Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.

Resa till Trondheim

Vare sig du är ute efter en lugn resa eller ett mer spännande äventyr, kan MrJet hjälpa dig att sammanställa en oförglömlig resa till Trondheim.

Flyg och hotell i Trondheim

När det är dags att ta en välbehövlig paus och upptäcka nya platser, kan en resa till Trondheim vara precis det du behöver. Med hjälp av MrJet får du de bästa erbjudandena på flyg och hotell till Trondheim.

Vem vill inte ha ett bra erbjudande? Om du ordnar paketresor med både flygresa och hotell med oss kan du spara en rejäl slant.

Kolla igenom vårt omfattande nätverk av över 500 flygbolagspartners och fler än 500 000 boenden världen över. Vart du än åker kan du flyga med stil och lämna stressen bakom dig.

Vår prisgaranti innebär att om du köper en paketresa med MrJet och sedan råkar snubbla över ett bättre erbjudande inom en 48-timmarsperiod, så möter vi det och återbetalar skillnaden. Bättre än så kan det väl inte bli?

Från de livligaste städerna till de lugnaste byarna. Det finns upplevelser att upptäcka i världens alla hörn. Tiden är inne att packa väskorna och ge sig av! Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Trondheim

Omkring 150 000 människor bor i den här staden.

För att komma till Trondheim från Oslo, landets huvudstad, måste du åka 390 km åt norr. En annan bra referenspunkt är Vannvikan, som ligger 16 km åt nordväst.

Om du åker på semester till Trondheim med livliga barn kan en tur till Pirbadet passa perfekt.

Platser som Ringve botaniske hage spelar en viktig roll för att skydda naturen. Den vidsträckta växtsamlingen som finns här är fascinerande.

Ladda batterierna och ta in fåglarnas kvitter kring Munkholmen och Skarvan og Roltdalen nationalpark.

Låt dig fascineras av de unika föremålen på Rockheim. Museet är otroligt populärt bland ortsbefolkningen.

Få mer information om sjöfartshistorien i området samtidigt som du studerar de saltstänkta berättelser och artefakter som ställs ut på Trondhjems Sjøfartsmuseum.

Släpp kreativiteten fri på Vitensenteret i Trondheim, där du får beskåda det senaste från vetenskapens värld.

Man behöver inte vara äventyrare för att bevittna alla fantastiska under som finns i naturen, särskilt när man har NTNU Vitenskapsmuseet. Rummen här är fyllda med ovanliga arter och intressanta montrar.

Om du är en konstälskare bör du spana in ett par gallerier. Les Arts Décoratifs är en imponerande utgångspunkt. När du är klart där kan du fortsätta till de unika utställningarna som Ringve Museum och Trondheims konstmuseum kan erbjuda.

Utforska stadens förflutna under ett besök på Norsk Rettsmuseum. Museets föremål, utställningar och bilder berättar om de människor och händelser som format denna stad till det den är idag.

Sverresborg Trøndelag Folkemuseum och Stiftsgården - Det Kongelige Palé i Trondheim kan erbjuda möjligheten att utforska historiska Trondheim. Äkta historiefantaster besöker båda.

När du vandrar runt i staden kommer du förmodligen stöta på Gamle Bybro. Denna uråldriga bro byggdes för väldigt länge sedan och kommer förmodligen stå kvar i hundratals år.

Utforska den storslagna fästningen Kristianstens fästning och lär dig om vad som gjorde den så svårintaglig. När man står vid dess tjocka murar är det lätt att föreställa sig de otäcka strider som ägde rum under dina fötter.

Ärkebiskopens palats är kronjuvelen i Trondheim, och har varit hem åt en mängd berömda människor.

Oavsett vilken tro du har är det något med spirituella platser som stillar själen. Nidaros-katedralen är ett självklart mål för alla som söker sinnesfrid.

Olavshallen konserthus och Trondheim Spektrum är bland de populäraste platserna för underhållning i området. Här får ni en minnesvärd kväll.

Hotell i Trondheim

Se till att välja ett boende så snart som möjligt. Låt oss på MrJet hjälpa dig. Hitta ditt idealiska boende i vår reseguide. Här finns över 25 boenden att välja på.

Vem säger att utmärkt service måste kosta skjortan? Du kan få en god natts sömn för ett relativt lågt pris på Trondheim Vandrerhjem - Hostel och Singsaker Sommerhotell - Hostel. Om du däremot är en sådan som gillar att lyxa till det när du är på semester skulle Thon Hotel Britannia eller Clarion Hotel & Congress Trondheim vara mer för dig.

Karta

Trondheim - Paketresor

Uppskattat pris för 1 natt och 2 vuxna

Radisson Blu Royal Garden Hotel

Radisson Blu Royal Garden Hotel

Kjopmannsgata 73, Trondheim
  4.0 av 5.0
   
   
  3,0 av 5 (1 recensioner)

  Detta hotell med miljövänlig profil i Centrala Trondheim ligger mindre än 2 km från Olavshallen konserthus och S:t Olavs universitetssjukhus. Trondhjems Sjøfartsmuseum ...

  Radisson Blu Royal Garden Hotel1 170 kr

  5 juli - 6 juli

  Radisson Blu Royal Garden Hotel1 170 kr
  Clarion Hotel Trondheim

  Clarion Hotel Trondheim

  Brattørkaia 1, Trondheim
   4.0 av 5.0
    
    

   Detta familjevänliga hotell nära flygplatsen i Trondheim ligger nära Brattøra, Pirbadet och Rockheim. S:t Olavs universitetssjukhus ligger 2,7 km härifrån. Trondheims ...

   Clarion Hotel Trondheim1 248 kr

   3 aug. - 4 aug.

   Clarion Hotel Trondheim1 248 kr
   Comfort Hotel Park

   Comfort Hotel Park

   Prinsensgate 4 A, Trondheim
    3.5 av 5.0
     
     

    Detta hotell i Centrala Trondheim ligger 15 minuters promenad från Trondheims konstmuseum och S:t Olavs universitetssjukhus. Nidaros-katedralen och Les Arts ...

    Comfort Hotel Park1 130 kr

    31 juli - 1 aug.

    Comfort Hotel Park1 130 kr
    Comfort Hotel Trondheim

    Comfort Hotel Trondheim

    Krambugata 3, Trondheim
     3.5 av 5.0
      
      

     Detta hotell i Centrala Trondheim ligger mindre än 2 km från Olavshallen konserthus och S:t Olavs universitetssjukhus. Trondhjems Sjøfartsmuseum och Vitensenteret ...

     Comfort Hotel Trondheim1 075 kr

     2 aug. - 3 aug.

     Comfort Hotel Trondheim1 075 kr
     Clarion Collection Hotel Grand Olav

     Clarion Collection Hotel Grand Olav

     Kjøpmannsgate 48, Trondheim
      3.5 av 5.0
       
       

      Detta hotell i Centrala Trondheim ligger mindre än 2 km från Olavshallen konserthus och S:t Olavs universitetssjukhus. Trondhjems Sjøfartsmuseum och Brattøra ...

      Quality Hotel Augustin

      Quality Hotel Augustin

      Kongensgate 26, Trondheim
       4.0 av 5.0
        
        
       2,0 av 5 (1 recensioner)

       Detta hotell i Centrala Trondheim ligger mindre än 2 km från Torget och S:t Olavs universitetssjukhus. Stiftsgården - Det Kongelige Palé i Trondheim och Les ...

       Quality Hotel Augustin957 kr

       9 juli - 10 juli

       Quality Hotel Augustin957 kr
       Quality Hotel Panorama

       Quality Hotel Panorama

       Ivar Lykkes veg 1, Tiller, Trondheim
        3.5 av 5.0
         
         

        Detta hotell i affärskvarteren ligger 0,4 km från City Syd och mindre än 5 km från Saupstad Ski Center och Granåsen. S:t Olavs universitetssjukhus och Lerkendal-stadion ...

        Quality Hotel Panorama1 067 kr

        3 aug. - 4 aug.

        Quality Hotel Panorama1 067 kr
        Scandic Nidelven

        Scandic Nidelven

        Havnegata 1-4, Trondheim
         4.0 av 5.0
          
          

         Detta hotell i centrala Trondheim ligger 0,1 km från Brattøra och 2,2 km från S:t Olavs universitetssjukhus. Trondhjems Sjøfartsmuseum och Olavshallen konserthus ...

         Scandic Nidelven1 262 kr

         2 aug. - 3 aug.

         Scandic Nidelven1 262 kr
         Britannia Hotel

         Britannia Hotel

         Dronningens gate 5, Trondheim, Sør-Trøndelag
          5.0 av 5.0
           
           

          Detta hotell i lyxstil ligger i Centrala Trondheim, tio minuters promenad från Stiftsgården - Det Kongelige Palé i Trondheim, Olavshallen konserthus och Les ...

          Britannia Hotel2 691 kr

          2 aug. - 3 aug.

          Britannia Hotel2 691 kr
          Best Western Chesterfield Hotel

          Best Western Chesterfield Hotel

          Søndre g 26, Trondheim
           3.0 av 5.0
            
            

           Detta hotell i Centrala Trondheim ligger mindre än 2 km från Brattøra och S:t Olavs universitetssjukhus. Olavshallen konserthus och Trondhjems Sjøfartsmuseum ...

           Best Western Chesterfield Hotel952 kr

           25 juli - 26 juli

           Best Western Chesterfield Hotel952 kr

           Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma