Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
10 apr. - 12 apr.
Nästa helg
17 apr. - 19 apr.

Børsa hotell

Comfort Hotel Trondheim 912 kr
Recension från 1 maj 2013
Se information
 
Comfort Hotel Trondheim

Comfort Hotel Trondheim

Krambugata 3, Trondheim
   
  4,0 av 5
  3.5 av 5.0 Stjärnor

  Centralt och bra. Helt perfekt frukost, en bra service med gratis kaffe.

  Clarion Collection Hotel Grand Olav 1 144 kr
  Clarion Collection Hotel Grand Olav

  Clarion Collection Hotel Grand Olav

  Kjøpmannsgate 48, Trondheim
    
   3.5 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell i Centrala Trondheim ligger nära Olavshallen konserthus och Trondhjems Sjøfartsmuseum. Brattøra och Vitensenteret i Trondheim ligger också tio minuter härifrån. Trondheims centralstation ligger på 6 minuters gångavstånd och till Trondheim Skansen station promenerar du på 17 minuter.

   Radisson Blu Royal Garden Hotel 1 090 kr
   Recension från 12 jan. 2015
   Se information
    
   Radisson Blu Royal Garden Hotel

   Radisson Blu Royal Garden Hotel

   Kjopmannsgata 73, Trondheim
     
    3,0 av 5
    4.0 av 5.0 Stjärnor

    Rent och snyggt rum med bra läge. Rummets möbler under all kritik. Det bör finna två fåtöljer när det är dubbelrum. Här fanns endast en fåtölj som dessutom inte var sittvänligt. Går ej att sitta bekvämt dxen som fanns på rummet. Den frukost som serverades på rummet var mycket bra. Möjligen går det ...

    Scandic Nidelven 1 522 kr
    Scandic Nidelven

    Scandic Nidelven

    Havnegata 1-4, Trondheim
      
     4.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell i centrala Trondheim ligger nära Brattøra och Trondhjems Sjøfartsmuseum. Olavshallen konserthus och Vitensenteret i Trondheim ligger också tio minuter härifrån. Trondheims centralstation ligger på 4 minuters gångavstånd och till Trondheim Lilleby station promenerar du på 19 minuter.

     Karta

     Utforska Børsa


     I Børsa finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Børsa med omnejd:

     • Sverresborg Trøndelag Folkemuseum
     • Ärkebiskopens palats
     • Nidaros-katedralen
     • Les Arts Décoratifs
     • Stiftsgården - Det Kongelige Palé i Trondheim
     • Ringve Museum
     • Orkangers hamn

     När du planerar din resa till Børsa kan du använda MrJet för att boka ett bra flyg till flygplatsen i Trondheim (TRD-Vaernes). Du kan ställa in antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta det som passar bra för dig.


     När passar det bäst att utforska Børsa?


     Om du undrar när det är bäst att besöka Børsa, kan denna info om vädret vara till hjälp under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Børsa brukar vara juli och augusti, och de kallaste januari och februari. De regnigaste månaderna är november och september, medan de torraste är maj och april.


     Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 5°C under dagen och -2°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 9 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 16°C under dagen och 0°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 5 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 17°C under dagen och 6°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 7 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 10°C under dagen och -1°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 9 millimeter.
     • Den genomsnittliga nederbörden under året i Børsa är 30 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma