du kan välja bland 9 hotell och andra boendealternativ i Sandefjord.


     Topphotell och andra boendealternativ i Sandefjord


     Det är busenkelt att hitta boende i Sandefjord med MrJet, det är bara att söka efter hotell som erbjuder höghastighetsinternet, gratis flygtransfer eller pool till exempel. Du kan använda filtren för att begränsa din hotellsökning och få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom pentry på rummet eller luftkonditionering.


     Gästerna gillar följande hotell i Sandefjord, och framför allt deras gratis frukost:

     • Clarion Collection Hotel Atlantic
     • Scandic Park Sandefjord
     • Hotel Kong Carl

     Gästerna brukar gilla detta hotell i Sandefjord och framför allt poolen:

     • Scandic Park Sandefjord

     Gäster som bor på dessa hotell i Sandefjord brukar uppskatta fitnesscentret:

     • Clarion Collection Hotel Atlantic
     • Scandic Park Sandefjord

     Utforska Sandefjord


     I Sandefjord finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Sandefjord med omnejd:

     • Hvalfangstmuseet
     • Hvalfangstmonumentet
     • Tjøme golfklubb
     • Moutmarka naturreservat
     • Verdens Ende
     • Bokeskogens park
     • Notteroy Golf Club

     När du planerar din resa till Sandefjord kan du använda MrJet för att boka ett bra flyg till flygplatsen i Sandefjord (TRF-Torp). Du kan ställa in antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta det som passar bra för dig.


     När passar det bäst att utforska Sandefjord?


     Om du undrar när det är bäst att resa till Sandefjord, kan denna info om vädret vara till hjälp under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Sandefjord brukar vara juli och augusti, och de kallaste februari och januari. De regnigaste månaderna är december och augusti, medan de torraste är mars och februari.


     Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 5°C under dagen och -4°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 7 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 19°C under dagen och 0°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 7 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 20°C under dagen och 7°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 9 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 12°C under dagen och -3°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 9 millimeter.
     • Den genomsnittliga nederbörden under året i Sandefjord är 32 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma