Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
5 juni - 7 juni
Nästa helg
12 juni - 14 juni

Fontaine-de-Vaucluse hotell

Hotel Restaurant du Parc Hämta priser
Hotel Restaurant du Parc

Hotel Restaurant du Parc

Rue des Bourgades, Fontaine-de-Vaucluse
   
  3.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell med golfbana i Fontaine-de-Vaucluse ligger nära Musée du Santon och Fontaine-de-Vaucluse. Musée de la Résistance och Provence Country Club (golfbana) ligger också 5 km härifrån.

  Hotel du Poète Hämta priser
  Hotel du Poète

  Hotel du Poète

    
   3.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell med romantisk prägel i Fontaine-de-Vaucluse ligger fem minuters promenad från Musée du Santon och Fontaine-de-Vaucluse. Musée de la Résistance och Provence Country Club (golfbana) ligger också 5 km härifrån.

   Charmante maison de village Hämta priser
   Charmante maison de village

   Charmante maison de village

   quartier chateau-vieux, Fontaine-de-Vaucluse
     
    0.0 av 5.0 Stjärnor

    Denna stuga i Fontaine-de-Vaucluse ligger nära Musée du Santon och Fontaine-de-Vaucluse. Musée de la Résistance och Provence Country Club (golfbana) ligger också 5 km härifrån.

    Bastide De La Lézardière Hämta priser
    Bastide De La Lézardière

    Bastide De La Lézardière

      
     0.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta lägenhetshotell med golfbana i Fontaine-de-Vaucluse ligger 2 km från Fontaine-de-Vaucluse och Musée de la Résistance. Mindre än 15 km härifrån hittar du Provence Country Club (golfbana) och Village des Bories.

     Topperbjudanden på lyxhotell i Fontaine-de-Vaucluse

     Hotel du Poète Hämta priser
     Hotel du Poète

     Hotel du Poète

       
      3.0 av 5.0 Stjärnor

      Detta hotell med romantisk prägel i Fontaine-de-Vaucluse ligger fem minuters promenad från Musée du Santon och Fontaine-de-Vaucluse. Musée de la Résistance och Provence Country Club (golfbana) ligger också 5 km härifrån.

      Karta

      Hitta hotell i Fontaine-de-Vaucluse


      Du tänker alltså semestra i Fontaine-de-Vaucluse? Om du vill ha ett boende som ligger nära sevärdheterna, kan du ange dina semesterdatum och använda filtren bredvid dina sökresultat för att få träffar nära områdets höjdpunkter. Du kan välja bland 10 hotell och andra boendealternativ i Fontaine-de-Vaucluse.


      Topphotell och andra boendealternativ i Fontaine-de-Vaucluse


      Det är lätt att hitta boende i Fontaine-de-Vaucluse med MrJet, det är bara att söka efter hotell som erbjuder höghastighetsinternet, gratis flygtransfer eller pool till exempel. Använd gärna filtren för att begränsa hotellsökningen och få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom luftkonditionering eller pentry på rummet.


      Resenärerna brukar uppskatta detta hotell i Fontaine-de-Vaucluse och bland annat poolen:

      • Hotel du Poète

      Utforska Fontaine-de-Vaucluse


      Det pittoreska Fontaine-de-Vaucluse är känt för sin flod. Populära sevärdheter i Fontaine-de-Vaucluse med omnejd:

      • Musée de la Résistance
      • Fontaine-de-Vaucluse
      • Musée du Santon
      • Cathedrale S:t Siffrein
      • Påvepalatset
      • Place de l'Horloge
      • Musee du Petit Palais

      När du planerar din resa till Fontaine-de-Vaucluse kan du använda MrJet för att boka ett bra flyg till flygplatsen i Avignon (AVN-Caumont). Du kan ställa in antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta det som passar bra för dig.


      När passar det bäst att utforska Fontaine-de-Vaucluse?


      Om du undrar när det är bäst att åka till Fontaine-de-Vaucluse, kan denna info om vädret vara till hjälp under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Fontaine-de-Vaucluse brukar vara juli och augusti, och de kallaste januari och februari. De regnigaste månaderna är november och maj, medan de torraste är februari och mars.


      Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

      • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 16°C under dagen och 1°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 4 millimeter under denna period.
      • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 28°C under dagen och 6°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 7 millimeter.
      • Medeltemperaturerna under juli till september är 29°C under dagen och 12°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 6 millimeter.
      • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 22°C under dagen och 2°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 8 millimeter.
      • Snittet för den årliga nederbörden i Fontaine-de-Vaucluse är 25 millimeter.

      Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma