Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
3 juli - 5 juli
Nästa helg
10 juli - 12 juli

Salon-de-Provence hotell

Best Western Domaine de Roquerousse Hämta priser
Best Western Domaine de Roquerousse

Best Western Domaine de Roquerousse

   
  0.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell på landet ligger 5 km från Fontaine Moussue och mindre än en mil från Nostradamus Museum och Salon de Provence turistbyrå. Slottet Chateau de l'Emperi och Musee Grevin de la Provence ligger också mindre än en mil härifrån.

  Garrigae Abbaye de Sainte-Croix Hämta priser
  Garrigae Abbaye de Sainte-Croix

  Garrigae Abbaye de Sainte-Croix

    
   4.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell med romantisk prägel i en regionalpark ligger mindre än 5 km från Musee Grevin de la Provence, Nostradamus Museum och Slottet Chateau de l'Emperi. Fontaine Moussue och Salon de Provence turistbyrå ligger också 5 km härifrån.

   Le Mas Angelussi Hämta priser
   Le Mas Angelussi

   Le Mas Angelussi

   38 Chemin de Saint-Come, Salon-de-Provence, Bouches-du-Rhône
     
    0.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell i centrala Salon-de-Provence ligger tio minuters promenad från Musee Grevin de la Provence, Nostradamus Museum och Slottet Chateau de l'Emperi. Fontaine Moussue och Salon de Provence turistbyrå ligger också en kvarts promenad härifrån. Salon station ligger på 18 minuters gångavstånd.

    Brit Hotel Salon de Provence Hämta priser
    Brit Hotel Salon de Provence

    Brit Hotel Salon de Provence

    Route de la Garenne, Road 70, Salon-de-Provence
      
     3.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell på landet ligger mindre än 5 km från Salon de Provence turistbyrå, Savonnerie Marius Fabre och Slottet Chateau de l'Emperi. Musee Grevin de la Provence och Nostradamus Museum ligger också 5 km härifrån.

     Topperbjudanden på budgethotell i Salon-de-Provence

     Hôtel De Charme Le Provence Hämta priser
     Hôtel De Charme Le Provence

     Hôtel De Charme Le Provence

       
      3.0 av 5.0 Stjärnor

      Detta hotell i centrala Salon-de-Provence ligger fem minuters promenad från Savonnerie Marius Fabre och Salon de Provence turistbyrå. Fontaine Moussue och Nostradamus Museum ligger också tio minuter härifrån. Salon station ligger bara 1 minuter härifrån till fots.

      Karta

      Hitta hotell i Salon-de-Provence


      Du tänker alltså semestra i Salon-de-Provence? Om du vill ha ett boende nära sevärdheterna, kan du ange dina semesterdatum och använda filtren bredvid sökresultaten för att bo nära områdets höjdpunkter. Du kan välja bland 25 hotell och andra boendealternativ i Salon-de-Provence.


      Topphotell och andra boendealternativ i Salon-de-Provence


      Det går lätt att hitta boende i Salon-de-Provence med MrJet, det är bara att söka efter hotell som har höghastighetsinternet, en pool eller gratis flygtransfer till exempel. Använd gärna filtren för att begränsa din hotellsökning så att du kan få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom pentry på rummet eller luftkonditionering.


      Dessa hotell i Salon-de-Provence är populära hos resenärerna, som brukar uppskatta deras pool:

      • Le Mas du Soleil
      • LOGIS Domaine de Roquerousse
      • Superb mas Trädkoja, Pool, Pool, Studsmatta, Fotbollsspel

      Utforska Salon-de-Provence


      Det vackra Salon-de-Provence är känt för sina restauranger. Populära sevärdheter i Salon-de-Provence med omnejd:

      • Musee Grevin de la Provence
      • Nostradamus Museum
      • Slottet Chateau de l'Emperi
      • Salon de Provence turistbyrå
      • Alpilles
      • Château des Baux
      • Golf Ouest Provence Mirama

      När du planerar resan till Salon-de-Provence kan du använda MrJet för att boka ett passande flyg till flygplatsen i Marseille (MRS-Marseille - Provence). Du kan välja antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta något som passar dina behov.


      När passar det bäst att utforska Salon-de-Provence?


      Om du funderar på när det är bäst att resa till Salon-de-Provence, kan denna info om vädret vara till hjälp under planeringen av resan. De varmaste månaderna i Salon-de-Provence brukar vara juli och augusti, och de kallaste februari och januari. De regnigaste månaderna är augusti och oktober, medan de torraste är juli och februari.


      Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

      • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 16°C under dagen och 2°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 4 millimeter under denna period.
      • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 28°C under dagen och 7°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 6 millimeter.
      • Medeltemperaturerna under juli till september är 29°C under dagen och 12°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 6 millimeter.
      • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 22°C under dagen och 3°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 7 millimeter.
      • Snittet för den årliga nederbörden i Salon-de-Provence är 23 millimeter.

      Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma