Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
5 juni - 7 juni
Nästa helg
12 juni - 14 juni

Mallemort hotell

Village Pierre & Vacances - Pont Royal en Provence 876 kr
Village Pierre & Vacances - Pont Royal en Provence

Village Pierre & Vacances - Pont Royal en Provence

   
  3.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta familjevänliga boende i Mallemort ligger vid sjön, 1,4 km från Golf de Pont-Royal och mindre än en mil från Parc des Labyrinthes Géants och Le Parc des labyrinthes géants. Alpilles och Silvacaneklostret ligger också mindre än 15 km härifrån.

  Moulin de Vernègues Hôtel & Spa 835 kr
  Moulin de Vernègues Hôtel & Spa

  Moulin de Vernègues Hôtel & Spa

    
   4.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta boende med spa i en provinspark ligger 2,8 km från Golf de Pont-Royal och mindre än en mil från Parc des Labyrinthes Géants och Le Parc des labyrinthes géants. Château de la Barben och Silvacaneklostret ligger också mindre än 15 km härifrån.

   Pierre & Vacances Residence Les Coteaux de Pont-Royal Hämta priser
   Pierre & Vacances Residence Les Coteaux de Pont-Royal

   Pierre & Vacances Residence Les Coteaux de Pont-Royal

     
    4.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta boende med golfbana i Mallemort ligger 0,2 km från Golf de Pont-Royal och mindre än en mil från Parc des Labyrinthes Géants och Le Parc des labyrinthes géants. Silvacaneklostret och Château de la Barben ligger också mindre än 15 km härifrån.

    Camping Fontenelle Hämta priser
    Camping Fontenelle

    Camping Fontenelle

    Hameau de Fontenelle - D71A, Mallemort
      
     3.0 av 5.0 Stjärnor

     Denna familjevänliga camping vid floden ligger mindre än 15 km från Golf de Pont-Royal, Parc des Labyrinthes Géants och Le Parc des labyrinthes géants. Alpilles och Nostradamus Museum ligger också mindre än 15 km härifrån.

     Karta

     Hitta hotell i Mallemort


     Du tänker alltså åka till Mallemort? Om du vill ha ett boende i närheten av sevärdheterna, kan du ange dina semesterdatum och använda filtren bredvid dina sökresultat för att hitta något nära områdets höjdpunkter. Du kan välja bland 26 hotell och andra sorters boenden i Mallemort.


     Topphotell och andra boendealternativ i Mallemort


     Det är busenkelt att hitta någonstans att bo i Mallemort med MrJet, du kan söka efter hotell som erbjuder höghastighetsinternet, gratis flygtransfer eller pool till exempel. Använd gärna filtren för att begränsa din sökning och få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom luftkonditionering eller pentry på rummet.


     Dessa hotell i Mallemort får bra betyg av gästerna, som brukar gilla deras pool:

     • Mas av Konstnärer, Pool Full sol - Unikt i Provence Luberon
     • Maeva Particuliers - Résidence Pont-Royal en Provence
     • Vast Provensalsk Mas i Pont Royal Golf

     Utforska Mallemort


     I Mallemort finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Mallemort med omnejd:

     • Golf de Pont-Royal
     • Luberon
     • Le Parc des labyrinthes géants
     • Silvacaneklostret
     • Zoo Barben
     • Nostradamus Museum
     • Musee Grevin de la Provence

     När du förebereder din resa till Mallemort kan du använda MrJet för att hitta ett bra flyg till flygplatsen i Avignon (AVN-Caumont). Du kan bestämma antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta det som passar bra för dig.


     När passar det bäst att utforska Mallemort?


     Om du försöker komma fram till när det är bäst att besöka Mallemort, kan denna info om vädret vara till hjälp under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Mallemort brukar vara juli och augusti, och de kallaste januari och februari. De regnigaste månaderna är oktober och augusti, medan de torraste är mars och februari.


     Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 16°C under dagen och 2°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 4 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 28°C under dagen och 7°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 6 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 29°C under dagen och 12°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 6 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 22°C under dagen och 3°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 7 millimeter.
     • Snittet för den årliga nederbörden i Mallemort ligger på 23 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma