Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
5 juni - 7 juni
Nästa helg
12 juni - 14 juni

Lourmarin hotell

Hotel Bastide de Lourmarin Hämta priser
Hotel Bastide de Lourmarin

Hotel Bastide de Lourmarin

Route De Cucuron, Lourmarin, Vaucluse
   
  4.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell med spa i centrala Lourmarin ligger 1,1 km från Château de Lourmarin och mindre än 5 km från Domaine La Cavale och Museet för Korgflätning. Bastide du Lavals olivoljekvarn och Musee Extraordinaire ligger också mindre än en mil härifrån.

  Moulin de Lourmarin Hämta priser
  Moulin de Lourmarin

  Moulin de Lourmarin

  Rue du Temple, Lourmarin, Vaucluse
    
   0.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell ligger centralt, i samma område som Château de Lourmarin, Silvacaneklostret och Forêt des Cèdres. Sevärdheter i regionen inkluderar även Luberon och Golf de Pont-Royal.

   Mas La Cheneraie Hämta priser
   Mas La Cheneraie

   Mas La Cheneraie

   23 Route de Vaugines, Lourmarin
     
    0.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta bed and breakfast i Lourmarin ligger 1,7 km från Château de Lourmarin och mindre än 5 km från Domaine La Cavale och Museet för Korgflätning. Bastide du Lavals olivoljekvarn och Musee Extraordinaire ligger också mindre än 15 km härifrån.

    Le Mas de Guilles (ex Relais du Silence) Hämta priser
    Le Mas de Guilles (ex Relais du Silence)

    Le Mas de Guilles (ex Relais du Silence)

    Route De Vaugines, Lourmarin, Vaucluse
      
     4.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell med spa i Lourmarin ligger 3,4 km från Château de Lourmarin och 4,3 km från Domaine La Cavale. Museet för Korgflätning och Bastide du Lavals olivoljekvarn ligger också mindre än en mil härifrån.

     Topperbjudanden på lyxhotell i Lourmarin

     Moulin de Lourmarin Hämta priser
     Moulin de Lourmarin

     Moulin de Lourmarin

     Rue du Temple, Lourmarin, Vaucluse
       
      0.0 av 5.0 Stjärnor

      Detta hotell ligger centralt, i samma område som Château de Lourmarin, Silvacaneklostret och Forêt des Cèdres. Sevärdheter i regionen inkluderar även Luberon och Golf de Pont-Royal.

      Karta

      Hitta hotell i Lourmarin


      Du tänker alltså resa till Lourmarin? Om du vill ha ett boende nära sevärdheterna, kan du ange dina semesterdatum och använda filtren bredvid sökresultaten för att bo nära områdets höjdpunkter. Du kan välja bland 23 hotell och andra sorters boenden i Lourmarin.


      Topphotell och andra boendealternativ i Lourmarin


      Det går lätt att hitta boende i Lourmarin med MrJet, du kan söka efter hotell som erbjuder höghastighetsinternet, gratis flygtransfer eller pool till exempel. Använd gärna filtren för att begränsa din hotellsökning och få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom pentry på rummet eller luftkonditionering.


      Dessa hotell i Lourmarin rankas högt av gästerna, som brukar gilla deras pool:

      • Relais du Silence Le Mas de Guilles
      • Hotel Bastide de Lourmarin

      Utforska Lourmarin


      I Lourmarin finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Lourmarin med omnejd:

      • Silvacaneklostret
      • Le Parc des labyrinthes géants
      • Chateau Val Joanis
      • Luberon
      • Golf de Pont-Royal
      • Roussillons ockrafärgade klippor
      • Domaine de la Citadelle

      När du planerar resan till Lourmarin kan du använda MrJet för att hitta ett bra flyg till flygplatsen i Marseille (MRS-Marseille - Provence). Du kan välja antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta det som du vill ha.


      När passar det bäst att utforska Lourmarin?


      Om du funderar på när det är bäst att resa till Lourmarin, kan denna info om vädret vara bra att ha under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Lourmarin brukar vara juli och augusti, och de kallaste januari och februari. De regnigaste månaderna är augusti och oktober, medan de torraste är juli och februari.


      Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

      • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 16°C under dagen och 2°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 4 millimeter under denna period.
      • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 28°C under dagen och 7°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 6 millimeter.
      • Medeltemperaturerna under juli till september är 29°C under dagen och 12°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 6 millimeter.
      • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 22°C under dagen och 3°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 7 millimeter.
      • Snittet för den årliga nederbörden i Lourmarin är 23 millimeter.

      Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma