Reserestriktioner kan gälla för Frankrike, som till exempel självisolering, på grund av covid-19.

Resor till Avignon

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Avignon med MrJet

  • Våra paketresor för 2020 är otillgängliga för tillfället, men du kan söka bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Avignon

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Avignon
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter i Avignon

0

Flyg och hotell i Avignon

Kan du inte sluta drömma om Avignon? MrJet är experter på personliga resor, med flyg och hotell till Avignon, vare sig det gäller flera veckors expeditioner eller korta utfärder.

Du får grymma rabatter om du bestämmer dig för att fixa både flygresa och boende med oss.

Om du bokar genom oss finns det inga gränser för alla fantastiska upplevelser du kommer att få. Med ett världsomspännande nätverk på över 500 flygbolagspartners and more than 500 000 boenden världen över kan du få allt du kan tänka dig.

Glöm inte att om du bokar ett paketerbjudande genom MrJet och hittar ett billigare erbjudande någon annanstans inom en 48-timmarsperiod, så matchar vi det och betalar tillbaka skillnaden enligt vår prisgaranti. Du kan inte förlora på det!

Carpe diem! Fånga dagen och börja packa dina väskor. Fantastiska äventyr väntar dig i varje hörn av världen och vi kan hjälpa dig att upptäcka dem. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Avignon

Besök sevärdheterna och var öppen för nya upplevelser på din resa till Avignon, en destination som alltid lockar fler besökare.

Folkmängden i den här staden är på 90 000.

Avignon ligger 3 km från Villeneuve-les-Avignon och 580 km från Paris, huvudstaden i landet.

Du kan skapa oförglömliga minnen från semestern i Avignon för stora som små på Avignons pariserhjul.

Du måste inte vara barn för att vilja fara till parken. Sträck ut dina ben eller förbättra din yoga när du besöker Epicurium.

Gå runt i den lugna miljön på Musée Lapidaire och se de intressanta föremålen. Personalen kan ge dig information om de guidade turerna.

När det gäller gallerier har konstälskare flera olika att välja mellan. Musee du Petit Palais är bara ett av alternativen. Efter det kan du bege dig till de intressanta utställningarna som Musee Calvet och Collection Lambert erbjuder.

Åk inte ifrån Avignon utan att först besöka en av områdets mest omtyckta historiska sevärdheter som Avignon City Hall.

Pont Saint-Bénézet är en konstant del av Avignon. Lokalbefolkningen tar den för givet, men många besökare blir imponerade av denna struktur från en svunnen tid.

Påvepalatset är en av de mest imponerande boningarna i Avignon, och har varit hem åt en lång rad av berömda personer.

Se tyst på lokalborna som ber eller lägg tid på lite självreflektion när du besöker Avignon-katedralen eller Église Saint Pierre, två historiskt religiösa sevärdheter.

Vackra stadstorg är mer än bara behagliga platser för lite avkoppling. De är landmärken där historiska händelser ofta har ägt rum. Varför inte fördjupa dig lite i dessa historiska ögonblick genom att ta en sväng förbi Place de l'Horloge och Place Pie?

Rocher des Doms borde utan tvekan hamna högst upp på varje besökares lista över platser att upptäcka i området. Det är ett av de mest besökta lokala landmärkena och kommer ge dig en chans att ta otroliga bilder på semestern.

Se vad du finner i butikerna på Halles d'Avignon en dag. Här kan du köpa något nytt till garderoben.

Hotell i Avignon

På MrJet har vi inte mindre än 89 boenden samlade i vår reseguide. Här kan du lätt boka det idealiska boendet i Avignon.

Vare sig du är ute efter ett enkelt boende eller en riktigt lyxig upplevelse har den här staden gott om alternativ. På Le Clos du Rempart (35-37 Rue Crémade) och Entre Vigne et Garrigue (Mas Saint Bruno) får du bra service utan att behöva betala skjortan. Om du istället vill satsa på något finare är La Mirande och Hôtel La Suite två utmärkta alternativ.