Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
5 juni - 7 juni
Nästa helg
12 juni - 14 juni

Senas hotell

Le Mas Romantique Hämta priser
Le Mas Romantique

Le Mas Romantique

50 Chemin du Pigeonnier, Senas, Bouches-du-Rhône
   
  0.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta bed and breakfast ståtar med ett läge på landet och ligger mindre än 15 km från Alpilles, Musée Urgonia och Fontaine Moussue. Nostradamus Museum och Salon de Provence turistbyrå ligger också mindre än 15 km härifrån. Senas station ligger på 8 minuters gångavstånd.

  Le Terminus Hämta priser
  Le Terminus

  Le Terminus

  RN 7, Avenue Gabriel Péri, Senas, Bouches-du-Rhône
    
   2.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell i Senas ligger 2,8 km från Alpilles och mindre än 15 km från Musée Urgonia och Fontaine Moussue. Nostradamus Museum och Golf de Pont-Royal ligger också mindre än 15 km härifrån. Senas station ligger på 8 minuters gångavstånd.

   L'Estello - Gite avec jacuzzi Hämta priser
   L'Estello - Gite avec jacuzzi

   L'Estello - Gite avec jacuzzi

   50 Chemin du Pigeonnier, Senas
     
    0.0 av 5.0 Stjärnor

    Denna stuga ståtar med ett läge i en förort och ligger mindre än 15 km från Alpilles, Musée Urgonia och Fontaine Moussue. Nostradamus Museum och Salon de Provence turistbyrå ligger också mindre än 15 km härifrån. Senas station ligger på 7 minuters gångavstånd.

    L'Estello - Gîte avec piscine Hämta priser
    L'Estello - Gîte avec piscine

    L'Estello - Gîte avec piscine

    50 Chemin du Pigeonnier, Senas
      
     0.0 av 5.0 Stjärnor

     Denna stuga i Senas ligger mindre än 15 km från Alpilles, Musée Urgonia och Fontaine Moussue. Nostradamus Museum och Salon de Provence turistbyrå ligger också mindre än 15 km härifrån. Senas station ligger på 7 minuters gångavstånd.

     Karta

     Hitta hotell i Senas


     Många vill besöka Senas, men om du tycker det är svårt att hitta boende och behöver andra alternativ, kan dessa närbelägna städer vara bra att ha i åtanke.

     • 4 hotell i Lamanon
     • 12 hotell i Cheval-Blanc
     • 11 hotell i Orgon

     Topphotell och andra boendealternativ i Senas


     Det går lätt att hitta boende i Senas med MrJet, du kan söka efter hotell som erbjuder höghastighetsinternet, gratis flygtransfer eller pool till exempel. Du kan använda filtren för att begränsa din hotellsökning och få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom pentry på rummet eller luftkonditionering.


     Dessa hotell i Senas får bra betyg av gästerna, som brukar gilla deras pool:

     • Hus 29m² i Provensalsk Mas på Mark av 10000m² med Pool
     • Hus 47m² i Provensalsk hus på Grund av 10000m²

     Utforska Senas


     I Senas finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Senas med omnejd:

     • Alpilles
     • Château des Baux
     • Golf de Pont-Royal
     • Cavaillon Synagogue
     • S:t Jacques kapell
     • Nostradamus Museum
     • Musee Grevin de la Provence

     När du förebereder din resa till Senas kan du använda MrJet för att hitta ett bra flyg till flygplatsen i Avignon (AVN-Caumont). Du kan bestämma antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta det som passar dina behov.


     När passar det bäst att utforska Senas?


     Om du försöker komma fram till när det är bäst att resa till Senas, kan denna info om vädret vara till hjälp under planeringen av resan. De varmaste månaderna i Senas brukar vara juli och augusti, och de kallaste januari och februari. De regnigaste månaderna är oktober och augusti, medan de torraste är mars och februari.


     Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 16°C under dagen och 2°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 4 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 28°C under dagen och 7°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 6 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 29°C under dagen och 12°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 6 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 22°C under dagen och 3°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 7 millimeter.
     • Den genomsnittliga nederbörden under året i Senas är 23 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma