Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
5 juni - 7 juni
Nästa helg
12 juni - 14 juni

Grans hotell

Le Domaine d'Alèzen Hämta priser
Le Domaine d'Alèzen

Le Domaine d'Alèzen

D 16 - 92 Route de Saint Chamas, Grans
   
  3.0 av 5.0 Stjärnor

  Denna semesterbostad ligger nära strandpromenaden, endast 4 km från Golf Ouest Provence Mirama och mindre än en mil från Slottet Chateau de l'Emperi och Musee Grevin de la Provence. Nostradamus Museum och Le Village Des Marques ligger dessutom mindre än en mil härifrån.

  Les Gites du Domaine des Machottes Hämta priser
  Les Gites du Domaine des Machottes

  Les Gites du Domaine des Machottes

  Chemin des Férigoules, Grans
    
   0.0 av 5.0 Stjärnor

   Denna stuga i Grans ligger 5 km från Savonnerie Marius Fabre och mindre än en mil från Salon de Provence turistbyrå och Slottet Chateau de l'Emperi. Musee Grevin de la Provence och Fontaine Moussue ligger också mindre än en mil härifrån.

   B&B Domaine les Machottes Hämta priser
   B&B Domaine les Machottes

   B&B Domaine les Machottes

   Chemin des Férigoules, Grans, PACA
     
    0.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta pensionat i Grans ligger 5 km från Savonnerie Marius Fabre och mindre än en mil från Salon de Provence turistbyrå och Slottet Chateau de l'Emperi. Musee Grevin de la Provence och Fontaine Moussue ligger också mindre än en mil härifrån.

    House With 2 Bedrooms in Grans, With Pool Access and Furnished Garden - 30 km From the Beach Hämta priser
    House With 2 Bedrooms in Grans, With Pool Access and Furnished Garden - 30 km From the Beach

    House With 2 Bedrooms in Grans, With Pool Access and Furnished Garden - 30 km From the Beach

    Chemin des Ferigoules, Domaine des Machottes, Grans, Provence - Alpes - Côte d'Azur
      
     0.0 av 5.0 Stjärnor

     Denna semesterbostad med golfbana i Grans ligger mindre än en mil från Savonnerie Marius Fabre, Salon de Provence turistbyrå och Slottet Chateau de l'Emperi. Musee Grevin de la Provence och Fontaine Moussue ligger också mindre än en mil härifrån.

     Karta

     Hitta hotell i Grans


     Du tänker alltså ta en semester i Grans? Om du vill ha ett boende i närheten av sevärdheterna, kan du ange dina semesterdatum och använda filtren bredvid dina sökresultat för att hitta något nära områdets höjdpunkter. Du kan välja bland 14 hotell och andra sorters boenden i Grans.


     Topphotell och andra boendealternativ i Grans


     Det är busenkelt att hitta boende i Grans med MrJet, du kan söka efter hotell som erbjuder höghastighetsinternet, en pool eller gratis flygtransfer till exempel. Använd gärna filtren för att begränsa din sökning och få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom luftkonditionering eller pentry på rummet.


     Resenärerna brukar gilla detta hotell i Grans och bland annat poolen:

     • Le Domaine d'Alèzen

     Utforska Grans


     I Grans finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Grans med omnejd:

     • Château des Baux
     • Golf Ouest Provence Mirama
     • Le Village Des Marques
     • Office de tourisme - Salon de Provence
     • Slottet Chateau de l'Emperi
     • Musee Grevin de la Provence
     • Nostradamus Museum

     När du förebereder din resa till Grans kan du använda MrJet för att hitta ett bra flyg till flygplatsen i Marseille (MRS-Marseille - Provence). Du kan bestämma antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta något som passar dina behov.


     När passar det bäst att utforska Grans?


     Om du försöker komma fram till när det är bäst att besöka Grans, kan denna info om vädret vara till hjälp under planeringen av resan. De varmaste månaderna i Grans brukar vara juli och augusti, och de kallaste februari och januari. De regnigaste månaderna är oktober och augusti, medan de torraste är juli och februari.


     Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 16°C under dagen och 2°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 4 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 28°C under dagen och 7°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 6 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 29°C under dagen och 12°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 6 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 22°C under dagen och 3°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 7 millimeter.
     • Snittet för den årliga nederbörden i Grans är 23 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma